Access Facelift™

Access  Energetic Facelift™

https://www.calatoriasufletuluimeu.ro/sesiuni-access-facelift/

Access Energetic Facelift™ este o modalitate minunata pentru rejuvenarea fetei si inversarea fenomenului de imbatrinire a fetei si intregului corp. Este un Proces De Corp Access Consciousness™ facut prin atingeri gentile si hranitoare pe fata si gat si care face ca celulele sa revina la structura lor initiala, le revigoreaza si rejuveneaza. De asemenea inverseaza efectele gravitatiei asupre corpului si activeaza structura musculara care devine mai putin ferma si dinamica odata cu trecerea anilor.

Acest proces implica activarea mai multor energii diferite in corp si pe fata, iar rezultatele pot fi uimitoare.

Atunci cand te eliberezi psihic de anumite puncte de vedere, convingeri si credinte, corpul tau se schimba in totalitate. Stii zilele in care esti stresat, ingandurat si ti se pare ca esti cu 10 ani mai batran? Si zilele in care radiezi de fericire, te simti usor si ai senzatia ca ai intinerit cu 10 ani? Da, cam asta face Access Facelift Energetic™.

Cum ar fi sa inversezi efectele imbatranirii astfel incat sa arati mai tanar si plin de viata fara interventii chirurgicale, injectii, creme sau pastile?

Cum ar fi daca ai putea disipa toata incarcatura energetica a judecatilor despre fata ta care iti creeaza ridurile?

Si daca varsta si imbatrinirea corpului sunt doar puncte de vedere cumparate din realitatea asta si pe care le-ai blocat in tine ca sa creezi un corp imbatranit si o fata ridata?

Si daca Access Facelift Energetic™ este o posibilitate total diferita de ceea ce crezi tu ca este posibil?

Daca esti interesat sa experimentezi o sesiune de Access Energetic Facelift™ si vrei mai multe informatii despre aceste beneficii, citeste AICI!

Daca esti interesat sa participi la o Clasa Access Energetic Facelift™ citeste in continuare!

Clasa de Access Facelift™ dureaza in medie 7 ore.

La aceasta clasa:

  • vei primi Manual Access Facelift™ in limba romana
  • vei primi Plansa cu pozitiile Procesului Access Facelift™
  • vei viziona Access Facelift™ Video in care fondatorul Access Consciousness® – Gary Douglas si Dr.Dain Heer, co-fondator Access Consciousness® iti vor prezenta o sesiune demonstrativa de Access Facelift™
  • vei primi si vei oferi 2 sesiuni de Access Facelift™ astfel incat la sfarsitul clasei vei putea practica acest proces pe corpul tau si pe alte corpuri
  • vei primi Diploma Internationala si vei fi Access Facelift™ Practitioner
  • vei fi inscris pe website-ul: https://www.accessconsciousness.com/
  • vei primi informatii despre alte clase in Access Consciousness® si despre cum sa devii Facilitator, daca alegi asta.

Pentru a participa la aceasta clasa, NU SUNT PRECONDITII! Poate participa oricine chiar daca nu a facut nicio clasa in Access Consciousness®. Cum devine si mai bine de atat™?

Clasa de Access Facelift™ costa 790 lei daca o faci pentru prima data. La repetare este 395 lei. Pentru adolescenti cu varsta intre 16-17 ani este 395 lei si pentru copii sub 15 ani este gratuita daca insotesc un adult platitor!

Inscrieri si detalii la:

E-mail: ulmeanulavinia@gmail.com

Tel. 0772.038.539 disponibil si in reteaua WhatsApp

Asigura-te ca ai citit Protectia Datelor AICI!

Calendar Clase & Workshopuri organizate de Lavinia Ulmeanu – Access Consciousness® Bars Facilitator, Access Facelift™ Facilitator si Body Process Facilitator!

Sa inceapa petrecerea!

Te astept cu drag!

 

FACELIFT

Opt In Image

Ti-a placut acest articol? Daca da, alatura-te abonatilor care primesc saptamanal informatii si experiente de viata care te vor ajuta si pe tine. In plus vei primi un ghid despre Manifestarea dorintelor astfel incat ele sa aiba energie creatoare, sa se indeplineasca pentru binele tau cel mai inalt si sa-ti dea puterea sa crezi.

Cand iti asculti dorintele sufletului tau toate caile ti se deschid! La Vie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *