Access Facelift™

Ce este, cat dureaza, ce voi primi si cat costa?

 

Access Facelift™ este un proces de corp uimitor care inverseaza aparitia fenomenului de imbatranire a fetei si poate avea efecte similare pe intreg corpul. Este un proces bland, usor si hranitor pentru corpul tau si pentru tine. Se efectueaza cu mainile pe gat si fata prin atingeri blande, linistitoare si reconfortante folosind energiile procesului ca sa ridici si sa reintineresti intregul corp.

Clasa de Access Facelift™ dureaza in medie 7 ore. Vom avea o pauza mare si mai multe pauze mici intre sesiuni.

 

La aceasta clasa, daca alegi sa participi:

 

  • Vei primi Manual Access Facelift™ in limba romana
  • Vei primi Planse cu pozitiile Access Facelift™
  • Vei viziona Access Facelift™ Video in care Fondatorul Access Consciousness® – Gary Douglas si Dr.Dain Heer, co-fondator Access Consciousness®, iti vor prezenta o sesiune demonstrativa de Access Facelift™
  • Vei primi si vei darui doua sesiuni complete de Access Facelift™ astfel incat la sfarsitul clasei vei putea practica acest proces pe corpul tau si pe alte corpuri
  • Vei primi diploma Internationala si vei fi Access Facelift™ Practitioner
  • Vei fi inscris pe website-ul: https://www.accessconsciousness.com/
  • Vei primi informatii despre alte clase in Access Consciousness® si despre cum sa devii Facilitator, daca acest lucru creaza pentru tine.

 

Pentru a participa la aceasta clasa NU SUNT CONDITII! Poate participa oricine chiar daca nu a facut nicio clasa in Access Consciousness®. Cum devine si mai bine de atat™?

 

Clasa de Access Facelift™ costa 790 lei, daca o faci prima data. La repetare este 395 lei. Pentru adolescenti de 16-17 ani este 395 lei, iar pentru copii sub 15 ani este gratuita.

 

Acest proces este folosit in centre wellness – SPA, cabinete de masaj, centre de infrumusetare si anti-imbatranire ori cabinete de chirurgie plastica din intreaga lume. Daca vrei sa adaugi activitatii tale si alte posibilitati, acest curs este pentru tine.

Si da, nu doar corpul tau se va schimba, ci intreaga ta viata se va transforma!

 

Pentru inscrieri la Clasele de Access Facelift™  te invit sa consulti pagina Calendar Cursuri!

Pentru sesiuni private de Facelift cu Lavinia Ulmeanu esti invitat sa consulti pagina Sesiuni Access Facelift®.

Si daca corpul tau cere aceasta energie?

Te astept cu drag la clasa!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *