Totul în viață vine la mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie™!!!

Momentul de conștientizare

Momentul de conștientizare… este momentul în care începi să-ți creezi viața.

Ca să poți face o schimbare sau să abordezi un nivel superior de conștientizare în toate aspectele vieții și ființei tale, mai întâi este necesar să știi unde te afli acum. Și asta se cheamă: momentul de conștientizare sau ADEVĂRUL! Acel aha… știu…

Dacă ești mulțumit de viaȚa ta și simți că modul în care se desfășoară îți permite să fii tu însuți pe deplin, la orice nivel și în orice aspect, probabil vei considera că nu ai de ce să faci schimbări.

Însă și în acest caz este posibil să avem de-a face tot cu o limitare. Depinde de tine ce-ți dorești și unde vrei să ajungi…

Întreabă-te: ce altceva și mai bun este posibil în viața mea și nu recunosc ca fiind posibil?

Acest articol este pentru cei care nu se simt pe deplin fericiți cu viața lor și simt că se poate mai bine decât este în acest moment, însă nu știu cum și ce să facă.

 

De obicei ajungem la concluzia că sunt necesare schimbări în viața noastră când suferința a ajuns la pragul de disperare.

Programele de suferința sunt încă prezente în AND-ul nostru și în conștiința colectivă. Exista și cazuri în care necesitatea unei schimbări nu apare din disperare ci din inspirație sau grație intuiție. Acel așa nu mai merge!

Indiferent care este motivul, ca să faci o schimbare este necesar să știi unde te afli în momentul prezent. Cu alte cuvinte să conștientizezi și să identifici zonele din viata ta în care vrei să faci altceva sau să acționezi în alt mod.

Cum se realizează acest lucru?

Momentul de conștientizare este rezultatul întrebărilor. Tu cât de des îți pui întrebări?

Facem parte dintr-o generație care nu a fost învățată să pună întrebări. Ba, din contra, am fost judecați și criticați dacă puneam întrebări. Am fost obligați să luam de bun tot ce ni s-a spus și să nu întrebăm.

Acum lucrurile se vor a fi altfel. Ușor, vom învăța cu toții să ne punem întrebări în legătură cu orice, pentru că fiecare întrebare aduce o conștientizare.

Conștientizarea îți dă posibilitatea să schimbi ce nu-ți place făcând alte alegeri.

 

Exercițiul prezentat aici se numește Cercul Vieții și te va ajuta să ai o perspectiva mai larga asupra vieții tale. Îți va permite să-ți evaluezi aspectele vieții tale și acolo unde simți că nu este ceea ce vrei să poți face schimbări cu ușurință!

Fii sincer cu tine când răspunzi la aceste întrebări pentru ca a te minți pe tine este cel mai mare rău pe care ți-l poți face vreodată. Îți sunt necesare o agenda și un stilou. Spun o agenda pentru ca ar fi bine să revii la acest exercițiu din trei în trei luni. Schimbările pe care le vei face le vei nota tot în acesta agenda și astfel vei avea o imagine clară asupra a ce funcționează și ce nu funcționează pentru tine.

În articolul viitor îți voi prezenta un alt exercițiu despre cum să introduci aceste schimbări în viața ta, cu alte cuvinte un exercițiu de creație. Și vei folosi aceeași agendă!

Amintește-ți: ești un creator și ai capacitatea să-ți creezi viața așa cum vrei.

Cercul Vieții

 

Pentru acest exercițiu îți recomand să nu gândești prea mult. Mintea logica, rațională, nu te va ajuta de data asta.

Citește fiecare întrebare, apoi închide ochii câteva secunde și lasă cuvintele să curgă de la sine… indiferent care sunt acestea.

În ele ai răspunsurile adevărate și nu judecățile minții raționale. Apoi deschide ochii și scrie aceste cuvinte acolo unde este cazul, iar la unele întrebări alege da sau nu.

Dacă te simți mai bine să dai note alege un număr de la 1-10.

Momentul de conștientizare NU VINE DIN MINTE!

 

Evaluarea aspectelor vieții tale în acest moment!

1. Încrederea și imaginea de sine

 • Dacă te-ai descrie pe tine, ce cuvinte ai folosi? – fă o listă cu cuvintele care-ți vin în minte legate de tine.
 • Ce simți când intri într-o încăpere unde sunt alți oameni?
 • Ce impresie percepi că au despre tine?

