Totul în viață vine la mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie™!!!

Despre vampirii energetici

Despre vampirii energetici s-au scris multe articole și cărți. S-au emis păreri pro și contra, însă tot mai mulți oameni au ajuns la concluzia că: vampirii energetici există. Sunt lângă noi în fiecare zi și pot spune cu convingere că îi găsim în mai toate locurile în care mergem.

M-aș bucura să mă contrazici, însă ca terapeut, văd zilnic și aproape peste tot acest tipar comportamental.

Folosind un limbaj comun, despre vampirii energetici putem spune că sunt acele persoane negative care în mod constient sau inconstient “fură” energie de la oamenii pozitivi. Ei se mai numesc și “hoți de energie” sau “paraziți energetici”.

Cine sunt vampirii energetici și cum îi recunoști?

Cu siguranță ai trăit situații când, după o întâlnire cu o astfel de persoană (de ex. după o vizita la părinți, rude, prieteni, etc), te-ai simțit obosit, epuizat, amețit sau deprimat fără niciun motiv aparent, plecând de acolo cu o stare ciudată.

Vampirii energetici sunt oamenii care au adunat în interiorul lor multe resentimente, neâmpliniri și au multe răni la nivelul sufletului, care se cer a fi conștientizate și vindicate. Starea lor dominantă este de tensiune, furie, mânie, revoltă, tristețe.

Au nevoie și caută în permanență să fie în centrul atenției și vor ca cei din jur să-i asculte. Ajung astfel, pentru că au refuzat și refuză în mod voit să se vindece, să se accepte așa cum sunt, să privească în interiorul ființei lor cu sinceritate și să facă schimbările necesare. Se mint că alții sunt responsabili pentru ceea ce se întâmplă în viața lor.

Pe lângă faptul că te simți rău fizic în preajma unor astfel de persoane, ele sunt și cele care:

 • Te sună des să-ți povestească problemele din viața lor, să bârfească, să se văicarească,
 • Se autovictimizează pentru a cere milă (de fapt energie),
 • Abordeză orice aspect existențial într-o manieră negativă, plângându-se de orice (de vreme, job, familie, societate, s.a.m.d),
 • Sunt critici înversunați la orice, comenteaza despre oricine și orice,
 • Sunt dornici de conflict și manipulare
 • Îți induc stări de vinovăție care nu au o baza reală,
 • Sunt iscoditori, punându-ți întrebări de genul: Și, sigur ești bine? Totul este în regulă?

Victimele preferate ale vampirilor energetici sunt persoanele sensibile și empatice, pentru că acestea au în mod natural o dorință puternică de a ajuta. Astfel, în preajma unui vampir energetic, o persoană sensibilă absoarbe ca un burete energia negativă, dând la schimb energie pozitivă cu care vampirul energetic se vindecă pe moment.

Numai că, pentru “donator”, câmpul energetic devine slab și, ca o consecință, apare starea de oboselă, de epuizare, de dezechilibru. Cel mai adesea, persoana secătuită de energie are dureri de cap și o stare de tensiune în plexul solar (stomac).

Cum te protejezi?

 • În primul rând alege să fii atent cum te simți atunci când petreci timp cu anumite persoane.
 • Observă ce tipare comportamentale repetă în mod constant acești oameni.
 • Pastrează-ți calmul și nu răspunde provocărilor. Când simți că nu mai poți controla situația, cel mai indicat ar fi să rupi legatura cu ei. Acest lucru însă nu este posibil întotdeauna. Vampirii energetici sunt și printre membrii familiei tale. În acest caz este bine să limitezi contactul cu aceștia.
 • Învață să fii liniștit lângă astfel de oameni toxici.
 • Controlează-ți empatia pentru că altfel riști să trăiești stări de furie, îngrijorare sau teamă, care nu sunt ale tale.
 • Și nu în ultimul rând, crește-ți vibrația practicând zilnic recunoștința, iertarea și acceptarea. Amplifică această stare prin orice mijloc: o melodie, o plimbare, o carte, etc. Când te afli într-o vibrație înaltă, vampirii energetici dispar pur și simplu din jurul tău. Se vor orienta către alte persoane dispuse să le cedeze energie prin mila și empatie.
 • Alege comapasiunea. Prin sentimentul de mila sau prin empatie, întotdeauna vei deveni o victimă și vei ceda de fiecare dată energie conștient sau inconștient. Ca să transformi mila în compasiune, amintește-ți de fiecare dată când te încearcă acest sentiment ca fiecare persoană își alege singură modul în care își învață lecțiile de viața.

