Procese pentru corp Access Consciousness™

Ce sunt Procesele de Corp Access Consciousness™ sau abilitatea de a lucra și comunica cu corpurile?

Să lucrezi și să comunici cu corpurile este o abilitate pe care mulți oameni nici nu conștientizează că o au… până când ajung la o clasă de Procese pentru Corp Access Consciousness .

Procese pentru Corp Access Consciousness ™ create de Gary Douglas – fondatorul Access Consciousness ™  si Dr. Dain Heer co – fondator sunt o invitație pentru a schimba modul în care relaționezi cu corpul tău.

Cauți tu ceva diferit ca să-ți vindeci corpul? Cere corpul tău ceva diferit ca să schimbe ce nu funcționează așa cum ar trebui?

Cât de mult conștientizezi tu că acest corp al tău are conștiință proprie și este un dar pentru tine și viața ta?

Ce relație ai tu cu corpul tău?

Cei mai mulți dintre noi ne învârtim în jur fără nicio conexiune cu corpurile noastre. Am renunșat la asta când eram mici. Când ești copil mic știi ce vrei să mănânci, știi ce vrei să bei, știi când vrei să dormi…însă numeni nu te lasă.

Nu știm să comunicăm cu corpurile noastre așa cum ele și-ar dori pentru că nu ne-a învățat nimeni. Ne judecăm corpurile fără să realizăm că fără ele nu am putea avea experiența vieții. Ne otrăvim corpurile cu gânduri, sentimente și emoții fără să ne dăm seama de faptul că mai  nu suntem conectați cu corpurile noastre și astfel le distrugem.

Putem  schimba asta? Da, și mai ales acum când ne sunt disponibile aceste procese minunate pentru că ele sunt o invitație minunată în a schimba modul în care ne raportăm la corpurile noastre.

Oare este posibil să-ți vindeci corpul doar schimbându-ți punctele de vedere? Cu siguranță, da!

Oare este posibil să scapi de durerea din corpul tău doar comunicând cu el… întrebându-l? Da! Și dacă durerea din corpul tău nu este durere și este de fapt corpul tău care țipă tare despre ce și-ar dori și tu refuzi să-l asculți?

Access Consciousness are peste 60 de Procese pentru Corp. Acestea sunt energii care ajută corpul să se vindece și să se transforme.

Ele se efectuează prin atingeri blânde și ușoare cu mâinile în diferite părți ale corpului și cerând anumitor energii să ruleze pe zona atinsă, ceea ce permite corpului să se schimbe și să re-seteze funcțiile lui originale. Energiile care se rulează în timpul proceselor de corp sunt energii naturale disponibile în tot universul și la care corpurile noastre au acces.

Fiecare proces de corp în parte rulează energii specifice facilitând vindecări pentru anumite probleme. 

Si, de cele mai multe ori schimbările apar și în viața ta. Pentru ca ceva să se deterioreze în corpul tău, mai întâi trebuie ca ceva să apară în realitatea ta. Ceva la care nu vrei să te uiți. Ceva în legătura cu care te minți. 

Asta face ca la o clasă de Procese pentru Corp nu doar corpul tău se schimbă ci și întreaga ta viața. Cum devine și mai bine de atât?®

Toată lumea percepe energia. Nu există persoană care, atunci când atinge ceva să nu simtă. La aceste clase acesta capacitate se activează și mai mult, ca de altfel multe alte capacități de care nu erai conștient că le ai până acum.

MTVSS sau Sisteme de Desfacerea  a Valentei Moleculare Terminale este unul din cele mai dinamice procese pentru corp în Access. Poate fi făcut în sute de moduri pentru multe, multe boli și probleme: de la cancer la o banala răceală, de la fracturi la frigiditate și impotență.

MTVSS este un proces sau mai exact o frecvență energetică folosită în foarte multe moduri și poziții. Este eficient pe fibrom, noduli, sistem limfatic, sistem osos, sistem imunitar, hemoroizi, în cancere și boli grave, etc. 

S-a constatat că, dacă este rulat de cel putin 30 de ori, schimbă amprenta energetică a corpului. Poate fi rulat și pe animale, pentru diferite afecțiuni.

