Procese de Corp Access

Ce sunt Procesele de CORP sau abilitatea de a lucra cu corpurile!


Sa lucrezi cu corpurile este o abilitate pe care multi oameni nici nu constientizeaza ca o au… pana cand ajung la o clasa de Procese de Corp.

Sunt peste 40 de Procese de Corp Access Consciousness®. Fiecare proces reprezinta o frecventa energetica. Activata in corp creaza mai mult spatiu, schimba structura corpului si ajuta la comuniunea dintre corpuri si fiinta.

Daca te-ai simtit diferit, daca ai perceput ca schimbi “starile” oamenilor din jurul tau numai prin simpla ta prezenta, daca ti-ai dorit sa schimbi lucruri in corp doar vorbind cu corpul si atingandu-l (si uneori chiar ai facut-o fara sa constientizezi), atunci clasa de Procese de Corp Access Consciousness® ESTE PENTRU TINE!

Fiecare proces reprezinta o energie care, activata si rulata in corp ajuta corpul sa se elibereze si sa schimbe ce nu functioneaza. Tot ce a fost inregistrat in memoria celulelor sub forma de trauma, durere sau abuz, se elibereaza usor si intr-o maniera relaxanta si hranitoare pentru corp.

La o clasa de Procese de Corp Access inveti un proces (3h) sau doua (6h) si la sfarsit vei primi Diploma Internationala eliberata de Access Consciousness® putand astfel sa practici ce ai invatat, orinde in lume. Nu iti trebuie nicio pregatire prealabila… ci doar curiozitate si disponibilitate de a lucra cu corpurile! Iar daca esti terapeut, cat de mult ar contribui aceste clase la ceea ce faci deja?

Si prima mea clasa in Access a fost o clasa de Procese de Corp. Asa a inceput magia Access pentru mine… si continua si astazi. Primul meu contact cu Access Consciousness® a fost Procesul de Corp MTVSS – Desfacerea Valentei Moleculare Terminale. Si pentru ca iubesc corpurile, am ales sa merg mai departe si astazi facilitez clase de Procese de Corp de 1 zi. Cum devine si mai bine de atat?®

Contributia pe care Gary Douglas, Fondatorul Access Consciousness® si Dr. Dain Heer, co-fondator, o aduc in lume, in aceasta realitate si corpurilor este infinita! Va multumesc, oameni frumosi!

Lasa corpurile sa stie ce dar sunt si ele vor fi un dar pentru tine! – Gary Douglas, Fondatorul Access Consciousness®

Vizioneaza video AICI (subtitrare in limba romana: Setari – alege romana)!


Ce facem de fapt la o clasa de Procese de Corp de 1 zi?

  • Primesti si daruiesti Procesul anuntat pentru clasa si astfel il percepi energetic in cele doua moduri (primit/daruit), putand, dupa clasa, sa-l rulezi pe tine, membrii familiei, prieteni, etc.
  • Primesti un PDF cu respectivul Proces
  • Practici, te distrezi si comunici cu corpurile

Ca si exemplu, MTVSS este un proces sau mai exact o frecventa energetica aplicata in foarte multe moduri si pozitii. Este eficient pe fibrom, noduli, sistem limfatic, sistem osos, sistem imunitar, hemoroizi, in cancere si boli grave, etc. S-a constatat ca, daca este rulat de cel putin 30 de ori, schimba amprenta energetica a corpului. Poate fi rulat si pe animale, pentru diferite afectiuni.

Sunt procese de corp care elibereaza blocajele si asa zisele bucle care te “fac sa faci de fiecare data la fel” sau sa revii energetic in locul in care ai fost traumatizat. Unele sunt pentru corectarea vederii, pentru actualizarea echilibrului functional al corpului, pentru o mai buna comuniune cu pamantul, etc. Ce creaza aceste energii in corpuri este dincolo de ce-ti poate spune mintea ca este posibil. Si da, la ora actuala unele corpuri nu mai stiu cum sa functioneze – si astfel apar disfunctionalitati! 


Tot ce ai de facut este sa alegi. Cum alegi? Simplu: intrebi corpul!

Corpule, este aceasta energie ceea ce ceri tu acum? Ai tu nevoie de asta acum? Creaza o schimbare pentru tine acest proces? Si uneori nici nu este nevoie sa intrebi…nu stii de ce, mintea nu are o explicatie logica (iesi din minte… percepe!) si ajungi acolo.

Minunat! TU STII! CORPUL TAU STIE!


Calendarul claselor organizate de mine il gasesti AICI!

Astept cu nerabdare si curiozitate sa cream impreuna cu corpurile, pentru corpuri, fiinte si acest Pamant minunat!

Si te invit sa trimiti aceste informatii celor cunoscuti… niciodata nu stii ce contributie poti fi si cui poti contribui! Da-ti voie sa Fii!

Cu recunostinta te imbratisez!

Ne vedem la clasa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *