Totul în viață vine la mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie™!!!

Conștientizări care-ți pot schimba viața

Conștientizări… ești dispus/ă să le ai? Ești dispus/ă să îți schimbi viața?

Ne simțim plini de entuziasm și speranță atunci când ni se spune că tot ce avem de făcut pentru a trăi viața pe care ne-o dorim este să luăm decizia fermă de a ne schimba. Bun, o luăm si, mai departe, ce se întâmplă? Cei mai multi dintre noi, uităm a doua zi de această decizie măreață și revenim la vechile obiceiuri.

Cea mai importantă conștientizare este să înțelegi că doar a lua o decizie nu este suficient. Ca să se întâmple ceva diferit nu este suficient doar să iei o decizie. Este necesar să acționezi și să simți că această decizie este importantă pentru tine și creează ceva diferit în viața ta.

O decizie luată fără să simți că te ajută și fără să acționezi, adică să faci ceva în legătură cu ea, rămâne doar o simplă idee la care vei reveni din când în când fără a o putea hrăni și susține, ca să dea roade.

Care sunt cele mai importante conștientizări necesare pentru a te încuraja să percepi, să crezi și să te comporți în moduri diferite astfel încât să-ți permită să trăiești așa cum îți dorești, din poziția de creator al vieții tale?

Conștientizare: PUTEREA SUBCONSTIENTULUI TĂU SAU COMOARA DIN ADÂNCURI

Subconstientul se află undeva, în adanc, sub nivelul de suprafață al gândurilor. El este depozitul memoriei unde se adună toate cunoștintele noastre. Gândurile iau naștere în mintea conștientă, rațională, logică. Întretinute și manifestate puternic ajung în subconștient ca apoi să fie transformate în realitate fără a fi analizate. Mintea rațională analizează, subconștientul nu. El ia de bun tot ce-i dai.

Vestea bună este că dacă știm cum să ne folosim de subconștient, el ne poate ajuta în orice situație. El are înmagazinată toată cunoașterea pe care am dobândit-o de la începutul creației și până în prezent. Printr-un proces de sugestionare lent și sistematic, noi putem accesa aceasta rezervă infinită.

Ce ai de facut?

 • Scrie într-un caiet ce vrei să facă subconștientul pentru tine și lucrează cu fiecare idee în parte.
 • În fiecare dimineață, când te trezești și în fiecre seară, înainte de culcare, cere-i subconștientului tău să aducă în realitatea ta soluția la “problema” ta. Impregnează-ți suconștientul în același timp cu mesaje pozitive legate de această “problemă”.

Un mesaj important pe care eu îl transmit subconștientului meu este următorul:  Am tot ceea ce îmi este necesar pentru a-mi trăi viața aici pe pământ așa cum îmi doresc!

Reține: subconștientul este conectat la Inteligența Infinită (Univers) și oricare ar fi “problema” ta, el va găsi o soluție pentru a o rezolva.

Conștientizare:PENTRU CĂ EU MERIT!

Constientizarea lui – pentru că eu merit – este, dupa părerea mea, una dintre cele mai importante acțuni imperativ necesare (Atenție: este punctul meu de vedere!!!).

 • Meriți tot ce are viața mai bun să-ți ofere!
 • Meriți să ți se împlinească visurile!
 • Meriți să fii cine ești tu cu adevărat!
 • Meriți să strălucești!
 • Meriți să fii fericit și să te bucurie de viața ta!
 • MERIȚI SĂ POȚI ALEGE DOAR CE FUNCȚIONEAZĂ PENTRU TINE!

Ca să simți într-adevăr puterea lui – pentru că eu merit – este necesar să te ierți pe tine, eliberându-te de toate judecățile emise la adresa ta de tine sau oricine altcineva.

Nimic nu este corect, nimic nu este greșit, totul ține de o alegere. Și, când alegerea ta nu creează ce-ți dorești, schimb-o și lasă experiența în urmă.

Judecățile sunt emise de mintea rațională, care este limitată și funcționeză din comparații. Care este adevărul tau? Ce ai auzit de la alții? Ce au trăit alții și te-au învățat și pe tine? Adevărul lor este adevărul tău? Nu, în niciun caz, pentru că tu nu știi ce alegeri au făcut ei.

Te judeci când folosești comparația și competiția. Însă nu uita, fiecare om este unic și face alegeri personale care îl conduc către experiența respectivă.

