Fundația

Cum ar fi dacă ar fi posibil să schimbi orice?

Cum ar fi dacă TU știi ceva ce nimeni altcineva nu știe?

Cum ar fi dacă ACUM este timpul să exprimi și să alegi toate cele pentru care ai venit aici, în această viață și în acest corp?

Clasa de FUNDAȚIE este menită să te împuternicească să schimbi ORICE și TOT ce ți-ai dorit să schimbi în viața ta.

Manualul clasei de FUNDAȚIE este manualul pe care l-ai căutat mereu și după care ai tânjit de la naștere!

Cum ar fi dacă nu ai mai avea nevoie de altcineva care să îți ofere răspunsuri… și ai avea în schimb întrebări care să te ajute să accesezi ceea ce știi? Ar crea asta mai multe posibilități în viața ta?

La această clasă ți se va da un set întreg de instrumente care îți vor permite să desfaci fundația limitării din care funcționezi mai tot timpul și aproape în orice aspect al vieții tale și-ți va permite să construiești o fundație nouă bazată pe ce este adevăr pentru tine și adevărat despre tine, o fundație cu posibilități nelimitate, ca să poți începe să îți construiești viața pe care ți-o dorești cu adevărat.

Ce îți dorești TU?

Ce ți-ar plăcea să fie diferit?

Ti-ar plăcea să ai mai multă ușurință în tot?

Ti-ar plăcea să ai mai multă bucurie? Mai multă distracție?

Ti-ar plăcea să te trezești dimineața cu un sentiment de recunoștință, fericit pentru că ești aici pe această planetă?

ORICE ar fi pentru tine, ESTE POSIBIL!

Oameni din toată lumea și-au schimbat viața și au creat o viață așa cum și-au dorit folosind instrumentele Access Consciousness™ predate în clasa de Fundație.

Oameni și-au schimbat relația cu corpul, folosind instrumentele din manualul de Fundație.

Oameni și-au schimbat realitatea financiară utilizând aceste instrumente.

Ce este Fundația?

  • Este o clasă menită să te împuternicească să schimbi orice și tot ceea ce ți-ar plăcea să schimbi în viața ta!
  • Scopul acestei clase este să schimbe fundația din care funcționezi acum.
  • A fost creată de Fondatorul Access Consciousness™, Gary M. Douglas.
  • Manualul (90 de pagini) este bogat în resurse care te vor susține și după clasă să fii, să faci, să ai, să creezi și să generezi tot ce îți dorești cu ușurintă și bucurie!
  • În cele 4 zile de clasă nu va exista aspect din viața ta în legătură cu care să nu primești facilitare și instrumente pentru schimbare.
  • Facilitarea primită în această clasă va face lumina acolo unde cauți să faci lumina de ani de zile, îți va aduce conștientizarea după care tânjești sau pe care ai negat-o o viață și te va pune în energia de a alege cu ușurință și amuzament, fără frica, dramă și suferință!

Dacă cauți să afli cine ești cu adevărat aici este locul potrivit pentru tine. Și când știi cine ești nimeni și nimic nu-ți va mai distruge încrederea în tine!

 

Cum ar fi să fii măreția care ești cu adevărat?

Cum ar fi dacă la această clasă vei afla că esti mult mai potent/ă, măreț/măreață decât ți s-a spus sau ai crezut că ești?

Cum ar fi dacă la această clasă ai afla că ai mult mai multe capacități, talente și abilități decăt ți s-a spus sau ai crezut că ai?

Cum ar fi dacă după clasă ai trăi fără frică, rușine, furie, mânie, ură, regret, vinovăție, îndoială?

Cum ar fi dacă după această clasă trecutul nu va mai avea aceeași putere asupra ta?

Ai alege să petreci 4 zile în lumea instrumentelor Access Consciousness™?

Și dacă o să-ți placă atât de mult încât ai să vrei mai mult?

Cine poate participa la această clasă?

Oricine a făcut o clasă de Access Bars®. Oricine alege să-și creeze viața dincolo de ce spun alții și dincolo de limitările acestei realități.

TOTUL poate fi schimbat, ORICE este posibil atunci când ai instrumentele potrivite … și le folosești! 

Întrebarea este: vei alege asta?

Lavinia Ulmeanu – CF, AFF, BPF, BF facilitează clase de FUNDAȚIE. Poți beneficia și tu accesând pagina EVENIMENTE-CLASE LIVE. Pentru orice informație în plus, te rog mergi la pagina de CONTACT și completează formularul.

Lavinia Ulmeanu – Facilitator Certificat Access Consciousness™ – CF, Facilitator Bars – BFFacilitator Access Energetic Facelift™ – AFF, Facilitator Procese de Corp Access | Clase de o zi – BPF, Access Consciousness™ Bars, Facelift și Procese de Corp Practician, Facilitator Intro-ClassCFMW, Practician Access Simfonii de Posibilități – SOP