Sesiuni Facilitare Avansată

Live (în persoană)

La ce ești capabil(ă) să dai drumul acum și n-ai crezut vreodată că ai să fii capabil(ă) să dai drumul? Ce ești capabil(ă) să primești acum și n-ai fost niciodată capabil(ă) să primești?

Preț: 2h – 630 lei | Curățari specifice & Sesiune de Bars sau Facelift sau Procese pentru Corp Access

Îmi place acest tip de sesiune! Îmi place să văd cum doar după 2h tu ești altcineva! Este cea mai bună combinație de sesiune și îmi asum ceea ce spun! Este dinamică, rapidă și fără să te mai întorci de unde ai venit!

Este un spațiu complex ăn care ne uităm la posibilitățile disponibile pentru tine și viața ta ca să putem schimba orice tip de judecată, abuz, sau limitare care te-a blocat până în acest moment.

Iubesc acest tip de facilitare pentru că este locul în care îți dai voie să fii prezent cu toate energiile din corpul tău și din viața ta, în timp ce eu voi folosi instrumente, procesări verbale, curățări specifice pentru situația ta și care vor creea cel mai bun rezultat pentru tine acum.

Consider extrem de valoros acest tip de sesiune de facilitare pentru că vei primi, în funcție de caz și specific o sesiune de BARS, FACELIFT sau PROCESE PENTRU CORP ACCESS.

NIMENI nu mai are timp de pierdut cu povești! Totul să schimbe acum… și cu ușurință!

Ești dispus(ă)să ieși din povestea pe care ți-o spui ție despre tine și să începi să te deschizi să primești măreția ta, capacitățile și talentele tale nerecunoscute și negate?

Ești dispus(ă) să ieși din povestea pe care ți-o spui ție despre viața ta și să începi să-ți creezi viața despre care știi că este posibil s-o ai, însă nu știi cum?

Este acum timpul?