 

2. Sănătate și tonus

 • Aloci timp exercițiilor fizice?
 • Cât de des aloci timp relaxării în natură într-o săptămână?
 • Consideri că-ți respecți corpul? Ești atent la ce mănânci?
 • Ai vicii? Consumi alcool regulat? Fumezi?

 

3. Prietenii și familia

 • Cum îți descrii tu relația cu părinții? Te simți susținut de părinți sau, dimpotrivă, limitat? – nu contează dacă părinți tăi mai sunt în această dimensiune sau în alta. Aceste energii create funcționează într-un sens sau altul.
 • Ce relație ai cu partenerul tău (soț, soție, iubit, iubita, etc.)? Te susține sau  te încurcă?
 • Cum ai descrie relația cu frații / surorile tale?
 • Copiii tăi sunt o binecuvântare în viața ta sau o povară?

 

4. Banii și libertatea financiară

 • Consideri că muncești din greu pentru bani sau îi obții cu ușurință?
 • Te consideri prosper sau supraviețuiești?
 • Cheltuielile tale depășesc venitul sau exista un echilibru?
 • Își este frică de sărăcie? Cât de des folosești cuvântul lipsă? Cât de des spui nu am, nu pot?
 • Ai datorii? Și cum le gestionezi: te lupți cu ele sau le achiți cu ușurință?

 

5. Cariera/ job

 • Îți place jobul tău? Îți place ce faci?
 • Consideri că ești plătit corespunzător pentru serviciile pe care le oferi?
 • Cum sunt relațiile tale la locul de muncă?
 • Consideri că poți mai mult sau te mulțumește nivelul la care ai reușit să ajungi?
 • Aspiri la mai mult? Îți dorești mai mult pentru tine din punct de vedere profesional? Simți că poți mai mult?
 • Mediul în care îți desfășori activitatea te ajută sau te limitează?

 

6. Dezvoltare personală și spirituală

 • Ai conștientizat care este menirea ta în lume?
 • Funcționezi la adevăratul tău potențial sau te simți blocat?
 • Crezi în ceva? Ce relație ai cu religia?
 • Recunoștința reprezintă o valoare pentru tine? Cât de des simți recunoștință? Conștientizezi binecuvântarile din viața ta? Cât de des mulțumești pentru ele?

 

7. Iubire, relații, viața sexuală

 • Se repetă anumite tipare în relațiile tale de iubire? Care sunt acestea?
 • Relațiile tale se bazează pe supunere sau supremație?
 • Dorințele tale sunt în echilibru cu cele ale partenerului?
 • Te simți confortabil să discuți despre sex? Ce simți în legătură cu sexualitatea ta? Viața ta sexuală este asa cum îți dorești?
 • Te iubești pe tine însuți necondiționat? Meriți iubire? Știi să dăruiești iubire necondiționată?
 • Conștientizezi diferența dintre iubire necondiționată și atașament?

 

Întrebările la care ai înregistrat valori scăzute, răspunsul este NU sau cuvintele sunt de vibrație joasă (vinovăție, ură, furie, respingere, neacceptare, etc) îți vor indica unde ai de aplicat schimbări dacă vrei altceva.

Înțelege ca nu contează ce răspunzi, indiferent ce rezultat obții el este consecința alegerilor făcute în trecut. Acum, după ce ai conștientizat ce ai obținut tu poți face alte alegeri care să te conducă către alte rezultate. Cel mai important lucru este sa fii sincer cu tine și să accepți că după aceste conștientizări viața ta se va schimba în ritmul tău.

Momentul de conștientizare creat prin întrebare deschide uși către imposibil. Din momentul în care ai conștientizat zonele “problemă” vei alege cum vrei să arate viața ta în acea zonă!

 

Și cum ar fi să deschizi toate ușile spre tot ce ți-ai spus tu ție că este imposibil să fii?

Și cum ar fi să deschizi toate ușile spre tot ce ți-ai spus tu ție că este imposibil să faci?

Și cum ar fi să deschizi toate ușile spre tot ce ți-ai spus tu ție că este imposibil să ai?

Spor și ușurință la conștientizări și … schimbări cu multă distracție!

 

Cu iubire și recunoștință pentru darul unic care ești TU!

Lavinia U.

