Totul în viață vine la mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie™!!!

Sufletul… pereche

Sufletul pereche există! Și, în unele cazuri avem mai multe suflete pereche.

Cum știi că l-ai gasit? Iubirea pe care o simți în inima ta, într-un mod inexplicabil, uneori este cel mai bun indicator că deja ți-ai întâlnit sufletul pereche.

Sufletul pereche este acea persoană despre care spunem că are ceva special și ne face inima să bată mai repede, ori față de care simțim o atracție magnetică și inexplicabilă. Din punct de vedere spiritual, sufletul pereche este o persoană pe care am iubit-o într-o altă viață. Există mai multe suflete pereche pentru fiecare om de pe Pământ, însa nu toate sunt compatibile în această viață. Un lucru este sigur, inima noastră își va aminti de ele și le va iubi.

Sufletele pereche fac parte din planul divin al Creatorului pentru evoluția Pământului.

Schimbările energetice și dezvoltarea spirituală care se manifestă la ora actuală în lume ne ajută să începem să ne iubim pe noi înșine. Numai când ne putem iubi necondiționat pe noi înșine suntem pregătiți să întâlnim un suflet pereche. Și asta pentru că acest suflet pereche ne poate face fericiți sau ne poate tulbura. Dacă nu am ajuns să ne iubim cu adevărat și necondiționat, o relație cu un suflet pereche poate echivala cu “a pune spirt pe rană”.

La nivel energetic, când începem să ne iubim pe noi înșine, în centrul energetic al inimii (chakra inimii, situată în mijlocul pieptului) se manifestă o energie puternică, iar aceasta activează centrul energetic al sexualității (chakra sacrală, situată în mijlocul abdomenului inferior). Astfel, putem să ne chemăm sufletul pereche. Ca o consecință a acestui proces, vom observa că vin spre noi diverși oameni care sunt atrași de această energie, însă nu toți cei atrași sunt suflete pereche.

Cu cât suntem mai eliberați de resentimente, mai puri și mai echilibrați din punct de vedere energetic, cu atât vom putea atrage persoana potrivită cu care să călătorim în această viață. Când un cuplu este format din suflete pereche compatibile, ambii parteneri evoluează împreună.

Când îți dorești să-ți întâlnești sufletul pereche este necesar să conștientizezi câteva aspecte care țin de partea spirituală a vieții:

 • O persoană poate să aibă mai multe suflete pereche (chiar și peste 10), de vârste diferite;
 • Trebuie să te iubești pe tine însuți înainte de a-ți chema sufletul pereche;
 • Intensitatea emoțiilor care îți catalizează dorința de a-ți găsi sufletul pereche va dicta ce suflet pereche vei atrage;
 • Oamenii sunt atrași unii de alții, atât prin aspectele pozitive, cât și prin cele negative, pe care le au în comun. Cu cât elimini mai multe convingeri negative din mintea ta, cu cât vindeci mai multe răni din ființa ta, cu atât vei atrage cea mai potrivită persoană pentru tine;
 • Când începi să manifești pentru cel mai compatibil suflet pentru tine, vei atrage și alte persoane, deoarece centrul energetic al sexualității este deschis (fiind activat de centrul energetic al inimii). Cu alte cuvinte “emiți iubire prin toti porii”. Este necesar să știi clar ce calități vrei să aibă sufletul pereche cel mai compatibil cu tine și astfel dificultatea în a-l recunoaște dintre toți cei care vin spre tine va dispărea;
 • Uneori, când îți întâlnești sufletul pereche pot apărea mici șicane, însă în preajma lui vei simți întotdeauna că plutești;
 • Dorește-ți sufletul pereche cel mai compatibil cu tine.

În urma ședințelor de terapie pe această temă, am observat câteva convingeri și programe cheie care împiedică o persoană să fie “vizibilă” pentru sufletul pereche cel mai compatibil cu ea:

 • Iubirea te face să suferi;
 • Nu cred că mă poate iubi cineva;
 • Nu știu să primesc iubire de la o altă persoană;
 • Nu știu cum se simte iubirea;
 • Toți barbații înseală;
 • Toate femeile se folosesc de bărbați;
 • Sunt predestinat să rămân singur/singură;
 • Sunt pretențios/pretențioasă și este greu să găsesc pe cineva așa cum îmi doresc.