Îți recomand câteva metode practice de protecție energetică pe care le poți folosi ori de câte ori simți nevoia sau, de ce nu, ca ritualuri zilnice:

 • Imaginează-ți că ești înconjurat de un glob de lumina albă stralucitoare. Ești în interiorul globului, în siguranța și protecție.
 • Cere Divinității să te protejeze ori de câte ori simți că ai lângă tine persoane toxice.
 • Mergi în natură, stai la soare și încarcă-te cu energie pozitivă.
 • Menține o atitudine pozitivă și concentrează-te pe sentimente de fericire și mulțumire.
 • Adaugă în apă de baie un pumn de sare amară sau sare de mare și astfel îți vei curăța câmpul energetic.
 • Folosește lampa de aromaterapie zilnic; uleiurile cu efecte benefice în curățarea energiilor de vibrație joasă sunt: iasomie, trandafir, tămâie.
 • Perie-ți aura, începând din creștetul capului, coborând pe brațe, piept, picioare ca și când ai curața niște scame.
 • Mergi desculț pe pământ, ori de câte ori ai posibilitatea. Acest exercițiu este benefic și când simți că ești cu “capul în nori” sau nu te poți concentra.

Practicand aceste exerciții simple sigur vei reuși să te protejezi fizic. Însă nu uita: observa și fii atent la cei cu care îți petreci majoritatea timpului. Nu-i învinovăți pe cei care se comportă ca și vampirii, unii nici nu conștientizează ce fac.

TU, cu siguranță ai nevoie să știi și să conștientizezi CUI și CÂND dai din energi ta! 

Cu drag, Lavinia U.

P.S. Sunt curioasă să aflu ce măsuri de protecție energetică folosești tu si, de ce nu, dacă ai identificat la cei din jurul tău astfel de comportamente tip “vampir energetic”. Îmi poți scrie la adresa de e-mail: contact@calatoriasufletuluimeu.ro sau dând reply la acest articol. Distribuie-l oricui crezi că are nevoie de constientizare. Mulțumesc!

Dă-ne un Share

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

33 de răspunsuri

 1. Multumesc mult Lavinia, eu nu am fost atenta la astfel de lucruri, nu stiam de vampirii energetici. Am sa fiu atenta de acum incolo.

  1. Geta, ma bucur ca ai primit „mesajul”. Nu a fost intamplator. Acum stii si poti sa te protejezi pentru binele tau. Lavinia

 2. Este interesant articolul.Cred sincer ca exista vampiri energetici si as vrea mai muĺte informatii.Am intalnit asemenea persoane ….vampiri!

 3. Am putea sa-i mai identificam si dupa termenul de „agresori”. Ar mai exista un antidot pentru acesti vampiri si anume sa ne comportam cu ei in modul in care se comporta ei cu noi. Foarte bun articolul,felicitari!

 4. nu te cunosc si nu ma cunosti dar fiecare dintre noi vede in jurul sau ceea ce el insusi este. omul inca nu a ajuns la nivelul acela la care sa vada dincolo de propria imagine decat daca este un sfant. nu spun ca n-ai putea fi oricine a-i fi tu. prin „de acum vei sti cat si cui sa dai energia ta”, da-mi voie sa ironizez sintagma si sa spun ca nu are nimeni nici un control asupra nimanui afara de Dumnezeu si afara de El nimeni nu hotaraste nimic. si apoi da-mi voie sa mai ironizez inca odata sintagma ta si sa spun ca prin asta incalci legea iubirii spusa de insusi Iisus, si anume aceea, Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!, iar pentru asta la judecata de apoi cu siguranta vei raspunde, asa cum cu totii avem a da socoteala pentru toate cate le spunem sau le facem. multumesc

  1. Pentru ca tot ai vorbit de Dumnezeu, imi permit sa te intreb nuconteaza: cate judecati de masura ai folosit si daca a judeca nu este cumva unul din pacatele universale?

  2. Am cunoscut foarte bine(!) un astfel de om. Exista și sunt printre noi. Analiza și recomandările sunt corecte. Salut!

   1. me?ietempotmeta-linguagem?contemporaneo=exp-ramental?contemporaneo= vanguarda?continuamos com um problema …linguísticogosto de palavras com sentido exacto(accuracy ) daquelas que näo dá para estrebuchar teorias…o especulativo é relativo e por isso eternamente discutívelcom-tempo….falaremos distonäo estou convencida desses limites teóricos da dita, mas mui agradecida pela resposta, pelo menos elucida-me sobre o teu ponto de vista

   2. Nagyon jó ötlet! A kókusz is, meg a kakaós öntet is.A hétvégi menühöz is nálad találtam ötletet, krumplisalátát készítettem fasírttal, többek között. Nagyon jó párosítás!

