Access Energetic Facelift™

Ce este Access Facelift™?

Access Energetic Facelift™ este o modalitate minunată pentru rejuvenarea feței și inversarea fenomenului de îmbătrânire a fetei și întregului corp. Este un Proces Pentru Corp Access Consciousness™ făcut prin atingeri gentile și hrănitoare pe față și gât și care face ca celulele să revină la structura lor inițiala, le revigorează și rejuvenează. 

De asemenea inversează efectele gravitației asupra corpului și activează structura musculară care devine mai puțin fermă și dinamică odată cu trecerea anilor.

Și nu în ultimul rând, acest proces mărește și accelerează capacitățile naturale de vindecare ale corpului implicând activarea mai multor energii specifice în corp și pe față cu rezultate uimitoare.

Este un mod minunat de rejuvenare facială și de resorbție a semnelor de îmbătrânire de pe față și de pe întregul corp, fără operații chiurgicale, injecții, creme ori pastile.

Atingerea ușoara și liniștitoare aplicată feței și gâtului tău conlucrează cu celulele corpului tău pentru a le reface, însufleți și rejuvena.

Când a început?

Procesul Access Facelift a fost creeat cu 20 de ani în urmă de către Fondatorul Access Conciousness™, Gary Douglas. Astăzi, acest proces de corp este redat și rulat de peste 1800 de facilitatori în întreaga lume.

Cum funcționează?

De fiecare dată când te privești în oglindă și judeci ceea ce vezi, celulele tale își amintesc și blochează acea judecată (energetic) în corpul tău și pe fața ta. Fiecare sesiune de Access Facelift îi oferă corpului o șansă de a se mișca și transforma multe dintre energiile limitative și judecățile care au fost încorporate pe fața, cap, piept și corp – stergând efectiv memoria celulară a judecății.

 

Atunci când te eliberezi psihic de anumite puncte de vedere, convingeri și credințe, corpul tău se schimbă în totalitate. Știi zilele în care ești stresat, îngândurat și ți se pare ca ești cu 10 ani mai bătrân? Și zilele în care radiezi de fericire, te simți ușor și ai senzația că ai întinerit cu 10 ani? Da, cam așa funcționează Access Facelift Energetic™!

Ce se spune despre?

Despre tehnica Access Energetic Facelift™ se spune că îmbunătățește:

 • luminozitatea fetei
 • elasticitatea pielii de pe față, gât și corp
 • claritatea ochilor
 • stralucirea părului
 • procesul lifting (ridicarea) al sânilor și feselor
 • nivelul de energie  și entuziasm
 • nivelul de relaxare 
 • stima de sine
 • relatia cu tine simțindu-te mai bine în pielea ta
 • topirea țesutului adipos
 • stabilitatea danturii
 • recuperarea după o intervenție chirurgicală
 • revenirea la poziția inițială după o semipareză

Ca și practică energetică, Access Facelift lucrează și asupra cauzelor care stau la baza procesului de judecată și îmbătrânire, ajutându-te să arăți diferit, să acționezi, să te comporti diferit, să te simți diferit și să creezi mai multă ușurință, bucurie și glorie în corpul și în viața ta.

Puterea atingerii

Atingerea vindecatoare exercitată de către o persoană asupra altei persoane, o poate schimba pe aceasta din urma la nivel celular și ajută corpul să-și recapete starea sa naturală de auto-vindecare, auto-rejuvenare si auto-regenerare.

O multitudine de studii științifice au confirmat puterea vindecătoare a atingerii. De exemplu, la Institutul de Cercetare a Atingerii din cadrul Școlii de Medicina a Universității Miami, s-a descoperit că atingerea poate reduce nivelul hormonilor de stres, cum ar fi cortizolul, încetini ritmul cardiac și presiunea sangvină, și chiar îmbunătăți digestia.

