Sesiuni Procese pentru Corp Access

Live (în persoană)

Ce ai decis că nu poți schimba la corpul tău? Ce ți-ai dori să schimbi la corpul tău?

Preț: 60 min – 330 lei 

Cauți tu ceva diferit ca să-ți vindeci corpul? Cere corpul tău ceva diferit ca să schimbe ce nu funcționează așa cum ar trebui?

Cât de mult conștientizezi tu că acest corp al tău are conștiință proprie și este un dar pentru tine și viața ta? Ce relație ai tu cu corpul tău?

Access Consciousness are peste 60 de Procese pentru Corp. Acestea sunt energii care ajută corpul să se vindece și să se transforme.

Ele se efectuează prin atingeri blânde și ușoare cu mâinile în diferite părți ale corpului și cerând anumitor energii să ruleze pe zona atinsă, ceea ce permite corpului să se schimbe și să re-seteze funcțiile lui originale. Energiile care se rulează în timpul proceselor de corp sunt energii naturale disponibile în tot universul și la care corpurile noastre au acces.

Fiecare proces de corp în parte rulează energii specifice facilitând vindecări pentru anumite probleme. 

Si, de cele mai multe ori schimbările apar și în viața ta. Pentru ca ceva să se deterioreze în corpul tău, mai întâi trebuie ca ceva să apară în realitatea ta. Ceva la care nu vrei să te uiți. Ceva în legătura cu care te minți. 

Și dacă durerea din corpul tău nu este durere și este de fapt corpul tău care țipă tare despre ce și-ar dori și tu refuzi să-l asculți? Alegi tu să schimbi asta?