 5. nuconteaza: prea multa ironie strica, dar daca toti ti-ai cerut voie, da-mi voie sa fiu si eu putin ironic si sa te intreb: ce valoare are aceasta abordare filozofica daca subiectul nu exista in realitate? Subiectul este la limita intre a fi sau a nu fi, deci nu ar fi corect din partea ta sa ironizez o persoana sau un grup de persoane care gandesc diferit fata de tine.Avem pareri diferite? Nici o problema, le putem dezbate, ne este obligatoriu sa facem ironii.
  Ma intreb daca nu cumva vrei sa dai un exemplu concret despre cum se procedeaza atunci cand un vampir se pregateste de actiune 🙂

 6. Vampirismul energetic este un act natural si este legat de transferul energoinformational dus la extrem. In mod normal, tot ceea ce este viu este supus transferului energoinformational, chiar daca nu tot ceea ce este viu, aparent, nu poseda o constiinta proprie prin care transferul energoinformational este posibil. La nivel de camp energetic subtil totul este interconectat si are acelasi punct de origine. Cu alte cuvinte, pornind de la regnul mineral, vegetal, animal si ajungand la om, transferul energoinformational este un proces natural si continuu. Revenind la vampirism si la cauzele ce determina acest dezechilibru, pot spune ca ceea ce ai prezentat a fi cauze directe, sunt in fapt, cauze indirecte provocate de nonacceptare.
  Exemplu:
  Vorbeai de mila ca fiind una dintre cauzele ce pot produce/induce vampirismul. Dintr-o anumita perspectiva afirmatia ta este corecta, dar hai sa vedem ce anume induce acest sentiment, sau cauzalitatea sa. Privind un om aflat in dificultate, un om al strazii spre exemplu, marea majoritate a privitorilor vor trai sentimentul de mila la nivel emotional si vor reactiona comportamental printr-un gest umanitar fata de acea persoana, daruind-ui bani, mancare sau imbracaminte. In acceptiunea generala totul pare in regula, atat la nivel emotional cat si comportamental, dar nu sesizam ca aceste doua aspecte sunt proiectate prin reactie, de ganduri inconstiente legate de propria pozitie a observatorului. Mai precis, observatorul se pune in mod inconstient in pozitia persoanei aflete in dificultate, se vede a fi el insusi fie cersetor fie fara casa, iar prin gestul sau isi „plateste” locul, sperand sa nu ajunga in acea situatie. La nivel subtil, observatorul va crea in propriul sistem energetic brese prin care va atrage informatia si parte din energia persoanei aflate in dificultate, acest fapt datorandu-se oglindirii, proiectarii, in persoana defavorizata. Mergand mai departe, comportamentul de a darui conduce in mod inevitabil la eliberarea de energie, cu o anumita frecventa, catre persoana afectata, energie care se va reantoarce la sursa cu o frecventa schimbata (de cele mai multe ori frecventa de intoarcere va fi mult mai joasa decat frecventa emisa). Si uite asa ne „procopsim” cu vampiri pe langa noi, fara a intelege ca si noi facem parte din acest mecanism si de multe ori, chiar noi suntem factorul declansator.
  Ce s-ar intampla daca acelasi observator ar schimba optica si in loc sa reactioneze ar actiona? Acceptand situatia in care se afla o persoana, constientizand ca fiecare dintre noi are propriul destin, propria cale, acceptand ca situatia in care se afla acel om este o experienta unica si personala ce tine doar de acea persoana, ar intelege in mod clar ca totul este supus unui rost mai presus de rationamentele comune ce conduc la reactii de tipul milei. Tot prin acceptare dezvoltam in mod constructiv si compasiunea, prin care putem crea legaturi si ne putem raporta la ele intr-un mod armonic. Compasiunea este cheia de bolta a relationarii armonice cu tot si toate si conduce la actiune constienta, nu la reactie inconstienta.

 7. Din pacate am avut si eu o experienta cu o persoana de genul acesta. Ma simteam tot timpul obosita dupa ce pleca, imi baga in cap ca toata lumea este rea si multe, multe.. In casa mea trebuia sa fac ca ea. Odata n-am facut ce mi-a zis nu ca n-am vrut (pentru ca de fiecare data o ajutam) dar nu am avut cum si de atunci am inceput sa ma indepartez de ea vazand-o cum reactioneaza. Am simtit o usurare. Eu cred ca exista vampiri energetici si sa va fereasca Dumnezeu de asa ceva. Va multumesc pentru articol. Multa sanatate si sa fiti inconjurati numai de oameni buni.

  1. Ket,When it comes to ensuring that the milk keeps flowing from the great public sector teet, stupid short-term gimmicks are the rule of the day. These morons and their even more moronic unions are not willing to level the playing field. They’ll eventually pay the price for it.oyrsPnalle, I’d rather be working at 80% salary with no benefits rather than collecting unemployment.

