Access Bars, Access Consciousness, Facelift, Body Processes

Lavinia Ulmeanu

 • Facilitator Certificat Access Consciousness™ – CF – (Profil oficial)
 • Facilitator Bars – BF 
 • Facilitator Access Energetic Facelift™ – AFF 
 • Facilitator Procese de Corp Access | Clase de o zi – BPF
 • Practician Access Consciousness™ Bars, Facelift și Procese de Corp 
 • Facilitator Intro-Class –CFMW
 • Practician Access Simfonii de Posibilități – SOP,
 • Practician NLP – NLP Training Romania,
 • Terapeut Practician TheataHealing
 • Consilier pentru Dezvoltare Personală acreditat ANC – COR (242324)
 • Formator acreditat ANC – COR (242401)

Mai întâi lasă-mă să-ți mulțumesc pentru că ești aici și citești aceste rânduri. Sunt despre mine, sunt adevărul meu și sunt despre ceea ce am ales să experimentez eu până acum. 

Aceste rânduri pot fi o contribuție pentru tine sau nu. Tu știi asta. Ceea ce știu eu este că, dacă te-am făcut curio(a)s(ă) și continui să citești sau să explorezi pe acest website cu siguranță cauți și tu ceva diferit pentru tine, pentru viața ta. 

Și, da, posibil ca aici să fie locul în care ai să găsești ceea ce cauți: măreția și potența care ești cu adevărat!

Nu îți promit nimic, nu îți garantez nimic, nu am să vorbesc despre ce este greșit la tine…nu, pentru că te-aș minți! Nu este nimic greșit la tine și nimeni niciodată nu îți poate garanta ceva. Nimeni nu știe ce este adevăr pentru tine! TU știi! Cât despre promisiuni neonorate sau care te-au dezamăgit s-ar putea să fii sătul.

Tot ce pot să-ți spun este că tot ce ai să găsești aici funcționează. În peste 800 de ore de sesiuni 1 la 1 și peste 100 de clase facilitate am văzut asta. Am văzut cum viețile oamenilor s-au schimbat după o clasă a doua zi dimineața, pentru alții după o săptămână sau mai mult. Știu cum s-a schimbat viața mea folosind tot ce este aici.

În ultimii 7 ani am contribuit oamenilor în diverse moduri, facilitându-i (a facilita – a aduce ușurință acolo unde este greutate) cu instrumente, tehnici și procese care să le aducă ceea ce își doreau atunci, fie că era vorba despre situația financiară, sănătate, corp, relații intime sau nu ori întreaga lor viață.

Fac asta cu plăcere, entuziasm, bucurie, ușurință și curiozitate. Nu o consider o muncă… pentru mine este ca o călătorie într-o altă destinație. Și destinația este viața ta. 

Cum ar fi dacă ți-aș spune că totul este posibil? Da, este posibil când ești toată potența și măreția care ești cu adevărat!

Cum ar fi dacă ți-aș spune că gândirea pozitivă uneori poate fi o minciună cu care te autosabotezi, iar gândirea negativă poate fi o conștientizare interpretată greșit? Și, de cele mai multe ori așa este!

Limitările în legătură cu ce este posibil pentru tine, prietenul meu drag, își au originea în gândurile, sentimentele și emoțiile tale, iar când ești dispus și știi cum să le schimbi posibilitatea de a avea o viață dincolo de ce credeai că este posibil devine accesibilă și o alegi cu ușurință și bucurie.

Lavinia Ulmeanu – CF

Cum a început totul…

Probabil dacă m-aș fi născut astăzi aș fi fost diagnosticată cu autism. Nu glumesc când spun asta. Am fost un copil dificil. Am fost exagerat de sensibilă, retrasă, nu eram preocupată de ce alegeau să facă copii de vârsta mea, nu mi-a fost ușor la școală deși asta nu m-a împiedicat să am rezultate foarte bune, însă cu un efort enorm. Am fost dislexică până în clasa a IV-a, nu îmi plăcea să citesc și să scriu. Am avut abilitatea de a percepe energiile din jurul meu încât nu suportam să stau singură în casă, într-o încăpere, să dorm fără lumină. Nu suportam să văd durere și suferință în jurul meu. Mă îmbolnăveam subit! Toate astea i-au înnebunit pe părinții mei și au fost într-o stare de îngrijorare continua fără ca măcar să se întrebe ce este. Au decis că sunt greșită și că nu mă voi descurca în viața fără ei. Iar eu am început să cred că nu sunt bună de nimic…

Numai că universul este întotdeauna lângă tine… și lucrează prin oameni. Am întâlnit oameni care au crezut în mine și au văzut în mine ceea ce eu nu mai vedeam. 

La 19 ani am plecat de acasă … și nu mai m-am întors decât în vizită. Nu mi-a fost ușor să mă descurc singură. Și așa a apărut prima depresie și primul terapeut în viața mea. Pe la 22 de ani. Pe ce am lucrat? Relația cu părinții, în special cu mama! Trei luni de terapie și am crezut că sunt pe drumul cel bun. Și am fost până la 32 de ani. Absolvisem o facultate, aveam un job care-mi plăcea, câștigam foarte bine, eram căsătorită cu bărbatul pe care-l iubeam și mă iubea, aveam casa mea. 

