Totul în viață vine la mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie™!!!

Altă frecvență, alte gânduri

Altă frecvență, alte gânduri sunt soluția cea mai simplă pentru a depăși o situație de blocaj sau o stare care s-ar putea traduce aproape de fiecare dată cu expresia “simt că nu mai pot”.

Atunci când simțim că suntem copleșiți de situațiile din viața noastră sau că toate lucrurile merg prost și nu mai vedem nicio cale de ieșire, este necesară creșterea vibrației, iar prima măsură ce se impune a fi luată este să ieșim din energia în care suntem ancorați de situația respectivă.

Noi putem avea orice gând pe care ni-l dorim și, pe baza legii atracției, putem ajunge în nivelul energetic benefic nouă.

Este foarte important de constientizat (nu este suficient să știi, este necesar să conștientizezi profund) faptul că, în nivelul energetic în care ți-ai creeat o anumită problemă sau situație de viață, nu vei găsi și rezolvarea ei.

Numai prin creșterea în energie (accesarea unui frecvente superioare de energie) vei putea să depășești situația respectivă.

Conform legii atracției, dacă situația respectivă de viață durează de ceva timp și fericirea este departe pentru tine, decizia de a te simți fericit în acel moment nu poate fi susținută pentru că nu poți menține un gând care conține o discrepanță așa de mare.

Însă, dacă ai să cauți cel mai plăcut gând la care ai acces atunci, această decizie poate fi foarte ușor aplicată.

Și ai nevoie de o altă conștientizare când te-ai decis să schimbi frecvența și să crești în energie: tot legea atractiei nu îți va permite să accesezi dintr-o dată o frecvență vibrațională care este foarte diferită de frecvența ta obișnuită.

Oricât te-ar sfătui cineva să găsești și să menții gânduri pozitive și plăcute, nu le vei putea atrage rămânând într-un nivel vibrațional scăzut. Schimbarea frecvenței vibraționale se face treptat, astfel încât să fii capabil să rămâi în energia superioară în care urci, de unde să-ți continui ușor ascensiunea.

Un adevăr profund este acela că o “minte neantrenată nu poate realiza nimic”.

Dacă acorzi timp suficient pentru a-ți coștientiza emțiile pe care le experimentezi, fiecare îmbunătățire a stării emoțiilor tale înseamnă un progres.

De aceea, o metodă bună de a crește pe scala vibrațiilor emoționale este să constientizezi sentimentul de ușurare care te cuprinde atunci când eliberezi un gând de rezistentă și îl înlocuiești cu un gând mai permisiv.

Starea de bine este un flux de energie care circulă permanent prin tine și pe care, cu cât îl accepți mai ușor, cu atât te vei simți mai bine; iar dacă i te opui, cu atât te vei simți mai rău.

Din experianța mea ca terapeut am putut observa cum oamenii urcă în energie urmând câțiva pași simpli.

Pentru unii dintre ei, schimbarile au aparut imediat, insa au revenit la starea initiala destul de usor. Pentru alții, a durat mai mult.

Însă, în ambele cazuri, numai perseverența întreținută de dorința de a schimba ceva, făcând lucruri simple pentru a urca într-o frecvență vibrațională potrivită, le-a adus rezultatele dorite.

Funcționează în toate cazurile, fără excepție. Depresia este un exemplu potrivit: dacă nu-l ajut pe cel care manifestă acest dezechilibru să urce în energie și îl lasă acolo unde este, ascultandu-l cum plânge și cum se plange de fiecare dată, acceptându-i conștient poziția autoimpusa de victima, este greu de crezut că se va putea vindeca.

Soluția urgentă în astfel de cazuri este să-l ridic din nivelul de energie în care se află și să-l ajut să vadă o realitate/perspectivă diferită.

Am să-ți prezint mai jos cei mai simpli pași pe care și tu îi poți urma lucrând cu tine zilnic, pentru a crește în energie:

 


 

Pasul 1: Practicarea mulțumirii și a recunoștinței!

Mulțumirea și recunoștința cresc cel mai repede și cel mai sigur frecvența vibratională. Adoptând un stil de viață plin de recunoștință, o emoție care practic blochează și anume frica, se transforma în iubire.

Starea  de recunoștință profundă creează abundența, acceptare și apreciere.

Ce ai de facut: scrie pe o foaie de hârtie minim 10 lucruri pentru care mulțumești și ești recunoscător. Dacă vrei, poți adăuga zilnic ceva nou în lista ta.