MEMORIE CELULARĂ este un proces de corp miraculos (absolut miraculos) de vindecare pentru că eliberează trauma, durerea și suferința din memoria celulelor. De asemenea vindecă țesutul cicatricial extern și intern fiind  recomandat în cazul și după intervenții chirurgicale, accidente, arsuri etc. Și dacă viața ta a fost cu suferință cum ar fi să-l înveți și să-l aplici pe corpul tău?

CIRCUITE este un alt proces recomandat pentru orice fel de traumăCircuitele nefuncționale în corp par a fi cele care țin în loc o mulțime de afecțiuni cronice, cancerul și alte boli recurente. Este eficient la persoanele care au avut și au convulsii. Se recomandă și i s-a dovedit eficiența în timpul sesiunilor de Bars la persoanele cu Autism, ADD (deficit de atentie),  ADHD (deficit de atenție și hiper-activitate /comportament agresiv) și OCD (puncte de vedere, imagini, sentimente obsesiv compulsive).

CORECTAREA VEDERII este recomandat dacă : 

  • Nu vezi oportunitățile disponibile sau faci alegeri cu greutate
  • Ai „probleme” cu vederea și ochii
  • Ai „probleme” cu sinusurile
  • Ai „probleme” cu auzul
  • Ai „probleme” cu relațiile
  • Nu ai o viziune asupra vieții tale
  • Te orbești singur ca să nu vezi ce este adevăr pentru tine

ANTICORPI LA CONȘTIINȚĂ – Anticorpii la conștiință te împiedică să poți schimba tot ce vrei să schimbi în realitatea ta și în corpul tău deoarece îți taie conștientizarea! Acest proces eliberează programele și convingerile din care funcționezi  ca să eviți să fii conștient despre ce se întâmplă cu tine, cu cei din jurul tău și viața ta!

ACTUALIZAREA ECHILIBRULUI FUNCȚIONAL al CORPULUI este un proces de corp pentru refacerea echilibrului funcțional al corpului! Orice boală este o formă de dezechilibru care afectează sistemul imun. Combinat cu MTVSS poate face minuni!

Și lista continuă…

Cui se adresează?

Dacă te-ai simțit diferit, dacă ai perceput că schimbi „stările” oamenilor din jurul tău numai prin simpla ta prezență, dacă ți-ai dorit să schimbi lucruri în corp doar vorbind cu corpul și atingându-l (și uneori chiar ai făcut-o fără să conștientizezi), atunci clasa de Procese de Corp Access ConsciousnessESTE PENTRU TINE!

Pentru oricine are o afacere de terapie și lucrează preponderent cu corpurile aceste procese pot fi o posibilitate minunată de a atrage clienți.

Cât durează o sesiune?

Fiecare sesiune durează în medie 60-90 de minute. Corpul cu care lucrezi îți va spune cât. Se pot rula unu sau doua procese într-o sesiune.

Te invit să urmărești un video în care Dr. Dain Heer expică ce sunt Procesele pentru Corp Access Consciousness  AICI! 

https://www.accessconsciousness.com/en/micrositesfolder/access-body/

Lavinia Ulmeanu – CF, AFF, BPF, BF facilitează clase de Procesele pentru Corp Access Consciousness ™ cu durata de 3 ore și jumătate/ un proces sau 6 ore/ 2 procese de corp. De asemenea oferă sesiuni private cu aceste peste 60 de energii minuate. 

Nu sunt pre-cerințe pentru a participa la această clasă!

Poți beneficia și tu accesând pagina EVENIMENTE-CLASE LIVE și SESIUNI. Pentru orice informație în plus, te rog mergi la pagina de CONTACT și completează formularul.

Cu recunoștință îți mulțumesc pentru timpul  petrecut aici și abia aștept să ne cunoaștem într-o zi!

Lavinia Ulmeanu – Facilitator Certificat Access Consciousness™ – CF, Facilitator Bars – BFFacilitator Access Energetic Facelift™ – AFF, Facilitator Procese de Corp Access | Clase de o zi – BPF, Access Consciousness™ Bars, Facelift și Procese de Corp Practician, Facilitator Intro-ClassCFMW, Practician Access Simfonii de Posibilități – SOP