Nu a fost așa… Eu am continuat să nu-mi găsesc locul și, desi aveam totul, nu aveam nimic. Nu mă aveam pe mine. Eram în proporție de 96% ceea ce voiau alții să fiu și tot în această proporție făceam lucruri ca să-i mulțumesc pe alții. Eu aproape nu existam în această ecuație. Așa că am ales să emigrez în Canada… Am ales să fug fără să știu că fugeam cu tot bagajul… Cum era de așteptat am făcut o a doua depresie, mult mai gravă decât prima și, după nici trei luni la Montreal am revenit acasă unde nu mai aveam nimic. Mă întrebam cum a putut Dumnezeu să-mi facă una ca asta. Nu voiam să recunosc că eu am ales…iar când un coleg de muncă mi-a spus asta…l-am urât. 

De data asta depresia a fost însoțită și de o tendință de suicid așa că am ajuns la doctorul psihiatru. Dacă aș fi avut instrumentele pe care le am acum lucrurile ar fi fost foarte simple și s-ar fi rezolvat în maxim 3 ore, nu într-o lună de tratament pe care nu-l suportam însă era singura mea variantă ca să nu mă sinucid. Și iar a fost bine. Deși plecasem de la zero în 3 ani aveam de trei ori mai mult decât pierdusem. Și asta pentru că am fost creativă de când mă știu indiferent despre ce am vrut să creez. Pentru mine nu a existat și nu există NU SE POATE! 

Nici nu bănuiam ce altă experiență ”magnifică” avea să apară în viața mea în nici 5 ani. Poate te gândești la divorț? Nu, la capitolul bărbați și relații intime am excelat. Nu am avut aici probleme niciodată. Pentru că, dacă ceva nu-mi convine… plec fără să stau pe gânduri și nu mă mai uit în urmă. 

Însă de data asta aveam să experimentez ceva echivalent, din punct de vedere psihologic cu ce se întâmplă cu bolnavii de cancer în stadiu terminal. Da, pentru că sterilitatea, ca trauma pentru o femeie cam asta este. Nimic nu se mai poate schimba. Ești sterilă și asta este. Ușor de spus acum. Au trecut 5 ani de suferință fizică, operații, tratamente și spitale. Dacă la început a fost ușor de dus, pe parcurs datorită stresului, relatia mea a început să scârție. Nu suntem țoți la fel… nu ne comportăm la fel în aceleași situații. Doar cei care au trecut prin asta știu ce înseamnă. Am conștientizat că distrug tot dacă mai continui. 

Obosită de atâta alergătură și efectiv cu dureri în tot corpul am clacat și am făcut a treia depresie. De data asta nu a fost așa greu, aveam ceva experiență însă ce a fost diferit? M-am trezit. Da, m-am trezit și am făcut schimbări multe și foarte repede. Mi-am spus mie: gata până aici.

Am mers la terapeut, mi-am dat demisia de la job, am început afacerea mea și în trei luni deja aveam clienți și câstigam bani.

Cel care mi-a fost alături tot timpul și m-a încurajat îmi spune din când în când: ”dacă mi-ar fi povestit cineva ce ai trăit tu aș fi zis că sigur exagerează, însă am fost aici lângă tine, am văzut tot, știu tot ce ai făcut, cum ai făcut și tot nu-mi vine să cred că a fost posibil să ajungi unde ești.”

Ce am uitat să-ți spun, prieten drag este că după ce mi-am dat demisia și nu mă angaja nimeni, am avut o discuție cu Dumnezeu după o porție bună de plâns și i-am spus că m-am pierdut, că nu mai știu pentru ce sunt aici. I-am spus să facă ce vrea cu mine: dacă nu mai am treabă pe aici pe pământ îl rog să mă ia, însă dacă mai am ceva de făcut, tot pe el îl rog să-mi arate drumul.

Și așa a fost… Am participat la cursuri, am devenit terapeut și consilier pentru dezvoltare personală, îmi plăcea ce făceam și eram fericită. Nu am mai plâns de atunci niciodată până acum. Pentru că am început să fac ce-mi plăcea și eu eram cea mai important persoană din viața mea.

Ca o conștientizare, când trăiești să-i mulțumești pe alții, când faci adevăr adevărurile altora care de fapt nu sunt adevărul tău…cam asta se întâmplă: te pierzi pe tine. Și asta pentru că nu suntem toți la fel, funcționăm diferit și avem fiecare adevărul nostrum care nu este necesar să fie și adevărul altora. Am conștientizat târziu asta… însă când s-a întâmplat am creat o viața pentru mine dincolo de cele mai frumoase visuri…

Am început să cer mai mult. Oamenii care lucrau cu mine m-au împins mai departe și mai departe. Și am urmat energia fără să judec că greșesc sau că o să obțin ceva. Pur și simplu dacă mă entuziasma făceam! Pentru că am început să-mi dau voie să fiu tot ce alții au considerat greșit la mine.

Lavinia Ulmeanu – CF, AFF, BPF

Punctul culminant și cotitura spre a mă alege pe mine și a-mi recunoaște că nu sunt greșită a fost în februarie 2017 când am ajuns la o clasă de Procese pentru Corp Access Consciousness™. Atunci am avut curaj să recunosc că eu am ales tot ca să mă regăsesc pe mine. Atunci am ales să merg înainte, nu contează cine vine cu mine sau pleacă de lângă mine. Atunci mi-am dat seama că eu am fost dintotdeauna despre ce vorbim în Access și am încercat fără succes să mă potrivesc în realitățile altor oameni care nu funcționau pentru mine.

Tot ce am experimentat m-a ajutat și mă ajută enorm în tot ce fac și aduc în viețile oamenilor.

De atunci, din 2017 am continuat să fac clasă după clasă în Access. În 2018 am devenit Facilitator de Access Bars, Facelift și Procese de Corp Access ceea ce sunt și acum, iar în 2021, în luna mai mi-am făcut cel mai frumos cadou de la absolvirea facultății, am devenit Facilitator Internațional Certificat Access Consciousness™. 

Pentru mine nu mai există cale de întoarcere. Pentru mine este doar înainte! Și cu orice fac îmi doresc să aduc cât mai multă conștiință pe pământ, cât mai multă conștientizări celor care aleg să le aibă.

Îți mai spun că sunt o romantică. Nu, nu în sensul că îmi plac plimbările sub clar de lună și cererile în căsătorie în genunchi. Nu, astea nu sunt romantism pentru mine ci doar alegeri. Când spun că sunt o romantică mă refer la faptul că încă mai cred într-o lume blândă, fericită, prosperă, frumoasă. Încă mai cred că noi oamenii putem trăi frumos, elegant, în comuniune unii cu alții. Încă mai cred în bunătate, candoare, stil, eleganță și grație în această lume și pe această planetă fără competiție, ură, luptă, răutate, sărăcie și suferință.

Tot ce fac merge în această direcție. Nu-mi iese în viața asta?! Nu-i bai, vor mai fi și alte vieți, însă nu am să renunț!

Cum ar fi să te împuternicească cineva sau ceva astfel încât să nu mai ai nevoie să te ajute cineva vreodată? Cum ar fi să conștientizezi faptul că, dacă eu am putut poți și tu?

Asta am primit eu de la Access Consciousness™ și deși până în acel moment practicam ThetaHealing și NLP m-am îndrăgostit ireversibil de energia Access. Și știi de ce? Pentru că nimeni nu-mi vorbise niciodată de ușurință! Nimeni nu-mi spusese că nu sunt greșită. Toate celelalte modalități îmi arătau ce este greșit la mine, câte alegeri greșite am făcut și îmi spunea ce trebuie să fac sau cum să fac. Pentru mine Access este ce sunt eu. Pentru mine Access funcționează! Pentru mine Access înseamnă libertatea să conștientizez că, și să nu aleg să schimb nimic din ce nu funcționează la viața mea este o alegere care creează din momentul în care am ales să o fac și că oricând mă plictisesc de ce am creat… pot face o alegere diferită!

Cum va fi și pentru tine? Asta doar tu știi, prieten drag! Eu doar te invit la o posibilitate mai ușoară, mai rapidă și mai distractivă!

Și dacă viața este despre a te distra? Și dacă nu ești nici pe departe atât de greșit pe cât crezi că ești? Și dacă tot ce ai experimentat și tu până acum te-a adus aici ca să faci alegeri mai mărețe?

Fondatorul Access Consciousness™, Gary M. Douglas, un om absolut fabulos și-a schimbat viața și a creat Access după vârsta de 50 de ani. Și continuă să creeze și astăzi la aproape 80 de ani inspirând sute de mii de oameni pe planetă.

Cum ar fi ca TU să fii un motiv de inspirație pentru oamenii din jurul tău? Cum ar fi să găsești ceea ce-ți place? Cum ar fi să redescoperi frumusețea vieții?

Te invit într-un spațiu total diferit! Te invit în lumea mea, o lume a ușurinței, distracției, entuziasmului și a bucuriei!

Te invit să-ți trăiești viața și nu să-i faci față vieții! Te invit să-ți creezi viața nu să supraviețuiești!

Te invit să alegi ce este adevăr pentru tine și ce funcționează pentru tine indiferent ce-ți spun eu sau alții!

Pentru că nimeni nu știe ce ți se potrivește, ce este adevăr și ce funcționează pentru tine. TU ȘTII! Și îți spun un secret: întotdeauna ai știut chiar dacă nu ai recunoscut asta!

Cu recunoștință și iubire infinită, îți mulțumesc! Lavinia Ulmeanu, un călător prin eternitate.

Adresă Cabinet: Strada Precupeții Vechi, nr. 65, Ap. 03, Sector 2, Bucuresti & Asociația ADIA  – Asociația Pentru Dezvoltare Intelectuală și Artă

De asemenea, recomand cu căldură Asociația de Dezvoltare Intelectuală și Artă ADIA! Devino membru aici:  FaceBook !