Access Bars®

Access Bars® reprezintă un instrument care facilitează un mod diferit de a funcționa pe planetă. Timp îndelungat, oamenii au funcționat din densitatea gândurilor, sentimentelor și a emoțiilor lor. Acestea sunt lucrurile cu care s-au identificat ei și ceea ce au considerat valoros.

Te invit să asculți ce spune Gary Douglas – fondatorul Access Consciousness®  despre Access Bars® în video-ul din pagină (cu subtitrare în limba română: pornește video-ul, jos în bara neagră dă click pe rotița Settings, apare Subtitles/CC și alege Româna):

Rularea Bars începe să elibereze toată încărcătura electrică a polarității stocate în creierul tău.  Este ca și cum ai activa virusul conștiinței dintr-un computer, care va începe să destrame toate locurile în care funcționezi pe pilot automat în loc să funcționezi conștient; atunci când funcționezi din refuz în loc de a funcționa din a primi.

Access Bars

Bars sunt 32 de puncte pe cap unde ai stocat toate gândurile, ideile, convingerile, considerațiile, emoțiile și atitudinile pe care le-ai crezut importante în oricare din viețile avute. 

Când rulezi Bars (efectuezi o apăsare ușoară cu buricul degetului pe punctul respectiv) este ca și cum ai apăsa butonul de ștergere al computerul tău și astfel se eliberează energiile gândurilor, sentimentelor, emoțiilor, amintirilor, convingerilor, punctelor de vedere stocate în creier și care creează blocaje și limitări în corpul și viața ta, facilitând astfel schimbări cu ușurință.

Aceste puncte numite bare au fiecare nume și fiecare se ocupă de un aspect al vieții tale, iar împreună te ajută să eliberezi blocajele din corp și ce nu funcționează în viața ta. Ca exemplu avem: banda de putere, bara vindecare, bara creativitate, bara sex, bara bani, etc.

Se numesc bare pentru că ele arată ca niște benzi de energie din stânga până în dreapta, în care se stochează componenta electromagnetică a gândurilor, sentimentelor, emoțiilor, traumelor din această viață și din toate viețile trecute!

În esență, Bars sunt hard disk-ul băncii de date a computerului tău. Literalmente, sunt toate lucrurile pe care le-ai acumulat viață după viață. Bars șterge fișierele, astfel încât acele lucruri nu mai există în fișierele tale și nu vor mai ieși la suprafață în mod automat.

Când rulezi Bars, undele cerebrale încetinesc și pot fi accesate astfel tipare comportamentale, sisteme de credință și puncte de vedere din care funcționai, din copilărie sau din alte vieți. De fapt, vei începe să fii mai prezent în viața ta iar trecutul nu se va mai proiecta în viitor în același fel. Prin rularea Bars vei schimba literalmente probabilitățile posibilităților viitoare.

Practic, atunci când rulezi barele se sterg energetic din subconștientul tău programe, decizii, concluzii, proiecții, judecăți, puncte de vedere limitative și distructive, permițându-ți să funcționezi altfel, mult mai conștient, mult mai prezent, mult mai relaxat.

Cu cât vei rula mai des Bars, cu atât mai mult vei începe să-ți dai seama de cât efort e nevoie, de fapt, pentru a funcționa pe baza gândurilor, sentimentelor și a emoțiilor. De asemenea, începi să percepi posibilitatea de a funcționa din a percepe, a ști, a fi și a primi. Pentru majoritatea oamenilor, rularea Bars e prima dată în viață când își permit să primească ceva fără obligație și fără nicio considerație.

Gary M. Douglas fondatorul Access Consciousness®

 

Universul infinit ne dăruiește încontinuu. Noi stabilim ce suntem dispuși să primim în baza disponibilității noastre de a fi. Când funcționăm din gânduri, sentimente și emoții, noi nu suntem prezenți, de fapt, ci hotărâm, judecăm și tragem concluzii cu privire la tot ce putem primi și cum putem primi.

Capacitatea de a primi este una din cele mai mari capacități ale noastre și, cu toate acestea, este ceea ce refuzăm mai mult decât orice altceva.

Bars sunt despre corpul care învață să primească. A primi cu adevărat este atunci când corpului i se permite să aleagă ce să păstreze. Este acolo unde ești dispus să deblochezi aceste lucruri care forțează corpul doar să fie de acord cu ceea ce ai spus. A primi cu adevărat este să permiți corpului să creeze alte alegeri și alte posibilități. Este disponibilitatea și abilitatea corpului să aleagă ceea ce vrea el ca punct de vedere.

Bars poate fi folosit pentru a facilita schimbări în toate aspectele vieții.

Când ești dispus să fii mai conștient, vei începe să deschizi porțile vindecării totale. Știința ne spune că forma celulelor devine eliptică atunci când sunt influențate de gânduri, sentimente și emoții, acesta fiind de fapt primul pas spre lipsa-de-ușurință/boală. 

Rularea Bars anulează acest efect asupra celulelor, permițându-le se revină la forma lor sferică, facilitând mai multă ușurință în corp.

Care sunt avantajele acestui proces?