Având astfel de programe în subconștient, tot ce se va manifesta în realitatea ta le va demonstra validitatea: vei suferi într-o relație de iubire; nu va apărea nimeni; nu vei primi iubire; vei găsi un partener care te va înșela; vei întâlni femei care te vor folosi, etc.

Conștientizează și recunoaște: subconștientul va aduce în realitatea ta tot ceea ce i-ai spus sau, cu alte cuvinte, punctul de vedere îți creează realitatea!

Un alt program des întâlnit este acela de a fi generos tot timpul. Aceste persoane țin să atragă spre ele suflete pereche care iau din relatie mai mult decât dăruiesc. Deci, atenție la generozitate! Învață să primești și să dăruiești în egală măsură și astfel vei atrage cel mai compatibil suflet pereche pentru tine, care să te iubească la fel cum îl iubești tu.

Dacă esti în căutarea acestui suflet este necesar să știi:

 • Există sufletul pereche și, cel mai probabil, el te caută;
 • Este posibil și meriti să găsești sufletul pereche cel mai compatibil pentru tine în această viață.

Terapia ThetaHealing® vine să te ajute cu această ramură minunată: “Suflete pereche”. Ca și tehnică, presupune:

 • Identificarea convingerilor cheie și înlocuirea lor.
 • Descărcări energetice de sentimente precum iubire, bucurie, acceptare, iertare, etc.
 • Deschiderea centrilor energetici.
 • Vindecarea sufletului rănit și creșterea nivelului de energie al sufletului.
 • Reîntregirea sufletului.
 • Divorțuri energetice din relații trecute și uneori neîncheiate la nivel energetic chiar dacă există separare fizică.
 • Curățare de jurăminte, contracte, angajamente, etc. din alte vieți, care te împiedică să ai o relație în această viață.

Atunci când încă te mai gândești la fostul soț după divorț, ori la fostul iubit după o despărțire, înseamnă că o parte din sufletul tău a rămas acolo sau o parte din sufletul acelei persoane a rămas la tine. Astfel, tu continui să dai sau să iei din puterea personală a ta sau a lui. Acestea reprezintă scurgeri energetice care nu sunt benefice nici uneia dintre persoanele implicate. Se pune accent în terapie pe aceste aspecte:

 • Divorț energetic de relațiile trecute.
 • Eliberări de jurăminte și legăminte din alte vieți și din această viață. Am fost surprinsă să văd câte persoane au și în această viață astfel de jurăminte, făcute în momente de suferință și nu numai. Dacă nu sunt eliberate, ele blochează o posibilă relație viitoare cu un suflet pereche.
 • Manifestarea și chemarea sufletului pereche cel mai compatibil.

Eu folosesc aceste tehnici în ședințele individuale de terapie, adaptate la fiecare situație în parte.

Mulțumesc, Lavinia.

Articol inspirat din “Theta Healing: Înalță-te și caută-l pe Dumnezeu, Înalță-te și lucrează cu Dumnezeu” de Vianna Stibal.

P.S Tu ți-ai întâlnit sufletul pereche?Aștept să-mi scrii părerea ta despre acest subiect, pe site sau cu reply la acest articol. Distribuie-l prietenilor și cunoscuților tăi. Sigur cineva îți caută sufletul pereche și nu știe cum să-l găsească.

 

Dă-ne un Share

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

24 de răspunsuri

 1. Buna seara,
  Cu respect, prin prezenta, va fac cunoscut faptul ca articolul mai sus mentionat, este raspunsul la intrebarile mele din zilele trecute, intrebari la care nu gaseam raspunsul potrivit. Da, cred ca am gasit un suflet pereche unde simt ca il cunosc de o viata. Acelasi sentiment il are si persoana respectiva. Am simtit de cateva luni in urma ca trebuie sa gasesc sufletul pereche in asta viata. Este dureros in acelasi timp deoarece suntem casatoriti, cu familii fericite, fiecare. Intrebarea mea: Cum este posibil asa ceva? Sa iubesti pe cineva pur si simplu parca l-ai cunoaste de o viata si totusi sa fii intr-o relatie cu alta persoana pe care o respecti, o iubesti in felul tau. Multumesc din inima pentru acest articol.