Ca să te ierți pe tine pe deplin este foarte important să ieși din judecăți, comparații și competiție.

Asumă-ți responsabilitatea pentru viața ta, pentru trecut, prezent și viitor constientizând că totul ține de ce ai ales și de ce alegi în momentul prezent.

Toate alegerile din trecut te-au adus unde ești astăzi, fie ele bune sau rele și, ți-au îmbunătățit continuu capacitatea de a face alegeri din ce în ce mai bune.

Conștientizare:VIAȚA MEA ARE UN SCOP!

Conștientizează în fiecare clipă că viața ta are un scop!

Noi toti am fost creați și am venit aici, pe Pământ, pentru a îndeplini un scop anume. Este necesar să-l conștientizăm și să-l simțim în fiecare zi. În călătoria vieții trebuie să vedem scopul vieții noastre și astfel fiecare experiență va capăta sens.

Nu exista întâmplare, ci există întotdeauna un răspuns profund la căutările noastre care ne va ajuta să trăim o viața plină de semnificație.

NU TOT CE ÎȚI SPUI CĂ VREI ÎȚI ESTE NECESAR, însă TOT CE- ȚI DOREȘTI ARE LEGĂTURĂ CU CEEA CE ȘTII DEJA CĂ ESTE POSIBIL PENTRU TINE iar dacă ALEGEI SĂ FACI CEVA în direcția dorinței, cu siguranță SE VA ÎMPLINI!

Emment Fox spunea demult: “Ai grijă ce-ți dorești, fiindcă s-ar putea să se împlinească”.

Exista o mare diferență între ceea ce vrem, ne dorim și ceea ce ne este cu adevărat necesar.

În viață este mult mai important să îți dorești înțelepciune și conștientizări, în loc să-și dorești lucruri. Avându-le pe cele două vei constata că vei fi capabil să faci alegeri portivite pentru tine și nu vei mai lua decizii pripite care să te conducă într-un final, inevitabil de altfel, să-ți spui: dacă asta am vrut, asta am primit.

Cere să ai întelepciune și conștientizări, să știi ceea ce îți este cu adevărat necesar pentru tine și vei constata ce le vei obține cu ușurință și relaxare.

Conștientizare: NU EXISTĂ GREȘELI!

Ceea ce adesea numim ”greșeli” reprezintă rezultatul unei alegeri făcute la un moment dat, în funcție de resursele care ne-au fost accesibile în acel moment.

Dacă astăzi, uitându-te în urmă, ai face alte alegeri, se întâmplă doar pentru că atunci ai ales într-un mod care te-a condus la o experiență transformatoare.

Evoluția are la bază experiența trăită, iar aceasta este generată doar de alegerile pe care le facem.

Până și ”a nu face alegeri” reprezintă o alegere deoarece în acest caz altcineva va alege întotdeauna pentru tine: viața, părinții, partenerul, sefii, guvernul, etc.

Conștientizare: LASĂ TRECUTUL ÎN… TRECUT!

Să te gândești la trecut și să trăiești în prezent reprezintă o formă de ”sinucidere lentă”.

Trecutul este trecut… S-a consumat, nu poate fi schimbat. Percepția despre ce s-a întâmplat atunci însă, da. Toate evenimentele, nedreptățile, traumele, neputințele, dezamăgirile trăite în trecut sunt doar în mintea ta. De fiecare dată când răscolești trecutul îți consumi energia ca și când ai încerca să resuscitezi un mort. Prezentul devine doar un cerc din care nu poți ieși, nu ai energie. Așa iau naștere blocajele.

Reține: puterea ta este acum în momentul prezent. Aici faci alegeri și ai puterea să-ți creezi viitorul. Trecutul și-a făcut treaba… te ajutat să ajungi aici, să conștientizezi și să alegi altceva!

Și nu uita: cea mai importanta zi din viața ta este ziua de azi, nu cea de ieri și nici cea de mâine!

Conștientizare: ÎNCETEAZĂ SĂ TE MAI ÎNGRIJOREZI!

Când te îngrijorezi ți te agiți nu mai ai acces la resurse. Creierul face tot ce poate pentru a te ajuta să supraviețuiești și atât. Toată energia este consumată pentru a ține organele în viață. A te ingrijora nu schimbă lucrurile cu nimic, ba din contră, te împiedică să ai discernamant și să gestionezi situația respectivă.

Când te îngrijorezi nu faci altceva decât să te zvârcolești în oceanul vieții și până la urmă să te îneci. Când alegi să trăiești fără să îți faci griji, înoți în liniște și cu bucurie prin oceanul vieții, observând cum viața ta se schimbă în bine din ce în ce mai mult.

Conștientizare: NIMENI NU INTRĂ ÎN VIAȚA TA FĂRĂ UN SCOP ANUME!

O constientizare la fel de importanta ca și – pentru că eu merit .

Nimeni nu vine spre tine în mod accidental! Nimeni, fie că vorbim despre persoane plăcute sau despre cele mai puțin plăcute. Fiecare om îți transmite un mesaj, fiecare om îți arată ceva ce nu vrei să vezi sau poate vrei, dar nu accepți. Fiecare om care vine spre tine este o binecuvântare. Când conștientizăm profund acest lucru părăsim definitiv poziția de victimă.

Personal, când atrag către mine astfel de oameni mă intreb ( plăcuți sau mai puțin plăcuți):

 • Ce din acestă persoană există și în mine și nu vreau să văd?
 • Ce din acestă persoană există și în mine și nu vreau sărecunosc/ accept?
 • Ce nu văd la mine și această persoană îmi arată?

Întrebările te ajută să ai conștientizări. Alegerile făcute în baza acestor conștientizări vor creea ceea ce îți dorești cel mai mult în viața: FERICIRE! RELAXARE! BUCURIE!

Conștientizare: TRĂIEȘTE FĂRĂ SĂ FII LACOM!

Nimic nu blocheză abundența și prosperitatea în viața unui om așa cum o face invidia și lăcomia. Aceste doua emoții te deconectează de la abundența infinită pentru că în mintea ta rațională, gândul predominant este acela că tu nu ai. Prin invidie și lăcomie îți întărești convingerea că nu există suficient ca să ai și tu. Însă, ca să ai și tu, este necesar să știi ce vrei cu adevărat, să simți că meriți și să faci ceva.

Conștientizare: ÎNTRERUPE RUTINA!

Traiești pe pilot automat? Cât timp te relaxezi? Ce faci pentru tine zilnic, săptămânal?

Ca să trăiești o viață echilibrată este necesar să creezi oaze de liniște, să te oprești din rutina de zi cu zi, să-ți liniștești mintea și să-ți încarci bateriile.

Bucuria și entuziasmul vieții se pierd când trăiești ca un robot. Găsește timp și retrage-te în linistea din sufletul tău, stai de vorbă cu corpul tău și ascultă ce-ți spune. Meditează zilnic cel putin 15 minute, retrăgându-te imaginar pe o insulă sau în vârful unui munte. Petrece timp în natură ori de câte ori ai ocazia pentru că, natura ne oferă cel mai frumos spectacol legat de miracol și creație.

Conștientizare: NU POȚI SĂ-I MULȚUMEȘTI PE TOȚI!

Constientizează că, oricât de atent ai fi la nevoile celorlalți, oricât de bine intenționați am fi, întotdeauna se va găsi cineva care să ne înțeleagă greșit acțiunile și comportamentele noastre sau pur și simplu să nu le folosească la nimic.

Când îți trăiești viața încercând să le faci pe plac tuturor tu nu vei avea ocazia să experientezi cine ești tu cu adevarat.

Trăiește-ți viața acționând cum știi tu mai bine și dă-ți voie să fii exact așa cum ești. Mergi înainte procedând cum știi tu mai bine, conștientizând că nu ai cum să-i mulțumești pe toți, iar pentru cei care te critică, binecuvântază-i și eliberează-i de tine!

Conștientizare: TRĂIEȘTE CU BUCURIE ȘI IUBEȘTE TOT CEEA CE EXISTĂ!

Când faci ceva obții de la acel ceva, exact ce ai investit în el. Obișnuiți-vă să faceți tot ce alegeți să faceți cu bucurie și entuziasm.

Când pui suflet în ceea ce faci, când te bucuri făcând acel lucru și când ești recunoscător că poți să-l faci, tot universul te va ajuta în demersul tău, iar oamenii vor simți profund aceste energii. În viața ta se vor manifesta din ce în ce mai pregnant aceste energii în diferite forme și experiențe.

Numai de tine depinde dacă îți trăiești viața “făcându-i față’’ sau o trăiești în bucurie, curiozitate, pasiune, recunoștință și iubind tot ceea ce există.