Suplimentar, Dr. Matthew Hertenstein, de la Universitatea DePauw din statul american Indiana, a descoperit că atingerea este o parte incredibil de importantă din viața fiecarei persoane și că lipsa atingerii poate duce la “o stare non-optimă de sănătate”.

Ce spun oamenii?

“Am început să observ că încep să-mi apară riduri pe toata pielea. Nu am dorit să aleg calea Botox-ului întrucât am preferat mereu metodele naturale. O prietena mi-a spus despre tehnica Access Facelift și mi s-a parut logic când mi-a spus că mare parte din aspectul exterior este o reflexie a ceea ce se întâmplă în interior. Procesul a fost atât de educativ și am început să devin conștientă de toate punctele de vedere pe care le aveam despre îmbătrânire. Nu doar că am observat că pielea mea se simte mai vie și fină după tratament, însă acum sunt și conștientă când încep să judec felul cum arăt. Aș recomanda cu caldură acest proces oricui este interesat de o abordare diferită și mai blândă a fenomenului de îmbătrânire. Aceasta este experienta cea mai tare pentru a te simți și arăta bine”. – Sarah, SUA 

Cui îi este util acest proces?

Procesul se adresează oricui este interesat să arate și să se simtă mai plin de energie și tinerețe. Access Facelift poate contribui și la vindecarea generală, starea de bine și de ușurință în corp. Oricine poate învăța acesta tehnică simpla. 

Să înveți împreună cu un prieten tehnica Access Energetic Facelift™ este cu atat mai eficient în condițiile în care poți oferi și primi săptămânal beneficiile acestui proces dinamic.

Tehnica Access Energetic Facelift™ poate fi și un plus important pentru orice afacere vizând corpurile clienților – înfrumusețare, wellness, masaj relaxare, etc.

Cât durează o sesiune?

Fiecare sesiune durează în jur de 60-90 de minute.

Câte sesiuni sunt necesare?

Nu există un numar recomandat de sesiuni de Access Facelift™ pentru a obține rezultate incredibile și toate beneficiile acestui proces (unele persoane au raportat schimbări dupa numai o singura sedință). Cu toate acestea, ca și mersul la sala de sport, cu cât primești mai multe sesiuni, cu atât vei continua să arăți și să te simți mai bine.

Alegera creează posibilități!

Cum ar fi să inversezi efectele îmbătrânirii astfel încât să arăți mai tânăr și plin de viața fără intervenții chirurgicale, injecții, creme sau pastile?

Cum ar fi dacă ai putea disipa toată încărcătura energetică a judecatilor despre fașa ta care îți creează ridurile pe care iubești să le urăști?

Și dacă vârsta și îmbătrânirea corpului sunt doar puncte de vedere preluate din realitatea asta și pe care le-ai blocat în tine ca să creezi un corp îmbătrânit și o fața ridată ca să fii ca toți ceilalți?

Și dacă Access Facelift Energetic™ este o posibilitate total diferită de ceea ce crezi tu că este posibil?

Mai multe informații despre acest proces AICI!

Lavinia Ulmeanu facilitează clase de Access Facelift Energetic™ și oferă sesiuni private cu acest proces. 

Nu sunt pre-cerințe pentru a participa la această clasă!

Poți beneficia și tu accesând pagina EVENIMENTE-CLASE LIVE și SESIUNI.

Pentru orice informație în plus, te rog mergi la pagina de CONTACT  și completează formularul.

Cu recunoștință îți mulțumesc pentru timpul  petrecut aici și aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem într-o zi!

Lavinia Ulmeanu – Facilitator Certificat Access Consciousness™ – CF, Facilitator Bars – BFFacilitator Access Energetic Facelift™ – AFF, Facilitator Procese de Corp Access | Clase de o zi – BPF, Access Consciousness™ Bars, Facelift și Procese de Corp Practician, Facilitator Intro-ClassCFMW, Practician Access Simfonii de Posibilități – SOP