Însă este important să scrii, pentru ca apoi să citești de doua ori pe zi această listă: dimineața și seara (înainte de culcare). O poți reciti și în timpul zilei dacă simți că îți mai dau târcoale stările de neliniște. Acest ritual este necesar să-l practici zilnic, fără întrerupere.

Cu riscul de a mă repeta, te rog să reții: scrii, nu practici recunoștința mental. Procesul de constientizare este mult mai profund atunci când scrii și, implicit, citești, întrucăt contactul vizual te ajută să integrezi mai bine mesajul în subconștient.

Lista de exemple poate arăta astfel (tu o poți compune așa cum dorești):

 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru viața mea.
 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru corpul meu.
 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru sanatatea mea.
 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru banii pe care ii am.
 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru locul meu de munca.
 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru soțul/soția meu/mea (partenerul/partenera meu/mea).
 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru copiii mei.
 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru casa în care locuiesc.
 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru masina mea.
 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru oamenii din viața mea.
 • Vă mulțumesc: mamă, tată, bunico, bunicule, strabunico, strabunicule pentru ca mă ajutați să mă descopar pe mine.
 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare pentru situația în care mă aflu și care mă conduce zi de zi spre împlinirea destinului meu Divin.
 • Mulțumesc și sunt recunoscător/ recunoscătoare lui Dumnezeu/Universului pentru toate binecuvântările pe care mi le trimite în fiecare zi a vieții mele.

Și lista poate continua…

Pasul 2: Practică iertarea

Îți reamintesc că iertarea te ajută să te cureți de teama veche și face ca lumina să strălucească în toată ființa ta în locul grijilor, îndoielilor și tuturor suspiciunilor tale.

Iertarea te eliberează din postura de victimă și îți redă puterea personală.

Ce să faci? Te ierți pe tine și ierți toți oamenii față de care nutrești sentimente negative.

Cum? Eu folosesc mai multe metode și îți recomand să o folosești pe cea cu care rezonezi.

Fă-ti o listă cu toate persoanele care îți trezesc resentimente, fața de care simți o stare de diconfort, agitatie, ură, furie, mânie, etc.

Singur/ă, în liniste, așează-te într-o poziție relaxată. Inspira adânc pe nas până în stomac și expiră lent pe gură. Repetă acest exercițiu de 3 ori. Concentrează-ți atenția în inima ta.

Vizualizează persoana pe care vrei s-o ierți ca și când ar fi în fața ta și spune cu voce tare sau în gând:

 • Eu pot să te iert din tot sufletul meu.Te rog (nume), iartă-mă și tu!(nume) te iert și te binecuvântez! Îți mulțumesc pentru lecția pe care am învățat-o lângă tine. Te iubesc.
 • Eu pot să mă iert pe mine însumi din tot sufletul(nume), te-am iertat și te-am eliberat. M-am iertat și m-am vindecat. Sunt iertat, sunt liber, sunt vindecat. Mulțumesc.

Vizualizeaza cum persoana iertată si eliberata este învăluită într-o lumină albă strălucitoare, îți mulțumește și pleacă pe drumul ei fericită. Apoi vizualizează cum lumina albă starlucitoare îți inundă sufletul și simte bucuria eliberării și exprimă-ți recunoștința pentru vindecare.

Fă-ți o listă cu persoanele pe care vrei să le ierți: începe întotdeauna cu tatăl tău, apoi cu mama ta. Apoi, propriul sine. Abia dupa aceea poți continua cu ceilalți cunoscuți.

Ia o foaie de hartie și notează pe ea:

 • Eu… (numele tau) îmi iert tatăl pentru … (notează faptele pentru care dorești să-l ierti) și îl eliberez astfel pentru binele lui suprem.

Repeți pentru fiecare faptă pentru care vrei să-l ierți până când energia negativă asociată acesteia dispare, se dizolvă.

S-ar putea să fie nevoie să scrii de mai multe ori sau doar o singură dată.

Constientizează că: în cursul procesului de iertare, Dumnezeu ne sustine și ne ajută, dacă-i cerem acest lucru. Recomand să ceri ajutor Divinității înainte să începi acest exercițiu:

 • Doamne Dumnezeule, Creator a Tot Ceea ce Exista CER să mă ajuți să-mi iert tatal. Mulțumesc. S-a împlinit. S-a împlinit. S-a împlinit. Și așa este.

Aceste exerciții le găsești și în articolul “Puterea iertării’’. Citește-l înainte să începi procesul.

Scrie o scrisoare în care spui tot ce ai fi vrut și nu ai putut să-i spui în față persoanei respective. Chiar dacă uneori este dureros să rememorezi anumite experiențe, nu renunța: plângi, însă continuă.

Numai în acest mod eliberezi, devenind constient de sentimentele tale. Citești scrisoarea dupa 7 zile.

Dacă nu mai simți nimic, decât ușurare și poți să zâmbești, felicitări! Ai iertat persoana respectivă. Rupe scrisoarea imediat.

Dacă mai simți ceva când citești anumite cuvinte, subliniezi acele cuvinte și lucrează cu acele sentimente, adică le transformi în sentimente pozitive, așa cum am descris în articolul  “Cum putem schimba o convingere”.

Asta pentru că în spatele fiecărui cuvânt subliniat se află o convingere puternică ale carei rădăcini sunt mult mai adânci decât îti poți imagina.

 


 

Pasul 3: Binecuvântări

Binecuvântezi mental (în gând) toți oamenii cu care te întalnești, de care îți amintești, de care te temi, etc.

Binecuvântările sunt forțele luminii, sunt forme gând condensate și sunt sprijinite de Dumnezeu. Au energie înaltă și dizolvă orice formă gând de vibrație joasă.

Afirmi: Îl binecuvântez pe… (numele persoanei). Îl văd așa cum Dumnezeu îl vede!

Pasul 4. Afirmații

Folosește zilnic afirmațiile cu care rezonezi. Am prezentat, în materialul pe care l-ai primit când te-ai inscris pe website, câteva din afirmațiile cu care eu lucrez în sedințele de terapie cu clienții.

Personal, optez pentru afirmațiile metafizice. Te las pe tine să alegi (literatura de specialitate și internetul abundă de astfel de materiale). Cel mai important aspect atunci când lucrezi cu afirmații este credința. Dacă nu crezi ceea ce afirmi, degeaba le citești și chiar poți ajunge într-o stare de conflict interior.

 


 

Pasul 5. Rugăciuni

Folosește zilnic rugăciunile, însă întodeauna ai grija să conțină cuvinte de vibrație înaltă.

Cele care conțin cuvinte gen: pedeapsă, judecată, păcat, vină, din punctul meu de vedere nu ajută, ci activeaza frica și convingerea că greșești.

Cred cu tărie că Dumnezeu cunoaște foarte bine pentru ce lecție am venit pe pământ fiecare dintre noi, știe și acceptă în acelasi timp modul în care ne vom învăța aceste lecțiile.

Susțin cu tărie că Dumnezeu nu judecă, El doar iubește.

Ca recomandare, am să-ți dau o rugăciune pe care o folosesc cu succes în munca mea și în viața mea personală. Este o rugăciune generală, care poate fi adaptată oricarui tip de problemă:

Rugaciune  generală  pentru ajutor:

Atoatecreatorule, Creator a tot ceea ce Există, Iubiții mei Îngeri, Maeștrii Elevați, Preaiubiți Arhangheli, am nevoie de ajutor pentru { explicit situatia pentru care ai nevoie de ajutor}. Mă simt { explici ce simti} și vă rog să mă ajutați pe mine și pe toti cei implicați în acestă situație. Vreau semne clare despre ce am de facut, vreau să aud, vreau să înțeleg mesajele voastre. Cu recunoștință pentru ajutorul primit, vă mulțumesc și vă iubesc!

Aplică cu încredere și perseverență acest plan și ai să vezi cum starea ta devine din ce în ce mai bună.

Ai să simți mai multă încredere în tine, ai să fii mai liniștit și mult mai deschis față de darurile minunate pe care Dumnezeu le are pentru tine.

Și nu uita, schimbarea începe din interior. Numai tu poți declanșa acest proces.

Oameni ca mine te pot doar îndruma. Tu deții controlul creativ al propriilor experiențe de viață și, acordându-ți atenție propriului sistem de ghidare emoțională, poți schimba punctul de atracție, accesând un nivel energetic de vibrație înaltă.

Cu drag, Lavinia U.

P.S. Îți doresc ca acest articol să te ajute așa cum este cel mai bine pentru tine acum și să te ghideze pentru alte alegeri. Aștept comentariile tale pe site  sau la adresa de e-mail: contact@calatoriasufletuluimeu.ro. Distribuie acest articol și altor persoane, dacă îl consideri folositor. Mulțumesc!

 

Dă-ne un Share

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

41 de răspunsuri

 1. Chiar azi am avut nevoie de acest articol am simțit ca nu mai pot și o sa urmez cu mare drag ce mi ai propus și știu ca d-zeu ma va ajuta… îți mulțumesc pt ca ai fost ajutorul meu astăzi a fost parca la fix cum am deschis telefonul a și apărut acest articol cu siguranță este de un real ajutor pt multa lume Dumnezeu sa te binecuvânteze pt ajutorul pe care îl oferi asa de frumos.. O seara minunata îți doresc și tot binele din lume!