P.S. Mai este posibil și altceva? În articolul de vineri am să-ți prezint un exercițiu pe care să-l folosești, plecând de la cum ai ales să devina viața ta. Un exercițiu de creație ușor și distractiv, care pentru mine a creat o schimbare majora acum 4 ani de zile. Și dacă consideri folositor acest articol, distribuie-l te rog cunoscuților tăi. Pentru că oamenii conștienți sunt oameni puternici. Recunoaște darul care ești în lume! Mulțumesc!

Dă-ne un Share

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

10 răspunsuri

 1. Buna seara ,Lavinia ! Ati multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine,cred ca e momentul sa constientizez ceea ce nu-mi place sa fac acum. Am inteles si voi relua acest email zilele urmatoare. Acum sant putin obosita si inca mai am de mers la medici cu fiica mea care a avut o problema de sanatate din senin ,dar care acum de abia o gasesc medicii fiind vorba de imunitate . Cred ca m-ai vazut cat de” turtita ” sant ,cata ingrijorare !!! Cu mult respect si sa fie cu bucurie peste noi toti !! Lumina Divina sa fie peste toti oamenii ! Ma bucur ca existi !!

  1. Multumesc Pachita. Ti-am raspuns la e-mail si ti-am recomandat ceva in legatura cu „provocarea” ta. Ai cerut tu ceva… si ai primit! Sa-ti fie de folos pentru binele tau cel mai inalt!

 2. Buna seara Lavinia.Iti citesc cu placere toate articolele si toate e mailurile trimise.Iti multumesc ca te ai gandit si la mine,asa cum stiu ca te gandesti la fiecare.Ti ai ales o misiune grea,dar mareata.Poate cea mai mareata din cate stiu.A iubi oamenii este raspunsul pe care l cautam de mii de ani.Nu incep sa intru in amanunte pentru ca ar trebui sa scriu o carte,vreau doar sa ti multumesc si sa ti spun ca desi nu personal,te am intalnit si se vede cu usurinta ,din fotografia ta,ca esti un om cu suflet mare,care doreste sa salveze cat mai multe suflete,prin iubire.Articolul de mai sus este interesant si intradevar merge,ce sa ti spun despre mine,mi as dori un contact personal desi nu e chiar usor,eu locuiesc in Olanda,dar si asa vreau sa ti spun ca pe parcursul timpului citind toate articolele tale m am trezit zambind si cu speranta.Iti doresc in continuare multa putere si echilibru pentru a duce la sfarsit ceea ce ti ai propus,continua acest plan maret,pentru ca nu se nasc multi oameni ca tine,de aceea trebuie sa ti multumim ca tea m intalnit.Cu multa dragoste Corina.

  1. Multumesc Corina! Ma bucur sa aud aceste lucruri. Nu cred ca exista misiune grea sau usoara… Pentru mine, tine doar de placere. Ce faci cu placere curge de la sine cu usurinta si bucurie. Te astept cu drag!

 3. Multumesc Creatorului ca existi si ca te-am gasit Lavinia !… Am o varsta destul de inaintata , dar am mult de invatat , se intampla sa am regrete … de ex: de ce nu am stiut sa pun aceste intrebari mult mai inainte in viata mea …
  Cu stima Jazmin !

  1. Draga Jazmin… sufletul este infinit, fara varsta. Doar corpul are varsta. Cat despre invatat… cum ar fi doar sa-ti reamintesti cine esti tu cu adevarat? Doar sa-ti reamintesti ce stii… Multumesc, suflet frumos!

 4. Draga Lavinia, sunt norocoasa sa te cunosc personal . Acum am descoperit și minunatul tău blog. Cum pot fi și mai norocoasa decât atât? Ce invitatie la expansionarea zonei de Constiinta putem fi?❤️😍🥰🌟💥⭐️⚡️🎉✨

  1. Multumesc mult Mihaela. Mă bucur că îți place acest site. Universul a contribuit la această posibilitate! Mulțumesc pentru că ne-am întâlnit și în această viață!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

în aceeași notă

Postări Similare

Convingerile și abundența financiară

Convingerile și abundența financiară… merg mână în mână spre succes sau spre dezastru… Cu toții ne dorim abundență financiară. Cu toții vrem să trăim în

Cum să atragi banii în viața ta

„Banii, acest aspect atât de prozaic al vieții, despre care nimeni nu vorbește în saloane fără să-și ceară scuze, sunt în realitate la fel de

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a ta.