Viața chiar merită trăită! Cum ar fi să faci din viața ta o petrecere continuă?

Cu recunoștință îți mulțumesc!

Lavinia U.

P.S. Scopul acestui articol este să îți aducă constientizări, să nu mai trăiești ”făcându-i față vieții”, ci să alegi să trăiești la potențialul tău infinit. Dacă îți dorești să-ți crești gradul de conștientizare legat de orice, citește despre ACCESS BARS. Lasă-mi un comentariu pe site sau dând reply la acest articol, dacă simți să împărtășești exeriente. Nu mi-am propus să salvez lumea, însă mi-am propus să fac din ea un loc mai bun, din ce în ce mai bun cu tot ce pot, sunt și am…atât timp cât voi fi aici, în această viață și în viețile viitoare, cel mai probabil.

 

Dă-ne un Share

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

23 de răspunsuri

 1. Draga Lavinia,
  Multumesc pentru articol,subscriu in totalitate la ceea ce ai scris. Vreau sa-ti mai spun ca abia in urma cu trei luni te-am descoperit. De atunci, in fiecare dimineata repet dupa tine meditatia de recunostinta si la finalul ei iti urez „sa ai o zi minunata!” De cand practic aceasta meditatie ma simt mai optimista, mai fericita, mai implinita. Simt ca Universul, Cel mai Inalt Adevar este cu mine si ma sustine. Iti sunt recunoscatoare ca ai aparut in viata mea (asa cum scrii si tu in articol,n- ai aparut din intamplare). Iti multumesc! Cristina

  1. Cu recunostinta iti multumesc Cristina! Te felicit pentru alegerile facute si iti doresc sa te ajute pentru binele tau suprem. Da, in acest univers minunat… nimic nu este intamplator. Tu ai cerut… si eu am aparut. Maine poate fi altcineva…Continua sa ceri… nu exista limite cat timp cere sufletul tau. Multumesc! Multumesc! Multumesc! Te imbratisez cu iubire!

  1. Multumesc Elena! Te imbratisez cu iubire si cu recunostinta iti multumesc pentru ca m-ai primit in viata ta!

 2. Probabil inaintarea in varsta, mi-a dictat sa traiesc aproximativ dupa conceptele prezentate de tine. Nu am constientizat insa. Rugaciunea mea de suflet este; Doamne ajuta-ma sa pot! Sa pot orice imi propun. Si chiar imi iese!!! Multumesc pentru ca -mi deschizi ,,ochii mintii” Cu respect si incredere, Ana.

 3. Multumesc pentru TOT!
  Sa fii fericita !
  Eu sunt fericita de cand te cunosc ! M-ai invatat sa VAD fericirea !
  Sunt fericita ca privesc cerul zilnic,ca respir ,ca am sansa sa ajut si sa fac tot ce pot pentru cei din jur,ca am tot ce imi trebuie,ca mi se implinesc TOATE dorintele ,toate !
  Tot respectul meu !
  Multumesc ,multumesc,multumesc !

  1. Minunat! Si multumesc… da, eu asa sunt: un copil mare…gasesc fericirea oriunde si oricand.
   Deschide larg toate usile catre tot ce ti-ai spus tie ca este imposilbil sa fii, sa faci si sa ai! Succes!

 4. Multumesc cu recunoștință si iubire Lavinia pentru învățăminte si îndemnurile de a-mi trăi viața cu înțelepciune. Nu știu cum se întâmplă, dar de câte ori ma gasesc in zona mai putin …..luminată, apari tu în viața mea cu aceste mesaje si sfaturi de a TRĂI CU ADEVĂRAT si cum se poate ajunge la o stare de bine si fericire acum si aici!!! Multumesc.

  1. Divinitatea lucreaza prin oameni! Fiecare om apare in viata nostra la timp divin. Dumnezeu nu ne uita si stie tot!
   Cu recunostinta iti multumesc Veronica!

 5. Esti o binecuantare!Multumesc ca existi!Sunt recunoscatoare si multumesc din suflet pentru acest articol,se potrieste ca o manusa la starea mea, care o am la ora actuala.Am primit exact de ce am nevoie:a scuturatura zdravana in launtrul meu.Fiecare cuvant este o binecuvantare pentru sufletul meu.De cate ori am ocazia sa citesc ceva de la tine,de atatea ori invat multe lucruri importante si ma ajuta sa traiesc mai intelept.