  1. Cu drag Carmen. Mesajul tau mi-a adus multa bucurie in suflet si pentru asta iti multumesc. E minunat sa stii ca exista oameni, pe care desi fizic nu-i cunosti… ii poti ajuta. Urmeaza cu incredere aceste sfaturi simple. Si fii perseverenta. Ai sa vezi schimbari foarte repede. Multumesc pentru urarile frumoase si te imbratisez cu multa dragoste.

 2. Buna seara,

  Va multumesc si sunt recunoscator pentru articolele pe care le primesc. Din fiecare invat cate ceva nou.
  Cu stima,
  Victor

  1. Multumesc si eu Victor. Ma bucur sa-ti fiu de folos. Si eu invat in fiecare zi de la voi, oamenii frumosi din viata mea. Sa-ti fie de folos pentru binele tau cel mai inalt.

  1. Si eu iti multumesc Cornelia si te incurajez sa practici exercitiile intr-o maniera relaxanta si frumoasa, cu perseverenta pentru binele tau cel mai inalt.

 3. Multumesc cu recunostinta pentru acest articol din care avem multe lucruri de invatat . Tot binele din lume !
  O noapte binecuvantata !

  1. Multumesc Alis. Ma bucur ca ai gasit lucruri importante pentru evolutia ta, in acest articol. Fie ca totul sa se intample la timp divin pentru binele tau cel mai inalt.

 4. Dumnezeu vorbeste prin oameni. Azi, mi-a vorbit prin tine…Ii multumesc si iti multumesc. Fii binecuvintata si iubita de oameni!

  1. Multumesc Elena, daca asta ai simtit tu, inseamna ca da, ai primit un mesaj important pentru tine prin intermediul acestui articol. Cu recunostinta iti multumesc ca ai primit. Porneste inainte, suflete!

 5. Foarte adevărat ceea ce spuneți. Recomand celor care vă citesc articolele. Am fost ani de zile în astfel de situații confruntandu-ma cu o depresie de durată. Am primit și aplicat de la un terapeut astfel de sfaturi și de atunci nu am mai avut niciodată probleme . Felicitări.

  1. Multumesc Mary ca ai ales sa impartasesti cu noi, cei de aici, din acesta calatorie, experientele sufletului tau. Multa lumina iti doresc in drumul tau prin viata.

 6. Multumesc cu multa recunostinta pentru invatamintele din articolele pe care le primesc de la dumneavoastra.
  Consider ca la orice virsta ai ce invata.(eu am 66)
  Mai multumesc si pentru ca scrieti cu caractere mari, ceea ce pentru mine este tare bine.

  1. Ma bucur Nadaban. E minunat ce-mi spui. Varsta? Sufletul nu are varsta… este etern si de o eternitate invatam si invatam. Multumesc!

 7. Va multumesc din suflet pentru tot, pentru ca existati, pentru ca ne ajutati foarte mult cu aceste articole, sunt de un real folos, a venit exact la momentul potrivit, va sunt profund recunoscatoare pentru ceia ce faceti pentru noi.
  Toata stima si respectul il aveti din partea mea!!!

  1. Multumesc Ioana. Cu drag, suflet frumos si ma bucur mult, mult pentru mesajul pe care l-am primit de la tine. Sa-ti fie de folos pentru binele tau cel mai inalt.

   1. That’s the best answer by far! Thanks for contributing.

 8. Multumesc!
  In toata situatia in care sunt acum aceste indrumari sunt un inceput pentru mine, un prim pas cu care sa incep..

  1. Sigur Nela, aplica-le cu incredere si perseverenta si ai sa vezi schimbari in scurt timp. Intr-o maniera relaxanta si frumoasa, abandoneaza-te in iubirea lui Dumnezeu si lasa-ti sufletul sa-ti arate calea. Spor iti doresc!

  1. Cu drag Cristina, si eu iti multumesc cu recunostinta pentru ca ne-am intalnit pe vibratia sufletului.

 9. MULTUMESC DIN SUFLET,LAVINIA pentru acest articol MAGIC SI DE MARE FOLOS!!! MULTUMESC pentru tot ce faci pentru oameni!
  RECUNOSTINTA INFINITA!

   1. It's not just medical care. Think about all those menial slobs in the financial sector who were &qoif;tolluwong orders" and signed legal documents without knowing what they were signing…Do you think the ones in command are going to pay any penalties? Sorry for the off-topic response but it seems kind of relevant.