 8. Eu sunt o persoana care empatizez foarte usor cu cei din jur. Am fost victima unor vampiri energetici si din fericire am constientizat asta abia atunci cand nu ma mai recunosteam datorita starilor exacerbate de furie sau apatie, teama, etc. Am reusit sa ma eliberez de acei oameni dar nu a fost usor si sunt constienta ca nu este la indemana oricui si nu oricand poti sa te eliberezi total de aceste elemente perturbatoare. Acum insa imi este mult mai usor sa identific aceste persoane si sa limitez interactiunea cu ele. Problema este ca am observat ca nevoia de victimizare si de relatare a problemelor personale oamenilor, indiferent de cat de apropiati sunt, este in plina expansiune. Intalnesc tot mai multe persoane care intr-o conversatie nu au disponibilitate sa asculte ci doar sa vorbeasca, sa vorbeasca, sa vorbeasca.

   1. Sounds like you are just not used to wearing dresses. It looks great, Dixie. Do whatever you want for acseesorics, but I agree a basic black dress will serve you well for years.

   2. Extraordinaire de revenir sur un discours géographique après cette invitation au porographique. Je pensais que nous puissions mieux cerner le sujet. Sujet d’ailleurs bien cadré en ces betel sur étals pour ceux qui n’ont qu’à mettre la main au panier de leur noix… Pour se finir… leur trajet.

   3. Chiar asa, eu am un asemenea specimen(ca om mi-e greu sa-i spun) cu care sunt obligat(de atributiuni) sa colaborez si langa care ma simt intotdeauna stors de puteri .. Si culmea e ca ma simt asa doar cand mi-e in preajma..

   4. Ursäkta för helt OT men jag gör en liten marknadsundersökning och vill gärna ha din åsikt.Jag undrar vad du generellt skulle välja.1. En länk från en svensk PR2 sida2. En länk från en engelsk PR4 sidaLänken ska till en svensk sida och placeras på liknande sätt i båda alternativen. Utöver PR (och de länkar/trust som det innebär) så är det bara språket som skiljer sajterna åt.

 9. De multe ori intervine si auto-hipnoza, ori auto-sugestia.
  ‘Victimele’ au impresia ca exista altii mult mai puternici decat ei si care le vor raul. De aici incolo, nu e decat depresie, griji, tot felul de probleme psihice si boli.
  Nu spun ca nu exista si acesti vampiri energetici – cred cu tarie in deochi si in puterea de a influenta alte persoane, chiar si inconstient – spun doar ca de multe ori sunt de vina si victimele acestora, sau sunt de vina numai victimele, neexistand nici un ‘vampir’.

 10. Interesant, subiectul vine in protectia omului, crezi sau nu ele exista, cum intunericul nu exista fara lumina, asa si ceea ce ne explicati cu generozitate, acum mi-am lamurit de ce imi este rau cand ma priveste o persoana cunoscuta, mereu rog sa nu se uite la mine cand vorbim !! Multumesc f mult si o primavara fericita la toata lumea !

 11. De fapt cei care sunt vampiri au entitati atasate si ele produc frica, iritabilitate, agitatie in gazda pt ca se hranesc cu aceste emotii. Nimeni nu vorbeste deschis despre asta, prea putini terapeuti recunosc asta si foarte putini oameni accepta sa creada ca ar fi stapaniti de „demoni” ei sau cei din familie sau din jurul lor.Ce nu vedem e mai bine sa credem ca nu exista. Poate d-na Lavinia ar vrea sa ne spuna ceva si despre aceste entitati atasate si asa oamenii nu or sa se mai simta judecati. Nu suntem constienti de prezenta lor in campurile noastre, mai degraba cei din jur pot sa vada cand e ceva in neregula cu noi.

  1. Mihaela îți mulțumesc pentru mesaj. Da, voi posta un articol despre entități = energii fără corp. Îngerii sunt entități la fel și demonii. Diferența constă în modul lor de ”funcționare”. Până acum am avut punctul de vedere că oamenii nu sunt pregătiți să audă despre acest subiect. Mă bucur că din ce în ce mai mulți devin conștienți de prezența acestor entități care se trezesc pentru că vibrația pământului crește. Access Concesness este locul unde se discută și se învață despre entități. Sunt multe clase de specialitate care te ajută să înțelegi ce se întâmplă de fapt. Revin cu un articol. Informații găsești și aici: https://calatoriasufletuluimeu.ro/sesiuni-curatari-avansate/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

în aceeași notă

Postări Similare

Convingerile și abundența financiară

Convingerile și abundența financiară… merg mână în mână spre succes sau spre dezastru… Cu toții ne dorim abundență financiară. Cu toții vrem să trăim în

Cum să atragi banii în viața ta

„Banii, acest aspect atât de prozaic al vieții, despre care nimeni nu vorbește în saloane fără să-și ceară scuze, sunt în realitate la fel de

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a ta.