Politica de Confidențialitate

Cine Suntem

www.calatoriasufletuluimeu.ro  colectează date legal prin Elemental Magic Energy SRL înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. de ordine: J40/1384/04.02.2020 și Cod Unic de Înregistrare: 42201450 al cărui administrator este Lavinia Ulmeanu

Pentru a asigura protecția confidențialității tale atunci când utilizezi serviciile noastre, avem o politică menită să stabilească modul în care datele tale cu caracter personal vor fi procesate și protejate. Fii la curent cu orice schimbare efectuată în cadrul acestei Politici de Confidențialitate vizitând pagina noastră web. Această Politică de Confidențialitate vizează numai cititorii website-ului Călătoria Sufletului Meu și utilizatorii serviciilor noastre live & online.

Informarea corectă a utilizatorilor acestui website este importantă pentru noi, așa că o să-ți explicăm în detaliu, în rândurile care urmează, ce date colectăm de la tine, cum le folosim, în ce scop le folosim și care sunt drepturile tale în acest context.

E important de reținut la ce ne referim când folosim expresia DATE PERSONALE = orice informație despre o persoană fizică, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Număr de Identificare, orice informații despre Localizare și orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informațiile obținute prin cookie-uri.

Legat de ACORD, în contextul colectării și folosirii datelor tale, am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să ne poți oferi acest acord în deplină cunoștință de cauză, de la prima și până la ultima ta interacțiune cu acest site.

Protecția Datelor Tale

Scopul nostru, în ce privește Social Media, este unul educațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți garantăm că siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru unicul scop de a-ți oferi o experiență personalizată atât pe website-ul www.calatoriasufletuluimeu.ro, cât și pe platformele online pe care ne promovăm/desfășurăm produsele și serviciile (Facebook, Google).

Cum Folosim Datele Tale

Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Adresa de e-mail

În cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar și la articolele și resursele pe care le publicăm periodic pe acest site.

Prenumele și Numele

În cazul în care ne-ai furnizat Prenumele și Numele tău, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing – Active Campaign), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați. De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta, sau a unuia dintre angajații tăi, la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre online sau live și la achiziționarea produselor din magazinul online.

Numărul de telefon

În cazul în care ne-ai furnizat Numărul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, în cazul în care participi la programele sau clasele noastre în scopul informării cu privire la confirmarea plații, datele de acces sau în legătură cu orice modificare urgentă.

Numele companiei

În cazul în care ne-ai furnizat Numele Companiei pentru care lucrezi sau pe care o administrezi, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta, sau a unuia dintre angajații tăi, la unul sau mai multe dintre evenimentele noastre online sau live și la achiziționarea produselor din magazinul online.

Datele de facturare

În cazul în care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal), folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește participarea ta, sau a unuia dintre angajații tăi, la unul sau mai multe dintre  evenimentele noastre online sau live și la achiziționarea produselor din magazinul online.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

În cazul în care ai fost de acord să colectăm detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosești site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile pe care le cauți. Când vizitatorii lasă comentarii pe website, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului. 

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Dacă lași un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare. Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Concluzie

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat(ă) să ne furnizezi niciun fel de date (totul e opțional), dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite părți din website să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te putem anunța cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ai putea fi interesat(ă).

Partajarea Datelor

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entităti care au acces la datele utilizatorilor acestui website sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

Singurele date despre utilizatorii acestui website la care terțe părți au acces sunt agregate și anonimizate – pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați.

Mesajele noastre de Marketing

În cazul în care avem acordul tău, îți vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre evenimentele pe care urmează să le organizăm, despre articolele noi publicate pe acest website, despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet și la lansarea produselor vândute aici.

Abonare la Newsletter 

Abonarea la newsletter se realizeaza în cadrul pop-up-ului ce apare pe website la o frecvență de 7 zile de la prima vizită și în formularele de abonare existente în cadrul paginilor și a blogului.

Singurul transfer de date colectate de la tine se realizează către ACTIVE CAMPAIGN, serviciul ce ne ajută să colectăm datele declarate în formularele de abonare la newsletter și în cadrul pop-up-ului ce apare pe website. Serverele se află în SUA. Politica lor de protecție a datelor cu caracter personal se află aici. (link catre pagina lor)

Dezabonare de la Newsletter

Te poți dezabona de la newsletter în orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

  • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi – UNSUBSCRIBE
  • Prin trimiterea unui email către noi, în care să soliciți dezabonarea.

În oricare dintre cele două situații, ne vom asigura că nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin e-mail. Orice solicitare în acest sens va fi rezolvată în maxim 48h-72h de la primire.

Formulare de Contact

Datele tale personale menționate în formularele de contact sunt folosite strict pentru a răspunde solictării tale exprimate în formular. Nu sunt stocate sau folosite în alt scop.

Modalitatea de Realizare a Plăților 

În cadrul site-ului avem implementat ca procesator de plăti cu cardul serviciul ……………………    a cărui politica de plați o găsești ……………..

Nu reținem informații despre cardul folosit de tine pentru a face plăți. În momentul în care apeși butonul de plata cu cardul, accesezi platforma de plată a procesatorului de plăți.

Conținut integrat de pe alte site-uri 

Acest website include link-uri către site-uri, plug-in-uri și aplicații terță parte. Dacă faceți clic pe acele linkuri sau dacă activați aceste conexiuni, este posibil ca părțile terțe să permită colectarea sau partajarea datelor despre dumneavoastră. Nu controlăm aceste website-uri terțe și nu suntem responsabili pentru declarațiile lor de confidențialitate. Când părăsiți website-ul nostru, vă încurajăm să citiți avizul de confidențialitate al fiecărui website pe care îl vizitați.

Adresarea utilizatorilor prin publicitate online

Desfășurăm campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele și serviciile pe care le oferim și/sau despre articolele publicate pe acest site.

În acest context folosim două rețele de publicitate – Facebook și Google/DoubleClick, precum și mai multe tehnici de adresare a utilizatorilor în cadrul campaniilor –  pe baza datelor demografice (sex, vârstă, repartizare geografică, proximitate), sau  a intereselor – aceste informații fiind puse la dispoziția noastră de către rețelele amintite mai sus.

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vezi pe alte site-uri, sunt afișate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine (spre exemplu, când vizitezi sau te înscrii pe pagina unui anumit curs/eveniment de pe site-ul nostru, vei fi adresat apoi, pe Facebook sau în rețeaua de parteneri Google, cu reclamă la cursul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

Drepturile tale în contextul datelor

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor.

  • Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectat și folosite datele tale;
  • Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
  • Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
  • Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
  • Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute și există excepții. Pentru orice întrebări în acest context, te rugăm să ne trimiți un email folosind Formularul de CONTACT de pe website-ul www.calatoriasufletuluimeu.ro!

Folosirea Cookie-urilor

Poți seta browser-ul tău să refuze toate cookie-urile de browser sau să te avertizeze atunci când site-urile setează sau accesează cookie-urile. Dacă dezactivezi sau refuzi cookie-urile, te rog să reții că anumite părți ale acestui website pot deveni inaccesibile sau nu vor funcționa corect. Pentru mai multe informații despre cookie-urile pe care le folosim, consultă Politica noastră privind cookie-urile (accesează linkul de aici).

Cum ne poți Contacta

În cazul în care îti putem oferi orice fel de informații cu privire la produsele și serviciile noastre, sau la felul în care colectăm și utilizăm datele tale personale, te rugăm să ne trimiți un email la contact@calatoriasufletuluimeu.ro