 10. Multumesc pentru articolele tale.
  Sunt ca vitamine pentru suflet iar tu, ingerul care le aduci.
  Multumesc ca existi !

 11. Hallo Lavinia !
  Sint foarte impresionata de articolele tale extrem de interesante si reale , ma bucur ca am ajuns la concluzia ca numai prin iertare de sine cit si al celorlalti care poate cu voie sau fara de voie ti-au gresit, prin multa iubire si rugaciune catre Divinitate….ajungi sa-ti ridici vibratiile energetice adica sa devenim persoane pozitive ….! In urma acestor lucruri o sa simtim cum sanatatea se imbunatateste si comunicarea cu oamenii o sa fie la un nivel mult mai bun o sa fim invadati de multa dragoste si iubire ….!!!
  Respect pentru toate articolele pe care le publici , inca odata iti spun ca sint foarte impresionata !!!!
  Silvia E

 12. Mulțumesc mult, pentru tot ceea ce ne inveti, pentru toate postarile pline de învățăminte.
  Mulțumesc, ca te am cunoscut!
  Urmaresc postarile cu mare atenție si interes si uneori aplic.
  Mulțumesc, inca o data, suflet frumos!

 13. Noapte binecuvantata !Multumesc si va sant recunoscatoare pentru indrumarea pasilor pe calea iertarii si pentru toti pasii care trebuiesc facuti pentru ridicarea vibratiei mele si acelorlalti care doresc acest lucru. Va sant recunoscatoare pentru ajutorul dvs.Voi urma pasii si cred ca totul se va tranforma in liniste,pace, bucurie . Va multumesc inca odata pentru articol si voi citi si voi lua notite si dupa alte articole. Santeti un suflet de lumina trimisa de Dumnezeu ca sa ne ajutati !!

  1. before – most (not all) educators are not real bright… what that means is they cannot emerge from the &#;2208narrative” ingrained into their busy-bodied minds. They are woefully ignorant and not a very decisive bunch. Dammit, there’s a gravy train to attend to! On the whole, I would not accuse them of being purposefully ignorant, as that might imply they have the cognitive skills to process reality from fiction… when they seem to prefer fictional reality.

 14. Lavinia , am înțeles şi eu , evident , cam târziu , când deja sufăr pentru gândurile negative şi pentru faptul că nu puteam ierta.Acum sunt o altă persoană. Dar ce să fac cu cei din jur , care gândesc negativ , nu pot să – i înlătur , ei fac parte din familie ?

 15. Am înțeles cam târziu că toate gândurile se întorc la noi , am reuşit să iert , dar ce să fac cu cei din jur care gândesc negativ , ei făcând parte din familie ? Incerc cât pot să aduc o schimbare în atitudinea lor.Mulțumesc pentru tot !

 16. Multumesc din tot sufletul Lavinia.
  Sa iti dea Dumnezeu sanatate si tot ce iti doresti.. Stiu ca pare un cliseu ceea ce am scris si ceea ce voi scrie, respectiv ca articolul a venit exact la momentul potrivit, astfel cum numai Dumnezeu stie sa le aseze, si chiar asa este.
  Azi am fost la medic si, pe langa altele, am fost diagnosticata cu depresie din cauza problemelor de la locul de munca.
  Sa te ajute Dumnezeu sa poti ajuta si pe altii, nu doar pe mine.
  Iti multumesc din nou si iti transmit toate gandurile bune

 17. Avem nevoie de echilibru, acest univers așa a fost creat, avem lumina și întuneric, avem nevoie nu doar de energie pozitivă sau vibrați înalte,avem nevoie și de vibrații joase, trebuie sa creem un echilibru, eu de foarte multe ori îmi scad vibrațiile în loc sa mi le ridic și ma simt chiar foarte bine. Creând doar vibrații înalte se creează un dezechilibru. Se poate verifica că te poți simți bine și într-o vibrație joasă. Nu există bine și rău, urât sau frumos, noi creeam toate astea.

 18. Dumnezeu mi-a trimis în cale oameni minunați de la care am învățat sau m-au ridicat, te iubesc Lavinia!Mutumesc pentru eternitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

în aceeași notă

Postări Similare

Convingerile și abundența financiară

Convingerile și abundența financiară… merg mână în mână spre succes sau spre dezastru… Cu toții ne dorim abundență financiară. Cu toții vrem să trăim în

Cum să atragi banii în viața ta

„Banii, acest aspect atât de prozaic al vieții, despre care nimeni nu vorbește în saloane fără să-și ceară scuze, sunt în realitate la fel de

Folosim cookies pentru a îmbunătăți experiența de navigare a ta.