Access Bars, Access Consciousness, Facelift, Body Processes

Lavinia Ulmeanu

 • TERAPEUT & LIFE COACH
 • Facilitator Bars – BF 
 • Facilitator Access Energetic Facelift™ – AFF 
 • Facilitator Procese de Corp Access | Clase de o zi – BPF
 • Practician Access Consciousness™ Bars, Facelift și Procese de Corp 
 • Facilitator Intro-Class –CFMW
 • Practician Access Simfonii de Posibilități – SOP,
 • Practician NLP – NLP Training Romania,
 • Terapeut Practician TheataHealing
 • Consilier pentru Dezvoltare Personală acreditat ANC – COR (242324)
 • Formator acreditat ANC – COR (242401)

Mai întâi lasă-mă să-ți mulțumesc pentru că ești aici și citești aceste rânduri. Sunt despre mine, sunt adevărul meu și sunt despre ceea ce am ales să experimentez eu până acum. 

Aceste rânduri pot fi o contribuție pentru tine sau nu. Tu știi asta. Ceea ce știu eu este că, dacă te-am făcut curio(a)s(ă) și continui să citești sau să explorezi pe acest website cu siguranță cauți și tu ceva diferit pentru tine, pentru viața ta. 

Și, da, posibil ca aici să fie locul în care ai să găsești ceea ce cauți: măreția și potența care ești cu adevărat!

Nu îți promit nimic, nu îți garantez nimic, nu am să vorbesc despre ce este greșit la tine…nu, pentru că te-aș minți! Nu este nimic greșit la tine și nimeni niciodată nu îți poate garanta ceva. Nimeni nu știe ce este adevăr pentru tine! TU știi! Cât despre promisiuni neonorate sau care te-au dezamăgit s-ar putea să fii sătul.

Tot ce pot să-ți spun este că tot ce ai să găsești aici funcționează. În peste 800 de ore de sesiuni 1 la 1 și peste 100 de clase facilitate am văzut asta. Am văzut cum viețile oamenilor s-au schimbat după o clasă a doua zi dimineața, pentru alții după o săptămână sau mai mult. Știu cum s-a schimbat viața mea folosind tot ce este aici.

În ultimii 7 ani am contribuit oamenilor în diverse moduri, facilitându-i (a facilita – a aduce ușurință acolo unde este greutate) cu instrumente, tehnici și procese care să le aducă ceea ce își doreau atunci, fie că era vorba despre situația financiară, sănătate, corp, relații intime sau nu ori întreaga lor viață.

Fac asta cu plăcere, entuziasm, bucurie, ușurință și curiozitate. Nu o consider o muncă… pentru mine este ca o călătorie într-o altă destinație. Și destinația este viața ta. 

Cum ar fi dacă ți-aș spune că totul este posibil? Da, este posibil când ești toată potența și măreția care ești cu adevărat!

Cum ar fi dacă ți-aș spune că gândirea pozitivă uneori poate fi o minciună cu care te autosabotezi, iar gândirea negativă poate fi o conștientizare interpretată greșit? Și, de cele mai multe ori așa este!

Limitările în legătură cu ce este posibil pentru tine, prietenul meu drag, își au originea în gândurile, sentimentele și emoțiile tale, iar când ești dispus și știi cum să le schimbi posibilitatea de a avea o viață dincolo de ce credeai că este posibil devine accesibilă și o alegi cu ușurință și bucurie.

Access Bars, Access Consciousness, Facelift, Body Processes
Lavinia Ulmeanu