  1. Aceeasi situatie se regaseste si in cazul meu. Ce se poate intampla mai departe cu aceste doua suflete pereche, care s-au regasit, dar sunt angajate in alte relatii. Exista totusi posibilitatea ca cele doua suflete regasite, sa aiba vreun viitor impreuna ????

   1. Draga Petronela, sigur exista aceasta posibilitate, indiferent de circumstantele actuale.
    Fii atenta la ce simti si la ce simte si celalalt. Cand relatia actuala nu ne mai implineste este posibil ca partenerul sa-si fi incheiat misiunea in viata noastra. Altcineva apare si ne ajuta sa ne invatam lectiile.
    Insa nu este obligatoriu, sunt multe aspecte de discutat aici. Pentru ca acel suflet fata de care simtim aceste sentimente este posibil sa fi fost in viata noastra un parinte, un frate si chiar copilul nostru.
    Si un alt caz des intalnit de mine in terapie este acela cand sufletele se intalnesc ca sa incheie o lectie. NU au consumat o iubire in alta viata sau si-au jurat ceva si, ca sa evolueze in aceasta viata, este necesar sa se incheie acest ciclu. Pentru ambele persoane.
    Singura solutie ca sa vezi ce este cu adevarat intre sufletele voastre este sa faci ceva in acesta directie. Vezi ce simti si ce iti spune sufletul. Vezi ce simte si persoana respectiva. Si nu uita, avem mai multe suflete pereche, iar noi il alegem pe cel mai compatibil cu lectiile noastre de viata si cu etepa de evolutie.
    Multumesc!

    1. I’m loving your blogs – the history background is excellent, as are the activities. Thanks so much for shar2ng&#8i30;. I’m following you now (but have pasted your url into my feeder, as I’m not keen on lots of emails!!)

  2. Draga Ilona, acest lucru este posibil. Noi venim in fiecare viata cu banda de memoria a sufletului… si cu aceeasi ochi!
   Sufletul nostru are inregistrat in acesta banda de memorie tot ce am simtit. Si, plecand de la faptul ca noi intalnim in acesat viata cel putin 10 suflete fata de care am simtit iubire in alte vieti, sufletul nostru isi va aminti acesta iubire.
   Insa in fiecare viata avem alte lectii pentru ca sa evoluam. Daca acest suflet fata de care simtim o iubire „stranie” nu ne ajuta sa ne invatam lectiile din aceasta viata sau lectiile noastre nu sunt compatibile… nu il vom alege ca partener indiferent ce simtim fata de el. In unele cazuri este posibil sa ne lege de aceasta persoana o „promisiune” ( un juramant) si atunci simtim ca desi, avem alt partener gandul nostru este acolo. Sunt situatii in care aceasta iubire pe care o simtim sa fie de alta natura, adica persoana respectiva a fost in alta viata, copilul tau, un parinte, un frate, etc.
   Repet sufletul isi aminteste intotdeauna ce a simtit fata de un alt suflet pe care l-a cunoscut in alta viata indiferent ce traieste acum.
   Si nu in ultimul rand, retine noi ca suflete evoluam, insa si aici nu este obligatoriu ca partenetrul meu sa evolueze in acelasi ritm cu mine. Deci la un moment in viata este foarte posibil ca misiunea partenerului meu in viata mea sau a mea in viata lui sa se incheie. In acesta situatie ma indrept catre un alt partener potrivit cu urmatoarea treapta de evolutie pentru mine. Iubirile se nasc si mor… important este sa fac diferenta intre o iubire care ma implineste si o iubire gen ” atasament”.
   Multumesc cu recunostinta!

