Sesiuni Curățări Avansate

Online și Live (în persoană)

Curățări Entități – case, terenuri, persoane & Închidere Portaluri & Curățări Jurăminte!

Preț:  60 min – 330 lei | 90 min – 390 lei

Acest serviciu este disponibil doar curajoșilor! Nu este pentru cine neagă existența acestor lucruri! Dacă nu face sens pentru tine, nu citi!

Portaluri, entități, jurăminte
Sesiuni Curățări Avansate cu Lavinia Ulmeanu – CF

Entitățile sunt energii fără corp. Sunt peste tot. Nu sunt nici rele nici bune, sunt la fel ca oamenii. Este posibil să fie o entitate prezentă atunci când ai senzația că auzi voci, vezi umbre, bei fără măsură, consumi droguri, ai o stare de depresie avansată, ai tendințe suicidale.

Alcoolul și drogurile sunt modalități cu care deschizi portaluri spre alte dimensiuni și inviți entități în corpul tău.

Portaluri, uși deschise spre alte dimensiuni și timpuri.

Portalurile sunt uși deschise spre alte timpuri și dimensiuni prin care alte ființe vin în această realitate și în corpul tău.

Există portaluri care contribuie energiei pe pământ, iar noi avem destule în Romania. Însă există portaluiri care nu contribuie și tot ce aduc aici este doar involuție, distrugere, inconștiență și anti- conștiență!

Terenurile și casele pot avea entități atașate din diverse motive: proprietari, traume de la război, etc. De asemena pot fi și portaluri spre alte dimensiuni.

Te invit să alegi cu profundă asumare o astfel de sesiune. Facilitez maxim 2 sesiuni pentru o persoana cu diferență de 2 luni între ele. După, dacă mai apare problema NU MAI FACILITEZ SESIUNI cu persoana respectivă!

Jurămintele funcționează ca o legătură energetică între tine și o altă persoană, un loc, o casă, țară, organizație, etc. Sunt de obicei pricipala cauză pentru care îți este greu să te desparți sau să pierzi pe cineva sau ceva.

Este necesară curățarea lor atunci când nu îți poți explica de ce nu ai liniște după o desparțire sau deși ești într-o relație ești nefericit! Atunci când nu reușești să vinzi o proprietate, un teren.