Totul în viață vine la mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie™!!!

Realizarea visurilor

Realizarea visurilor

Primesc foarte multe e-mail-uri în care mi se solicită să alcătuiesc afirmații personalizate pentru diverse dorințe. Afirmațiile sunt extraordinare pentru că te ajută să crezi, îți întăresc convingerea că se poate și îți este permis. Însă, fără a trece la acțiune și fără a face ceva, ele rămân doar niște propoziții frumoase.

Pentru îndeplinirea dorintelor ai nevoie să urmezi patru pași simpli:

 • VISEAZĂ
 • IMAGINEAZĂ-ȚI
 • CREDE
 • CREEAZĂ

Realizarea visurilor

VISEAZĂ! 

Permite-ți să visezi pentru că totul începe cu un vis.

Poate că nu ai fost lăsat să visezi, poate că în copilaria ta ți s-a repetat obsesiv “fii cu picioarele pe pământ”. Eu te sfătuiesc să visezi și chiar dacă temerile și îndoielile vor năvăli peste tine, continuă să visezi. Dacă nu îi permiți eu-lui tău visător să-și imagineze în voie posibilitățile, dacă îl limitezi gândind “realist”, nu ai cum să știi ce-ți dorești.

Ia o foaie de hartie și scrie scenariul ideal pentru tine. Proiectează-te pe tine în viitor, peste trei ani și vizualizează-te trăind viața pe care ți-o dorești. Nu te limita, visează fără nicio restricție.

Descrie cât mai explicit cum arată viața ta ca și când totul s-ar întâmpla aici și acum: cu ce te ocupi, unde locuiești, ce bunuri deții, care sunt realizările tale, cine ești tu, cum decurge o zi din viața ta.

Notează fiecare idee care îți vine în minte și nu uita: lumea ta este clădită pe visuri.

Așa că, te rog, visează cu grație, măreț și frumos.


 

IMAGINEAZĂ-ȚI! 

Pe o altă foaie de hârtie, notează-și toate obiectivele care îți vin în minte pentru următorii trei ani.

Scrie pentru fiecare obiectiv pașii pe care ai nevoie să-i parcurgi pentru a ajunge acolo. Fără teamă, fără întrebări de genul: cine, cum, când, de unde, etc. Gândește liber și optimist. Aici te ajută afirmațiile. Transformă-ți obiectivele în afirmații ca și cum ele se întâmplă acum în viața ta.

Secretul legat de afirmații este acela că ele trebuie formulate într-un mod credibil pentru subconștient. Aici apar cele mai multe conflicte. Este aproape imposibil să formulezi o afirmație de genul: “sunt milionar”, când tu de fapt ai o situație materială lamentabilă. Mintea ta subconștientă nu va accepta.

Afirmațiile se formulează într-un mod în care subconștientul să le accepte ca pe un proces în derulare. Ca să ajungi să ai bani și chiar să fii milionar, ai nevoie să faci ce-ți place și să ai succes.

Poți formula: “făcând ce-mi place, ajung să am succes și astfel îmi creez acum siguranță materială dorită”.

Catherine Ponder recomandă: începeți și terminați afirmațiile cu “într-o manieră ușoară și relaxată, într-un mod sănătos și pozitiv…”.

Cuvintele utilizate la formularea afirmațiilor sunt foarte importante deoarece ajută la eliminarea îndoielilor. Alege cuvinte dătătoare de încredere și speranța pentru că acestea au o putere creatoare. Iar la final, adaugă: “acest lucru sau ceva mai bun vine spre mine acum”.

Un alt tip de afirmații, foarte puternice, ai găsit și în materialul de pe site, primit la abonare. Acolo, afirmațiile sunt de natură spirituală și te îndemn să le folosești și pe acelea ca sursă de inspirație. Acum este momentul și, te îndemn să-ți faci un plan. Pentru fiecare obiectiv în parte, notează pe o altă foaie de hârtie ideile care-ți vin în minte plecând de la întrebarea: “ce se poate întâmpla dacă aș face…”.

Uneori poți găsi doar un singur răspuns, pentru că atât îți vine în minte. Cu timpul, vor veni mai multe răspunsuri. Reține, însă: planul trebuie să fie scurt, pentru a-l avea clar în minte și subconstientul să-l poată accepta.

Obișnuiește-te să-ți întrebi mintea conștientă “cum poți avea succes făcând ceea ce-ți place”. În liniște și ținând ochii închiși, cu siguranța răspunsurile vor veni.


 

CREDE!

Am spus și îți repet: afirmațiile, gândirea pozitivă, rugăciunea funcționează pentru că fiecare gând pe care îl avem și fiecare cuvânt pe care îl rostim sunt foarte creatoare, foarte puternice. Totuși, reține că în același mod, temerile și îndoielile noastre pot fi foarte creatoare la fel de puternice, dacă le dăm voie.