  1. Minunat si magic in acelasi timp! Iti multumesc pentru ca primesti. Miracolul divinitati este pretutindeni… insa noi uitam sa privim in toate directiile. Te imbratisej cu iubire si iti multumesc cu recunostinta, Annamaria! Cum se poate si mai bine de atat?

 6. Multumesc , Laviania !! A fost foarte interesant !! Voi incerca sa tin seama de tot ce ai scris ! seara binecuvantata !

  1. Cu drag Pachita! Si cum ar fi daca in loc de ” voi incerca ” ai spune incepand de acum ” aleg sa „.
   Cum suna pentru tine?
   Parca este mai putin impovarator ca ” voi incerca ”… Spor!
   Multumesc cu recunostinta!

 7. Buna Lavinia , uf , eu am o problema cu raspunsul , nu sunt atat de rapida !
  Multzumesc mult , cu iubire si recunostintza , articolul este mai mult decat binevenit !
  Eu , Marieta , am o mare problema , si nu pot sa nu ma intreb oare cand voi inceta sa caut ! Si caut ! Si citesc tot felul de articole, ca si cum as crede ca acolo il voi vedea pe Doamne , ca si cum as crede ca acel articol e scris de EL ! Desi sunt constienta ca Doamne este in sufletul meu , ca eu sunt o particica din EL , tot caut ! Si tot citesc , si se aduna atata informatzie incat pana seara nu mai ramane nimic inmagazinat in cap’sorul meu ! Oare cand ma voi opri din aceste cautari ? ! Ce caut in definitiv si la urma urmei ? Ce vreau sa obtzin de la aceste cautari ? Sigur , multe din raspunsuri imi sunt date ! Si mai cred ca Teama – teama este aceea ce a pus ” stapanire ” pe mine ca nu voi avea timp sa aprofundez tot ceea ce citesc ! Ce’mi doream si ce imi doresc – de a ” urca cat mai repede spiritual ” ! De aici si conversatziile mele cu Doamne – un raspuns primindu-l ca ceea ce am avut nevoie s-a implinit ! Acela de a ma rupe definitv de trecutul meu ! Am invatzat sa iert , si am iertat ! Am invatzat sa iubesc ! Si Doamne m-a ajutat mult si cu acest lucru ! Am invatzat si inca mai am de invatzat de a-mi stavili pornirile nervoase atunci cand cineva ma irita sau nu-mi iese acel ceva ! Aici mai am ceva de lucru , si cred ca tzine de constientizare !
  Spui tu in acest articol ca sa facem.cel putzin odata pe zi o meditatzie imaginandu-mi ca as fi pe o insula sau varf de munte ! Aici , iar mai am o problema ! Si cred ca nu mi-am invins toate fricile ! Frica de a fi pe insula – e acea frica de acel cineva ( ? ! ? ) insula nefiind locuita in schimb e plina de . . . jivine ! Faptul ca voi fi atacata de ele – indiferent ce fel de animal e , fie si o maimutza , e o mare frica !
  Varf de munte – acelasi lucru – faptul ca din atat de multa liniste pot auzi un vreasc , o creanga plesnind sub piciorul / laba cuiva , frica , ca in acel.moment pot fi atacata deja . . . nici nu mai pot continua ! Ca sunt si claustrofoba , da sunt ! Imi este teama de locurile fara lumina , de camerele mici si fara aer fara lumina suficienta , cu greu mi-am invins oarecum teama de lift , nu in totalitate ! Daca ar fi sa urc cu liftul pana la etajul 15 deja itzi spun din start ca nu o voi face ! Dar nici pe scari nu voi urca ! Teama ca acele scari se vor prabusi ! Teama de a merge cu o nava de croaziera intr-o minivacantza pe ocean , pe mare , iese din calcul – asta ptr ca nu stiu sa inot ! Teama de foc – dar nici nu pot sa nu ma intreb ; oare cui nu ii este teama ? Dap , cred ca de aici mai pornesc toate aceste lecturari ! Si atunci cand citesti ceva , intotdeauna mai vezi inca un articol si itzi doresti sa il citesti – curiozitatea este aceea ce ma indeamna – dar oare ce scrie sau ce vrea sa spuna acel.articol ? !
  Ai sa-mi spui ca trebuie sa citesc o carte ! Dap , ma apuc de acea carte , incep a o rasfoi , citesc pasaje din ea ( o mare greseala ) sau am o mare problema si asta inca din copilarie ; ii citesc sfarsitul ! Si ma apuc de acea carte , o lecturez cam pana pe la mijlocul ei si daca simt ca nu e ceea ce caut , sau nu are dialog , deja ma apuca o stare , vin acele ganduri in care imi spun ca-mi pierd timpul cu ea si o abandonez ! Simt ca nu mai am rabdare ! Incerc sa-mi pun ordine in ganduri ! Dar . . . ca intotdeauna vin si celelalte ganduri ” vezi ca trebuie sa faci aia , dar si aialalta ” si . . . gata s-a dus tot elanul !
  Gata , aici ma opresc si eu ! Ma iarta daca tzi-am rapit timpul.tau atat de pretzios ! Ma iarta de incoerentza gandurilor , a celor asternute aici , ma iarta daca vei intalni greseli gramaticale , de cele mai deseori se intampla si din cauza tastaturii telefonului , nu este intentzionat !
  Multzumesc Lavinia , voi continua sa te citesc , esti ca un balsam al sufletului ! Pupicei veseli si imbratzisari mii , cu drag Marieta .

