Sedinta terapie ThetaHealing™

Sedinta terapie ThetaHealing

cu Lavinia Ulmeanu – TERAPEUT Practician ThetaHealing

Terapia ThetaHealing ™ reprezinta o tehnica minunata de vindecare energetica si spirituala. Este un mod de viata care are la baza intoarcerea la esenta Divina din noi. Functioneaza pentru toata lumea, cu o singura conditie: sa crezi in aceasta forta omniprezenta in intregul Univers, in Creatorul a Tot Ceea Ce Exista.

Terapia ThetaHealing te ajuta sa-ti vindeci sufletul si sa traiesti la adevaratul tau potential. Te ajuta sa dizolvi convingerile limitative si sa nu te mai alimentezi cu ganduri de vibratie joasa din constiinta colectiva. Te ajuta sa vindeci boli pe care le-ai creat in corpul fizic hranind aceste convingeri si ganduri! Te ajuta si te invata sa traiesti in armonie cu natura si pamantul, sa prosperi si sa fii bogatia care esti cu adevarat… te elibereaza din sclavia limitarilor, bolilor, traumelor si durerilor. 

Daca vrei sa afli mai mult despre mine te invit la sectiunea Despre LaviniaGasesti acolo toate informatiile despre cursurile pe care le-am urmat. Si daca vrei mai multe informatii despre Terapia ThetaHealing ™ te invit sa citesti materiale AICI si AICI!

 

Cum decurge o sedinta:

 • incepem sedinta cu cateva explicatii despre ce inseamna terapia ThetaHealing™ si cum functioneaza.
 • discutam despre “problema” ta si ce-ti doresti sa rezolvi cu ajutorul acestei terapii.
 • identificam impreuna programele si credintele care te blocheaza si iti explic cea mai buna varianata pentru tine. De comun acord, facem impreuna un plan de terapie pentru fiecare sedinta in parte.
 • te conduc printr-o meditatie ghidata (meditatie de accesare a starii theta – frecventa undelor cerebrale se reduce la 4-7 ciclii). In aceasta stare de constiinta extinsa lucam tehnici de vindecare fizica, emotionala, spiritual, etc.
 • sedinta se va incheia cu o discutie despre ce ai simtit, cum a fost pentru tine si ce urmeaza sa faci pana la urmatoarea sedinta.

Din experianta mea, pot spune ca rezultatele apar imediat dupa prima sedinta, insa schimbari durabile si profunde am observat ca apar in toate cazurile dupa minim 3 sedinte facute la o distanta de maxim 7 zile. In cazuri grave, cum este cancerul, etc sunt necesare mai multe sedinte cu o frecventa crescuta.

Te invit cu iubire sa-ti transformi viata pentru binele tau cel mai inalt apeland la terapia ThetaHealing® cu incredere deplina in Creator si ascultandu-ti vocea sufletului tau! 

 

Poti sa programezi o sedinte de terapia ThetaHealing ™ astfel:

 • E-mail: ulmeanulavinia@gmail.com
 • telefon: 0772-038-539
 • ID Skype: calatoriasufletuluimeu
 • Sau prin intermediul formularului de contact AICI:
 • Sedinta dureaza 1h sau 1.5h  si fiecare alege pentru ce fel de sedinta opteaza
 • Pentru pretul unei sedinte, apasa AICI!
 • Alte informatii legate de modalitatea de plata, confirmarea sedintei si factura le vei primi in e-mail!

 

Unde se desfasoara:

 • La telefon, daca locuiesti in Romania – sun eu de fiecare data 
 • Pe Skype, daca locuiesti in strainatate si nu numai
 • Fata in fata, daca locuiesti in Bucuresti 

Fiind o terapie energetica functioneaza foarte bine si la distanta, oriunde pe glob!

 

PROGRAMARI  la 0772-038-539 sau prin e-mail la

 ulmeanulavinia@gmail.com

Opt In Image

Ti-a placut acest articol? Daca da, alatura-te abonatilor care primesc saptamanal informatii si experiente de viata care te vor ajuta si pe tine. In plus vei primi un ghid despre Manifestarea dorintelor astfel incat ele sa aiba energie creatoare, sa se indeplineasca pentru binele tau cel mai inalt si sa-ti dea puterea sa crezi.

Cand iti asculti dorintele sufletului tau toate caile ti se deschid! La Vie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *