Sesiuni Simfonii de Posibilități Live & Online

Online & Live (în persoană)

Cum ar fi să poți distruge și decreea tot ce nu-ți place în viața ta și să pășești într-o realitate diferită mai ușor decât îți poți imagina?

Preț: 30 min – 180 lei 

O sesiune de Simfonie te invită să TRĂIEȘTI într-un mod complet diferit. 

Nu este o formă de terapie sau sesiune de vindecare – este o formă de explorare a energiilor având ca scop împuternicirea fiecărei persoane să știe că știe, respectiv ceea ce poate alege și schimba. Te invită la o conexiune energetică cu posibilitățile infinite care sunt aici pentru tine, doar că tu nu le vezi!

Fiecare persoană are o capacitate unică în a primi și oferi energii. 

O sesiune de Simfonie îți permite să începi să accesezi ceea ce este potrivit pentru tine și corpul tău, dincolo de punctele de vedere pe le-ai cumpărat ca fiind adevărate în această realitate. Începe să creeze spațiul pentru constientizarea faptului că, indiferent de realitatea pe care cineva o trăiește în prezent, nu este singura realitate posibilă pe care o poate alege.

Sesiunile de Simfonie au la bază instrumentele Access Counsciousness™ și procesul de transformare a energiei creat de dr. Dain Heer, co-fondatorul Access.

Toți practicienii de Simfonii sunt pregătiți personal de catre dr. Dain Heer, în mai multe clase organizate peste tot în lume.

Lavinia Ulmeanu – CF oferă sesiuni de Simfonii de Posibilități pentru o perioadă scurtă de timp la un preț promoțional de 180 lei (1h SOP începe de la 450 lei). Sesiunile ONLINE se desfășoara la telefon, pe WhatsApp, Telegram, Zoom, Skype. Nu necesită video. Doar o cameră liniștită, să stai întins(ă) și să primești. Mai simplu..nu se poate!

Ce posibilități sunt disponibile pentru tine, viața ta, situația ta financiară, relația ta, corpul tău? Alegi să le primești?