Sesiuni Bars

Live (în persoană)

Preț: 70 – 90 min – 450 lei

Poate fi ca un masaj magic pe cap sau poate fi schimbarea pe care o aștepți demult!

Bars sunt 32 de puncte pe cap unde ai stocat toate gândurile, ideile, convingerile, considerațiile, emoțiile și atitudinile pe care le-ai crezut importante în oricare din viețile avute. 

Când rulezi Bars (efectuezi o apăsare ușoară cu buricul degetului pe punctul respectiv) este ca și cum ai apăsa butonul de ștergere al computerul tău și astfel se eliberează energiile gândurilor, sentimentelor, emoțiilor, amintirilor, convingerilor, punctelor de vedere stocate în creier și care creează blocaje și limitări în corpul și viața ta, facilitând astfel schimbări cu ușurință.

Aceste puncte numite bare au fiecare nume și fiecare se ocupă de un aspect al vieții tale, iar împreună te ajută să eliberezi blocajele din corp și ce nu funcționează în viața ta. Ca exemplu avem: banda de putere, bara vindecare, bara creativitate, bara sex, bara bani, etc.

Se numesc bare pentru că ele arată ca niște benzi de energie din stânga până în dreapta, în care se stochează componenta electromagnetică a gândurilor, sentimentelor, emoțiilor, traumelor din această viață și din toate viețile trecute!

Schimbă-ți viața cu Bars mai ușor decât îți imaginezi!