Access Bars® te scoate de pe pilotul automat, cu care majoritatea oamenilor trăiesc pe această planetă și te conectează cu cel care ești tu cu adevarăt. Te ajută să fii prezent în viața ta și mult mai constient în legatură cu ce faci și ce alegi să faci. Te ajută să-ți redescoperi , recunoști și reactivezi capacitățile, talentele și abilitățile de care uitasei că le ai.

În timpul unei sesiuni de Bars, atât cel care ofera, cât și cel care primește Bars, beneficiază de curățare, eliberare și schimbare. Tot ce se eliberează de la unul se eliberează și de la celălalt. Eliberarea acestor energii crează mai multa relaxare și ușurință în corp. 

Cu fiecare sesiune de Bars se elibereaza și mai mult, procesul devine mult mai dinamic… pentru că avem straturi și straturi de astfel de blocaje din multe vieți…

Cei care au participat la sesiuni de Access Bars®, au experimentat după:

  • O stare de liniște, relaxare, bucurie și entuziasm
  • Ușurință în viața de zi cu zi
  • O stare de conștiență/ prezență mult mai puternică în toate ariile vieții
  • Vindecări și o stare din ce în ce mai buna de sănătate
  • Mai multa energie în corp
  • Alegeri facute cu conștiență
  • Usurință la orice fel de examen
  • Schimbarea relatiei cu banii și a situației financiare
  • Eliminarea judecatilor și a tendintei de a critica și de a se critica
  • Ușurință în orice fel de relație: copii, partener, prieteni, familie, sefi, colaboratori.

Rezultate eficiente și ireversibile s-au remarcat în cazurile de depresie, anxietate, atac de panică, autism, ADHD, insomnie, stare de stres, traumă emoționala și fizică, diverse boli cronice, infertilitate și multe altele. 

Este recomandat femeilor însărcinate pentru a avea o  sarcina și o naștere mai ușoară cât și parinților cu copii năzdrăvani sau cu dificultăți la învățare.

Un mare avantaj al acestui proces este acela că ți-l poți face și singur (este mult mai dinamic făcut cu o altă persoană), îl poți face familiei tale oricând și oriunde dorești.

Cine poate învăța și practica Bars?

Toata lumea! Absolut toți cei care aleg să aibă la îndemană un instrument cu ajutorul căruia să schimbe lucruri în realitatea și corpul lor, legat de orice aspect care îi deranjează sau despre care au spus că este imposibil de schimbat. 

Este pentru toti cei care vor să contribuie pentru cei din familia lor. Este pentru cei care vor să înceapă o afacere noua sau, ca și mine, să adauge ceva la ceea ce faceau până atunci… cu ușurință! Este pentru toți cei care își doresc mai mulți bani!

Nu există limită de vârstă. Copiii învață și ruleză barele cu ușurință și în joacă!

Acest proces este recomandat de asemenea pentru cei care lucrează în centre SPA, saloane de înfrumusețare, saloane de masaj, spitale, școli, școli pentru copii cu nevoi speciale, grădinițe, centre de recuperare, azile de batrani, etc.

Este potrivit pentru psihologi, psihoterapeuti, terapeuți sau chiar și pentru un simplu angajat care vrea mai multă ușurință și rezultate rapide legat de ceea ce face.

Nu sunt pre-cerințe pentru a participa la această clasă! Însă, Clasa de Access Bars® este pre-cerință pentru clasa de Fundație!

Cât durează o sesiune?

Fiecare sesiune durează în jur de 60-90 de minute și poate dura și 3 – 6 ore.

Câte sesiuni sunt necesare?

Nu există un numar recomandat de sesiuni de  Access Bars pentru a obține rezultate incredibile și toate beneficiile acestei tehnici. Depinde de tine cât de multă schimbare ești dispus să ai în viața ta.

Cum înveți Access Bars®?

Te invit să accesezi secțiunea EVENIMENTE – Secțiune CLASE LIVE de pe site și să verifici când este următoarea clasă de Bars facilitată de Lavinia Ulmenau – CF. Vei găsi acolo multe alte informații care s-ar putea să te ajute!

Sau poți alege o clasă organizată de un facilitator Access Bars® certificat Access Consciousness™. Lista cu facilitatori o găsești  AICI 

https://www.accessconsciousness.com/en/facilitators/#?PageSize=25&SortBy=lastName&Descending=false&CurrentPageNumber=1&PopHostsOnly=false

Iar dacă îți dorești să experimentezi o sesiune de Bars, mergi la MENIU la pagina SESIUNI!

Cu recunoștință îți mulțumesc pentru timpul  petrecut aici și abia aștept să ne cunoaștem într-o zi!

Lavinia Ulmeanu – Facilitator Certificat  Access Consciousness™ – CF, Facilitator Bars – BFFacilitator Access Energetic Facelift™ – AFF, Facilitator Procese de Corp Access | Clase de o zi – BPF, Access Consciousness™ Bars, Facelift și Procese de Corp Practician, Facilitator Intro-Class –CFMW, Practician Access Simfonii de Posibilități – SOP