Ce este Access Consciousness™

Access Consciousness® reprezintă un set de instrumente, tehnici, sisteme și o filosofie care va schimba orice parte a vieții tale care nu funcționează în felul în care ți-ar plăcea să funcționeze. Access este prevăzut să te împuternicească să îți creezi viața pe care ți-o dorești.

Ținta Access este reflectată în sloganul ei: îi împuternicește pe oameni să știe că știu!

Este mereu despre tine să știi ceea ce știi, ceea ce este adevăr pentru tine și ce funcționează pentru tine și nu este despre a-i mima pe ceilalți. Fiecare persoană este încurajată să ia instrumentele și să le aplice pentru orice vrea să schimbe. Este despre a deveni conștient și prezent în viața ta!

Conștiința este abilitatea de a te deschide continuu la mai multe posibilități, mai multe alegeri și mai multă viață. Gary Douglas vorbește despre conștiință astfel: ”Conștiința și Unitatea include totul și nu judecă nimic. Este abilitatea de a fi prezent în viața ta în orice moment, fără judecată față de tine sau față de altcineva. Este abilitatea de a primi orice, de a nu judeca nimic, și de a permite întregului univers să fie ceea ce este.”

Gary Douglas  este fondatorul Access Consciousness® și Dr. Dain Heer este co-fondator.

Access le arată oamenilor cum să se ajute singuri folosind instrumentele, tehnicile și procesele de corp. Este despre a te ajuta singur oricând și oriunde fără a necesita asistență din exterior. 

Access funcționează pe ideea că nimeni în afară de tine , nu cunoște ce este adevăr pentru tine. Dr. Dain Heer spune: ”punctul de vedere îți creează realitatea și nu realitatea îți creează punctul de vedere”.

Tot ce ai să găsești în Access este bazat pe ideea că TU nu ești greșit, ceea ce de fapt știi, însă nu recunoști asta.

Diferența crucială dintre Access Consciousness™ și alte modalități care și ele curăță limitările, eliberează blocajele, etc. este aceea că aici se curăță energia care se află în spatele cuvintelor. Aici avem întrebări fără răspuns, însă întotdeauna cu o energie la care poți pune cuvinte sau nu. 

Pentru că, în acest univers, totul este energie, tu ești energie. Lumea funcționează pe energie. Iar tu, de fiecare dată când vorbești pui cuvinte la o energie care este în tine.


Clasele Access Consciousness™  oferă procesări verbale și instrumente simple pentru schimbare, care permit cât de multă sau cât de puțină schimbare ești dispus să ai!
Clasele sunt proiectate să îți ofere mai multă ușurință, bucurie, abundență, alegere și posibilități în viața ta și construiesc un sistem care îți poate expansiona capacitatea pentru conștiență și mai multă conștientizare.


Contribuind oamenilor de peste 30 de ani, Access Consciousness™ este acum în peste 30 de țări și continuă să se extindă oferindu-le oamenilor schimbarea pe care o cer.

 

Ascultă ce spun oamenii, ce spune fondatorul Access, Gary Douglas, ce spune Dr. Dain Heer, co-fondator despre ce este Access, despre conștiință în acest video (cu subtitrare în limba română – pornește video-ul, jos în bara neagră dă click pe rotița Settings, apare Subtitles/CC și alege Româna):

LINK VIDEO https://www.accessconsciousness.com/en/about/what-is-access-consciousness/

Instrumentul magic folosit în Access este fraza de curățare despre care se discuta la orice clasă Access. Până la prima ta clasă Access, te invit să urmărești acest video în care Dr. Dain Heer explică ce este și cum funcționează fraza de curățare. O altă explicație mai buna nu vei găsi!

Link video: https://www.accessconsciousness.com/en/about/how-it-works/the-clearing-statement/

Obiectivul Access este să creeze o lume a conștiinței și a unimii, în care totul există și nimic nu este judecat.

Pentru informații despre clasele din Access, Facilitatori, cărți call-uri, articole accesează site-ul Access: https://www.accessconsciousness.com/en

 

Și mereu vei găsi aici întrebări menite să-ți aducă o conștientizare… și nu un răspuns!

  • Ești pregătit/ă să pășești în spațiul de alegeri și posibilități care sunt disponibile pentru tine?
  • Ce ai căutat mereu și nu ai găsit încă?
  • Ce altceva ai mai putea adăuga vieții tale?
  • Cu ce ți-ai dori să începi?

 

Cu recunoștință îți mulțumesc pentru că ești aici și, abia aștept să ne cunoaștem într-o zi!

Lavinia Ulmeanu – Facilitator Certificat Access Consciousness™ – CF, Facilitator Bars – BFFacilitator Access Energetic Facelift™ – AFF, Facilitator Procese de Corp Access | Clase de o zi – BPF, Access Consciousness™ Bars, Facelift și Procese de Corp Practician, Facilitator Intro-ClassCFMW, Practician Access Simfonii de Posibilități – SOP