Aici intervin convingerile. Temerile și îndoielile sunt glasul convingerilor pe care le ai.

Terapia ThetaHealing ofera o tehnică minunată de lucru asupra convingerilor.

Însă, dacă nu ai cum să ajungi la un terapeut, îți recomand să-ți răspunzi singur la câteva întrebări legate de fiecare obiectiv în parte: “ce mă împiedică să obțin acest lucru”, “ce simt când mă gândesc la acest lucru”, “care este cel mai rău lucru care mi se poate întâmpla în acest caz”, “ce credință proprie mă blochează”, “ce afirmație m-ar putea ajuta să dizolv această convingere”.

Răspunde cu sinceritate și în acest mod, drumurile pentru îndeplinirea obiectivelor tale se vor deschide.


 

CREEAZĂ! 

Plecând de la scopul tău final, dezvoltă mai multe strategii pentru fiecare pas intermediar și aplică-le pe rând până când vezi care funcșionează. Revizuiește-ți planul săptămânal și noteaza-ți ce ai de facut astfel încât el să se deruleze mai departe.

S-a dovedit în multe situații că, atunci când ai un plan scris, subconștientul te ajută, direcționându-te pas cu pas spre ce ai de făcut pentru a-l transforma în realitate. Ai nevoie doar să-ți focusezi mintea în direcția dorită.

Deși cere timp, acest proces nu este greu.

 • Curaj! Visează și repetă-ți visul iar și iar.
 • Imaginează-ți! Rostește zilnic afirmațiile cu credință și relaxare.
 • Amintește-ți de planul tău, iar și iar.
 • Crede în tine și în visul tău, fără a te lasă pradă îndoielilor.
 • Crede în miracolul creației, care guvernează însăși viața.
 • Nu vei regreta niciodată! Visurile tale se vor împlini odată cu tine, pentru că și tu vei deveni o cu totul altă persoană.

Și, îți doresc din suflet ca toate dorințele tale să se materializeze în viața ta, în cel mai bun mod posibil pentru tine. Succes!

Mulțumesc cu recunoștință, Lavinia U.

P.S. M-aș bucura să aflu ce alte tehnici folosești tu pentru materializarea dorințelor tale. Și, dacă ai să aplici metoda prezentată aici, aș fi încântată să împărtășești realizarile tale cu mine și cu cititorii acestui blog. Îmi poți scrie la adresa de e-mail: contact@calatoriasufletuluimeu.ro sau dând reply la articol. Distribuie-l și celor pe care îi cunoști, sigur vei ajuta pe cineva. 

 

Dă-ne un Share

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

4 răspunsuri

 1. Multumesc foarte mult pentru acest articol .Este foarte interesant si bineinteles astept cu mult interes urmatoarele articole.
  Am început acum 4-5 ani sa citesc despre gandirea pozitiva, despre afirmatiile pozitive… Am citit si citesc in continuare f.multe carti, am vizionat si documentare pe aceasta tema , urmaresc articole de pe internet care abordeaza astfel de subiecte – așa am ajuns la Dvs. – si mă bucur ca v-am descoperit pentru ca doresc sa aflu si părerea altor persoane despre acest subiect si mai ales daca viata lor s-a schimbat aplicand aceste tehnici ?!
  Recunosc ca am început sa aplic cu perseverenta de vreo luna aceste tehnici si voi continua cu încredere dar as vrea sa stiu daca exista persoane a căror viata s-a schimbat radical si după cat timp de la începerea aplicării acestor tehnici ? Pe lângă cele mentionate, v-as intreba despre rugaciune, terapia cu ingeri, ho’ponopono, ce părere aveti ?
  Este important pentru mine sa aflu alte opinii .

  1. Draga Gabriela, iti multumesc pentru interesul cu care citesti ce scriu. Practicarea cu incredere a rugaciunii, terapiei oricare ar fi ea si ce nume ar avea, aduce rezultate bune.Important este sa simti acest ajutor, sa rezonezi cu practica respectiva. Ai incredere in ceea ce faci si practici si ajutorul va veni ca o minune in viata ta. Cu drag, Lavinia.

 2. Multumesc pt accept imi face placere sa citesc articolele dvs. Sper sa ma ajute pentru ca traversez o perioada nu tovmai buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

în aceeași notă

Postări Similare

Convingerile și abundența financiară

Convingerile și abundența financiară… merg mână în mână spre succes sau spre dezastru… Cu toții ne dorim abundență financiară. Cu toții vrem să trăim în

Cum să atragi banii în viața ta

„Banii, acest aspect atât de prozaic al vieții, despre care nimeni nu vorbește în saloane fără să-și ceară scuze, sunt în realitate la fel de

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a ta.