Totul în viață vine la mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie™!!!

Theta Healing: miracolul din viața ta

“Să nu crezi nimic, indiferent unde ai fi citit sau cine ți-ar fi spus, nici măcar dacă eu aș fi spus-o, decât dacă se potrivește propriilor tale motivații și bunului tău simț!” – Buddha

Cu aceste cuvinte își începe VIANNA STIBAL celebra sa carte “Înalță-te și caută-L pe Dumnezeu, înalță-te și lucrează cu Dumnezeu”, în care dezvăluie “una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare prezentată vreodată într-un text scrisThetaHealingTM. Această carte a fost publicată și în limba română în anul 2011, cu titlul “Theta Healing”, la editura Adevăr Divin.

Luptându-se cu o boală așa-zis incurabilă, cancerul, VIANNA STIBAL a descoperit această tehnică minunată pe care a denumit-o Theta Healing, cu ajutorul căreia s-a vindecat. Este cunoscut faptul că VIANNA STIBAL a fost dintotdeauna o persoană cu o capacitate intuitiv-senzitivă foarte mare, reușind să ajungă la o evoluție spirituală înaltă.

Theta Healing este o tehnică de vindecare energetică, bazată pe un proces de  meditație care induce o relaxare profundă a corpului prin accesarea nivelului Theta al undelor cerebrale, ce creează vindecare fizică, mentală și spirituală, folosind rugăciunea  focalizată către Creator. Lucrând în totalitate cu energia primară, adică cu Dumnezeu, singura condiție care trebuie îndeplinită este să crezi în Dumnezeu, în Creatorul a Tot Ceea Ce Există, indiferent ce nume îi dai.

Desigur, ca orice tehnică de terapie alternativă, alegerea aparține fiecăruia și, recomand, așa cum și VIANNA STIBAL o face cu fiecare ocazie, să apelați la această terapie în privinta oricărei afecțiuni doar după ce ați consultat în prealabil un medic specialist. 

Undele Theta

Undele cerebrale sunt impulsuri electrice emise de creier, care pot fi măsurate ca amplitudine și frecvență. Amplitudinea este puterea impulsului electric și se masoară în microvolți. Frecvența se referă la viteza ondulațiilor electrice și se masoară în Hertzi sau cicli/secundă. Tot ce spunem și facem este reglat prin frecvența undelor celebrale.

Există cinci frecvențe diferite ale undelor celebrale: Beta (între 14 și 21 Hz), Alpha (între 7 și 14 Hz), Theta (între 4 și 7 Hz), Delta (între 0 și 4 Hz) și Gamma (între 40 și 5000 Hz).Pentru mai multe informații, te invit să citești un articol despre frecvențele cerebrale AICI!

Undele Theta sunt unde lente, prezente înainte de somn și în timpul somnului mai puțin profund. În mod conștient, putem accesa această frecvență doar după meditații practicate în mod constant.

Celulele nervoase sau neuronii au o funcție dublă: de emisie și de recepție. Atunci când atingem frecvența undei Theta, mai mulți neuroni sunt pe funcția de recepție, adică pe unde foarte lente, astfel canalul de comunicare cu energia universului fiind foarte mare. Undele Theta sunt specifice subconștientului, ele păstrează amintiri și senzații, guvernând în același timp atitudinile și comportamentele noastre. Pe acest nivel de vibrație putem accesa creativitatea, inspirația și senzații spirituale puternice.

În mod natural, copiii de la 1 la 7 ani funcționează în nivelul Theta, adică creierul lor emite pe frecvența Theta, neuronii comportându-se preponderent ca receptori. Astfel se explică de ce psihanalistul Sigmund Freud a ajuns la concluzia că “toate… se trag din copilărie”, pentru că, în această perioadă se fixează majoritatea programelor după care vom funcționa în viața adultă.

Și cum nu toate aceste programe sunt benefice pentru noi, putem schimba cu ajutorul undelor Theta acele programe și convingeri care ne limitează.

Este cunoscut faptul că vindecarea se poate face și pe frecventa Alpha, însă, în acest caz, numărul de neuroni care funcționează ca și receptori este mult mai mic decât pe frecvența Theta. Beneficiile vindecării în unde Theta sunt multiple și, atunci când spun vindecare, mă refer la cea fizică, mentală și spirituală.

 

Tehnica ThetaHealingTM oferă soluții și remedii pentru foarte multe probleme cu care ne confruntăm în viață:

  • relaxarea (eliberarea stresului) și accesarea subconștientului;
  • vindecarea corpului fizic prin echilibrare energetică;
  • schimbarea sistemului de convingeri (schimbându-ți convingerile, practic, îți schimbi experiențele);
  • crearea sentimentelor, manifestarea dorințelor, etc.

Ținând cont de faptul că majoritatea adulților au frecvența cerebrală în stare conștientă Beta, motiv pentru care un număr mare de neuroni funcționează ca emițători, nu este de mirare de ce nu reușesc să se relaxeze și să recepționeze informații din subconștient.

Gândește-te puțin: de câte ori ai spus “nu văd nicio rezolvare”, “nu găsesc nicio soluție”, “m-am blocat”. Avem nevoie să ne relaxăm, să reducem aceste frecvențe din când în când. De aceea, nu întâmplător se recomandă să desfășurăm activități relaxante după cele 8 ore de muncă, iar orelor de somn să le acordăm importanța cuvenită.

Tehnica ThetaHealingTM este renumită pentru lucrul asupra convingerilor și sentimentelor, pe toate cele 4 niveluri de convingeri: de bază, genetic, istoric și sufletesc. Și plecând de la faptul acceptat la ora actuală și de medicina alopată, cum că emoțiile negative contribuie la apariția bolilor, lucrul asupra convingerilor și sentimentelor ne ajută să înlocuim aceste emoții, sentimente și gânduri  nocive, programele care ne sabotează realizările, cu unele pozitive, benefice și care să ne aducă în armonie cu dorințele sufletului nostru.

Beneficiile terapiei ThetaHealingTM sunt multiple și minunate, adevărate miracole aduse cu blândețe și iubire în toate aspectele vieții noastre.

Te încurajez să apelezi cu încredere la această terapie pentru “binele tău cel mai înalt”, să simți miracolul luminii și iubirii lui Dumnezeu, în toata esența ta, trăind în deplină armonie cu sufletul tău.

Mulțumesc cu recunoștință și iubire infintă,

Lavinia U.

Dă-ne un Share

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

în aceeași notă

Postări Similare

Convingerile și abundența financiară

Convingerile și abundența financiară… merg mână în mână spre succes sau spre dezastru… Cu toții ne dorim abundență financiară. Cu toții vrem să trăim în

Cum să atragi banii în viața ta

„Banii, acest aspect atât de prozaic al vieții, despre care nimeni nu vorbește în saloane fără să-și ceară scuze, sunt în realitate la fel de

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a ta.