ACORD AUDIO & VIDEO

pentru clasele/evenimentele/call-urile LIVE &ONLINE

organizate de Lavinia Ulmeanu – CF, BF, BPF, AFF

Creat: 13.10.2021

 

Toate clasele/evenimentele live sau online Access Consciousness™ facilitate de Lavinia Ulmeanu – CF, BF, BPF, AFF sunt înregistrate audio și/sau video și sunt oferite tuturor participanților la clasele/evenimentele respective. Clasele/evenimentele online și posibil altele sunt și filmate, cu camera focusată în general pe facilitator. Acest acord este o cerință legală care ne asistă în a furniza materialul clasei atât participipanților cât și unei audiențe mai largi (în cazuri excepționale).

Iau la cunoștință și sunt de acord că LAVINIA ULMEANU, Facilitator Certificat Access Consciousness™ (CF), Facilitator Access Bars® (BF), Facilitator Procese pentru Corp – clasă de 1 zi (BPF), Facilitator Access Facelift™ (AFF) prin intermediul ELEMENTAL MAGIC ENERGY SRL, cu sediul social în București, str. Ion Urdărenu, nr. 3A ap.31, Camera 1 este posibil să facă întregistrări video și/sau audio – ”Înregistrări” ale claselor, seminariilor și evenimentelor (live sau online) la care mă înscriu, indiferent de modalitatea de înscriere (e-mail, formulare înscriere, website www.calatoriasufletuluimeu.ro, alte website-uri partenere, Facebook, Google forms, telefon,  etc.)

Ca un acord preliminar de înscriere la clasele/evenimentele/seminariile live și online facilitate de Lavinia Ulmeanu – CF, BF, BPF, AFF, îi ofer dreptul, fără nici un fel de pretenție de taxe de drepturi de autor, irevocabil, de :

  • A mă înregistra pe mine, numele meu, apariția mea, vocea mea, prin orice modalitate tehnologică, în timp ce particip la una sau mai multe clase/evenimente/seminarii live sau online cu Lavinia Ulmeanu – CF, BF, BPF, AFF și
  • Să salveze, să copieze, să editeze, să prezinte, să vândă să folosescă (vom numi în mod colectiv asta ca ”Utilizare”) aceste Înregistrări, în orice formă sau manieră, inclusiv, dar fără a fi limitată la, materiale de marketing și promovare.
  • Să facă poze cu mine în timpul claselor/evenimentelor/seminariilor live și/sau online și să folosească pentru promovare pe website, social media, flyere, cărți.

 

Înțeleg că Lavinia Ulmeanu – CF, BF, BPF, AFF, prin intermediul ELEMENTAL MAGIC ENERGY SRL, poate utiliza Înregistrările în forme editate sau compuse și prin aceasta renunț la dreptul de a inspecta sau aproba aceste versiuni, inclusiv versiunile finale ale acestor Înregistrări, inclusiv copiile scrise, citate sau transcrieri ce pot fi create în conexiune cu acestea. 

Recunosc, de asemenea, că aceste Înregistrări audio/video sunt folosite în scopuri educaționale și de training și că alți participanți vor avea access la aceste Înregistrări

În acest context renunț la drepturile proprietății intelectuale personale (imagine sau audio).

Acest acord este conceput în concordanță cu legile UE.

Lavinia Ulmeanu – CF, BF, BPF, AFF și ELEMENTAL MAGIC ENERGY SRL respectă drepturile și alegerile fiecăruia la intimitate.

 

Înțeleg că pot revoca aceste drepturi până la începutul fiecărei clase, eveniment, seminar, zoom sau tellecall, prin a informa facilitatorul corespunzător și totuși să pot participa în anumite condiții. Mai departe, înțeleg că toate clasele sunt înregistrate și eu, astfel, nu voi putea pune întrebări în clasă și trebuie să mă asigur, că nu voi fi pozat/filmat purtâd un semn evident și clar și evitând camera/aparatul de filmat sau orice alt mijloc prin care as putea fi înregistrat și/ sau filmat.


Ințeleg că am dreptul de a fi informat care sunt datele mele care sunt colectate, folosite, consultate sau procesate și cu ce aplicații vor fi procesate aceste informații personale în oricare din condiții am participat.(E-mail: contact@calatoriasufletuluimeu.ro)

Astfel, Lavinia Ulmeanu – CF, BF, BPF, AFF, prin intermediul ELEMENTAL MAGIC ENERGY SRL, este obligată să îmi răspundă la cerere până în cel mult o lună de la efectuarea ei dacă solicit acest lucru.

 

Iau la cunoștință că, prin a bifa acest acord, renunț și mă eliberez de orice cereri, pretenții, solicitări sau acțiuni pe care le-aș putea avea în conexiune cu folosirea acestor Înregistrări de către Lavinia Ulmeanu – CF, BF, BPF, AFF, în măsura permisă de lege.

 

Îmi asum și recunosc că am citit complet acest ACORD, am înțeles în totalitate ceea ce presupune și am înțeles ce îmi asum.