 8. Buna ziua! iti multumesc din suflet Lavinia! Sant 2 ani de cind m am hotarat sa mi schimb viata…..adica sa mi iau viata in propriile maiini.Inca si acum mai caut…..dar simt rezultatele si …..sper inca la mult mai mult. Azi mi ai dat o speranta ! Cu drag viorica

 9. Cu multa recunostinta si respect fata de tine Lavinia!
  Tin sa-ti spun ca te am mai demul in lista mea pe facebuk, iti citeam articolele dar nu cu atata profunzime in suflet.
  Sunt intr-un moment greu al vietii mele, simt multa neliniste , dezamagire,teama , nesiguranta cu multe blocaje si frici.
  Citind articolul m-am regasit in totalitate,si parca incet ,incet mi-ai dat o oaza de incurajare sa respect ce am citit.
  Multumesc dni tot sufletul meu si vreau sa respect in totalitate ce ai scris!
  Cu drag, Elena

 10. Multumesc si sunt recunoscătoare ca ai apărut în viața mea! După citirea articolului un sentiment de teama m-a cuprins, nefiind prima data când cineva care dintr-o întâmplare (desi nimic nu este întâmplător) si stiu sigur ca Dumnezeu lucrează prin oameni , îmi transmite același mesaj! Vreau sa trăiesc fiind recunoscătoare si mulțumind cu bucurie pentru tot si toate, iubind sincer lumea care ma înconjoară) știind ca merit ce este mai frumos si mai bun. Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc!

 11. Ce încântare ești tu și postările tale, draga mea Lavinia! ☺ Pentru cei ce nu cunosc Acces Bars pot spune doar atât: este un prim pas spre o realitate pe care nu vi-o puteți închipui vreodată! Cândva am fost jos de tot, iar acum nu pot să mă opresc din a mă întreba și permite ( aici mai am ceva de lucru cu mine însămi ☺) încontinuu ” Ce altceva mai e posibil? ” sau ” Cum devine și mai bine de atât?”
  Te iubesc draga mea, îți sunt profund recunoscătoare și abia aștept ssă a ne revedem cât de curând posibil ! 🥰🤗

  1. Mulțumesc Alina! Și te felicit pentru tot ce ai ales să trăiești ca experiențe. Te felicit pentru viața pe care o trăiești acum, pentru cine ai devenit! Îți mulțumesc că ai ales să ai încredere în Access, în mine și ceea ce fac eu! Te îmbrățisez ființă minunată și aștept cu nerăbdare să ne revedem!

 12. Buna postare. Invat ceva nou si provocator pe site-urile pe care le intalnesc zilnic. Va fi intotdeauna util sa cititi articole de la alti autori si sa exersati ceva de pe alte site-uri web.

  1. Mulțumesc! Dacă suntem dispuși să primim, orice informație trezește o conștientizare… Uneori, că nu funcționează asta pentru mine…și , merg să caut în altă parte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

în aceeași notă

Postări Similare

Convingerile și abundența financiară

Convingerile și abundența financiară… merg mână în mână spre succes sau spre dezastru… Cu toții ne dorim abundență financiară. Cu toții vrem să trăim în

Cum să atragi banii în viața ta

„Banii, acest aspect atât de prozaic al vieții, despre care nimeni nu vorbește în saloane fără să-și ceară scuze, sunt în realitate la fel de

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a ta.