  3. Esti casatorita, dar, trecand printr-o criza hormonala sau de alta natura, te-ai trezit ca ti se pare ca ai gasit un suflet pereche de ciorapi. Si ai inceput sa te gandesti noapte si zi cum sa faci sa experimentezi o placuta relatie fizica cu el, dupa care sa te simti vinovata, sa afle si barbat-tu si uite asa sa se duca dracu una sau doua casnicii doar pentru ca n-ati fost voi in stare sa va controlati libidoul sau, si mai bine, sa il folositi pentru exprimarea fizica in interiorul propriului cuplu, unde ati fi impartasit sentimente de bucurie si implinire alaturi de persoanele pe care le-ati ales sa va insoteasca pe drumul vietii liber de orice constrangeri, inclusiv in fata lui Dumnezeu.
   Amin!

 2. Multumesc Lavina este exact ceea ce aveam nevoie sa inteleg Asta mi se intimpla de citava saptamini Am toate semnele descrise de tine ca am intlnit sufletul pereche Credeam ca este o iubire tirzie dar este mai mult asa cum ai descris simtpmele Asta ma bucura si mai mult si ma face sa accept aceasta iubire cu toate inconvenientele ei .Persoana iubit este departe pe tarmul insorit al mediteranei..! Dara suntem legati empatic si telepatic incit nici nu conteaza si asta o simtim si o recunoastem amindoi Multumesc inca o data

  1. Ma bucur pentru tine Doina. Lasa-te ghidata de suflet si fa pasii necesari in aceasta directie. Totul se intampla pentru evolutia ta, pentru binele tau cel mai inalt. Multumesc!

   1. Hey Linda!You know I had a very hard time getting rid of that. My ad network &#80&2;opts2#8221; me in to all sorts of things, then I have to figure my own way out. But that really was annoying, you’re darn right. I do a fair amount of post editing on my iPad and that was a serious pain. Sorry!- Joe

 3. Buna ziua.Da Lavinia am intilnit si eu sufletul pereche,gindim,iubim parca ne -am cunoaste de o viata….acest lucru s-a realizat dupa ce eu am inteles moartea primului sot.Multumesc!

 4. Mulțumesc cerului ca te-am intalnit,chiar si virtual,lavinia!!!! eu…mi -am inceput de ceva vreme calatoria spirituala,cand am simțit nevoia sa-mi gasesc echilibrul interior,sau mai bine zis cand am fost forțata sa fac ceva in sensul asta…nevoia asta am simțit-o toata viața dar….nu stiam ce sa caut,unde sa caut…nu stiam ce-mi lipseste…mmm destul de greu de explicat!!!! dar..sunt la inceput de drum…multe in joc…ma intreb oare,ceea ce trebuie sa se intample in viața ta,sufletului tau,oricum se va intampla?!

 5. Uneori obosesti sa mai cauti…poate ca trebuie doar sa las sa vina cine trebuie sa vina in viata mea,pentru evolutia mea…sau este si altceva?

 6. Buna ziua,

  Multumesc lui Dumnezeu ca v-am cunoscut chiar si asa virtual, multumesc ca existati, multumesc pentru toate cuvintele frumoase, pentru toate indemnurile si sfaturile pe care ni le oferiti .
  Va imbratisez cu mare drag!
  Ionica

 7. Buna ziua, interesant articolul si v-as ruga daca se poate sa ne spuneti cate ceva si despre flacarile gemene. Cu cava timp in urma am vazut la un post strain de televiziune un barbat si din primul moment am avut un sentiment adanc ca intr-o zi voi fi fata in fata cu acel barbat. Asa s-a si intamplat cateva luni mai tarziu. Este ceva ce nu pot descrie in cuvinte, o senzatie pe cate o mai am doar atunci cand meditez, o stare de liniste, de pace, armonie, fericire si nu am habar ce ora este sau unde sunt, o senzatie de usurare ca aceia in care dupa o zi obositoare ajungi acasa si respiri usurata. Cand il privesc in ochi ma vad pe mine, e ca si cum as fi eu cu mine. Este insa ceva ce nu inteleg si anume de ce el nu ma recunoaste? de ce nu ma poate privi in ochi mai mult de cateva secunde? E posibil ca el sa fuga de el insusi? E o poveste atat de lunga si nu vreau sa va plictisesc dar mi-as dori daca puteti sa-mi spuneti cate ceva despre flacarile gemene pentru ca eu banuiesc ca asta ar fi.
  Va multumesc! Domnul sa va binecuvanteze cu iubire si lumina!

