Sesiuni Facilitare (Dezvoltare Personală și Consiliere)

Online & Live (în persoană)

Ce sau despre cine ai decis că este cea mai mare problem a ta? Ce parte din trecutul tău aduci în prezent și îți creezi viața din ea fără să știi că faci asta și astfel îți distrugi viața, pe tine și corpul tău?

Preț: 30 min – 240 lei | 60 – 450 lei | 90 min- 540 lei 

Dezvoltarea personală este un proces conștient și continuu de lucru cu tine însuți care presupune să dai la o parte din ființa ta toate limitările impuse și auto-impuse pentru a-ți da voie să strălucești.

Înseamnă să îți creezi viața așa cum dorești și funcționează pentru tine, cu ușurință și bucurie, fără suferință, lipsă și luptă.

Înseamnă să ai acces la potentialul tău nelimitat de resurse și să conștientizezi că acest potential este în tine.

Nicio persoană și nicio situație din viața nu-ți poate distruge sau limita acest potential. Este necesar doar să-l conștientizezi, dacă îți dorești să trăiești o viață așa cum știi în adâncul ființei tale că este posibil să ai!

Dezvoltarea personală este procesul în urma căruia constientizezi că viața ta îți apartine, că tot ce este acum în viața ta a fost creat de tine prin fiecare alegere pe care ai făcut-o și că tot tu ești cel care poți schimba tot ce nu-ți plac.

Este doar o chestiune de alegere și de a fi dispus ai ceva diferit!

Sesiunile de facilitare – consiliere pot avea teme diverse de la bani, relații intime, parteneri, job, bogăție, case, talente și abilități, afaceri, succes, studii, sănătate etc. până la vieți trecute, jurăminite, legăminte și contracte din alte vieți, copilărie, părinți sau pur și simpu o situație de viață care se repetă și nu ai știut cum s-o schimbi.

Din 2015 facilitez astfel de sesiuni și am observat că, indiferent de sitația cu care se confruntă o persoană în viața sa atingem aproape toate temele enumerat mai sus, uneori chiar mai delicate decât situația. Rănăcina nu se află niciodată acolo unde crede mintea că se află! 

Pot spune că am lucrat cu subiecte de toate tipurile în cele peste 800 de ore de sesiuni private și asta m-a făcut să caut și mai multe instrumente cu care să facilitez mai multă ușurință acolo unde oamenii au decis că nu există altceva posibil și s-au blocat.

Din 2018 am ales să predau o parte din ceea ce știam și aplicam în activitatea mea. Acum am peste 100 de clase facilitate cu studenți care ți-au schimbat viața așa cum nu credeau că este posibil.

Vreau să-ți spun că, A FACILITA înseamnă a aduce usurință într-o situație de viață sau în corp. Nu înseamnă să ajuți sau să vindeci. Din punctul meu de vedere oamenii se ajută singuri iar vindecările le face doar Dumnezeu.

Rolul meu în acest proces de FACILITARE este acela de a-ți arăta ce altceva mai este posibil legat de ce te nemulțumește folosind instrumente la care tu nu ai avut acces până în acel moment. Și asta pentru că eu am ales mai demult… nu pentru că sunt mai capabilă decât tine! 

Și asta le spun tuturor celor care aleg să lucreze cu mine: ești aici doar pentru că eu am făcut alegeri diferite și le-am făcut cu ceva timp în urmă. Ești la fel de capabil și talentat sau poate mai mult…însă acum este posibil să fii puțin blocat! Pentru asta ești aici!

Dacă ceva nu se schimbă, cum ar fi să te uiți la punctele de vedere pe care le ai legate de acel ceva?

Alegerile diferite creează posibilități diferite dacă îți schimbi punctul de vedere!