 8. Da. Iubirea… Iubeste si ascultati inima. Doar ea stie cate feluri de iubire iti pot creste adanc in sufletul tau. Dumnezeu ne-a spus sa ne iubim aproapele. Am prieteni – e adevarat ca sunt mai putini decat degetele de la o mana – dar pe care ii iubesc pentru caracterul lor si pentru iubirea lor pentru mine. Am avut profesori din liceu si din scoala – unii au plecat la Dumnezeu – care si dupa 30 – 40 de ani le citesc iubirea lor in ochi chiar si acum pentru ca au stiut sa transmita catre elevul de atunci iubirea de profesor pentru a-l impinge de la spate spre respectul fata de mine si fata de cei din jur. Am avut vecini care au meritat sa fie iubiti pentru dragostea ce o transmiteau datorata gandirii curate, sincere si acum au plecat la sanul Lui. Mai am si o altfel de iubire – pentru sufletul pereche. Un suflet pereche a carui iubire a inceput odata, demult. O iubire care a ramas in inimile noastre atat de vie incat, chiar daca drumurile noastre ne-au purtat pasii spre alte zari, a renascut ca pasarea Phoenix din cenusa. Ea a stat ascunsa, acolo, in inima, dar cand a revenit, simt ca pasesc intr-o alta lume, chiar daca avem …
  Iubiti – pentru ca doar iubindu-ne, suntem cei mai fericiti oameni si capatam puterea sa realizam cele mai indraznete vise.
  Iti multumesc din suflet pentru articol

 9. Dvs v-ați gad sufletul pereche? Pt că dacă în viața dvs lucrurile stau altfel, eu nu pot crede că este adevărat ceea ce susțineți. Va mulțumesc

 10. Lavinia exista un video cu o rugaciune ,pentru sufletul pereche

  Incepea asa Doamne Dumnezeule ,te rogpe tine si pe ingerii iubirii sa ma ajutati…….sa imi intalnesc sufletul pereche…..

 11. Sufletul meu pereche …unii spun ca e doar imaginatia noastra , ca e dorul de noi insine , de implinire personala . Pentru mine exista cineva . L-am intalnit o singura data , acum patru ani . L-am cunoscut pe internet , m-am indragostit inainte sa-l vad . M-am indragostit iremediabil . As fi vrut sa pot sa fiu demna si sa fac fata tuturor piedicilor care ne stau in cale , sa tin ascunsa in mine aceasta iubire . Ma intreb daca nu e o boala sau o nevoie de a ma agata de o relatie prin telefon si prin mesaje . Ma intreb de ce ma tolereaza daca nu avem nicio sansa . Nu stiu ce sa zic de sufletele pereche , am putea avea mai multe , in functie de cum progresam . El e tot ce imi doresc in viata . Aproape ca fac un scop din a-l mai intalni . E o iubire care doboara si doare prin neimplinire . Ciudat ca intr-o zi mi-a zis ca citeste Adam si Eva de Rebreanu …nici nu am stiut pana sa-l cunosc pe el , cum e iubirea adevarata , daruirea si dorinta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

în aceeași notă

Postări Similare

Convingerile și abundența financiară

Convingerile și abundența financiară… merg mână în mână spre succes sau spre dezastru… Cu toții ne dorim abundență financiară. Cu toții vrem să trăim în

Cum să atragi banii în viața ta

„Banii, acest aspect atât de prozaic al vieții, despre care nimeni nu vorbește în saloane fără să-și ceară scuze, sunt în realitate la fel de

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a ta.