Sedinta terapie ThetaHealing®

Sedinta terapie ThetaHealing®

 

Ce este  ThetaHealing®?

  Terapia ThetaHealing®  reprezinta o tehnica minunata de vindecare energetica si spirituala. Este un mod de viata care are la baza intoarcerea la esenta Divina din noi. Functioneaza pentru toata lumea, cu o singura conditie: sa crezi in aceasta forta omniprezenta in intregul Univers, in Creatorul a Tot Ceea Ce Exista.

  Timpurile se schimba cu repeziciune. Traim vremuri de evolutie din toate punctele de vedere. Pentru noi toti evolutia spirituala este unica solutie. O alta energie se manifesta acum pe pamant. De cativa ani buni am iesit din energia Ego-ului alimentat de frica si am intrat in energia sufletului, cea a iubirii neconditionate.

  Cu siguranta ai observat si tu, la tine si la oamenii din jurul tau, stari “inexplicabile”. Da, toti manifestam astfel de stari, sa le spunem “ciudate”, pentru ca toti trebuie sa ne vindecam sufletul, sa-l lasam sa vibreze pe frecventa iubirii neconditionate si da, sa-l lasam sa ne arate drumul, misiunea pentru care am venit aici pe pamant. Curentul care se manifesta acum in lume este acela de schimbare a constiintei colective, de elevare a acestei constiinte pe niveluri superioare!

  Terapia ThetaHealing® te ajuta sa-ti vindeci sufletul si sa traiesti la adevaratul tau potential. Te ajuta sa dizolvi convingerile limitative si sa nu te mai alimentezi cu ganduri de vibratie joasa din constiinta colectiva.

  Aceasta terapie are multe exercitii practice, insa de departe miraculoase sunt “vindecarea sufletului ranit”, “fragmente de suflet”si “descarcarile de sentimente”. Din cate cunosc este singura terapie unde se descara energia unui sentiment.

  Stiai ca noi lasam de fiecare data parti din sufletul nostru in locurile pe care le-am iubit si apoi le-am parasit cu durere, la toti oamenii cu care am avut relatii bazate pe suferinta? De fiecare data cand se intampla sa simtim durere sau nostalgie in legatura cu un loc anume, o persoana sau un obiect, sufletul nostru pierde din energie. Aici putin, acolo putin… pana cand intr-o zi, spunem: “ma doare sufletul, nu pot sa merg mai departe… ce rost mai are…”. Iti suna familiar? Stiu, suflet frumos. Am trecut si eu pe aici… Ai la indemana aceasta tehnica minunata care te ajuta sa-ti vindeci sufletul, sa-l urci in energie… si apoi, el stie singur sa-ti arate drumul…

  Despre exercitiul “dragoste copilului din pantec” iti spun doar atat: te ajuta sa-ti cureti memoria ADN-ului de toate informatiile preluate in perioada cand ai fost fat in pantecul mamei. Noi preluam in memoria ADN-ului informatii de la mama, tata si cateva generatii in urma din arborele nostru genealogic. Unele dintre aceste programe nu ne ajuta, ba din contra, intra in conflict cu lectiile noastre de viata si, mai devreme sau mai tarziu, ne opresc din evolutie.

  Te-ai surprins vreodata ca, desi nu ai fost de acord cu un anume comportament al parintilor tai, l-ai manifestat si tu, asa, in mod automat? Daca raspunsul este da, acum intelegi de unde vin aceste comportamente “pe pilot automat”. Vestea buna este ca exista ThetaHealing®!

  Despre magia aceste tehnici, care se raspandeste la ora actuala din ce in ce mai mult in lume, sunt multe de spus, insa nimic nu se compara cu experientele traite in timpul sedintelor de terapie ThetaHealing® Este o terapie care se face cu sufletul si cu multa iubire. Cu iubire vindecam toate aspectele fiintei noastre, pentru binele nostru cel mai inalt si in cel mai elevat mod posibil pentru noi.

  Multumesc si sunt recunoscatoare Viannei Stibal, fondatoarea acestei tehnici. Este minunat cum principiile fizicii cuantice se imbina cu spiritualitatea.

Retine te rog, ca: “in lumea atomilor si a moleculelor tot ce a fost creat poate fi dis-creat si re-creat.

Terapia  ThetaHealing® ofera solutii pentru:                   

 • deschidere centrilor energetici (chakre);
 • vindecari energetice;
 • lucrul cu convingerile: identificarea convingerilor limitatoare si inlocuirea lor;
 • descarcari de sentimente: invatam cum se simte si ce inseamna sa traim cu convingerea noua sau daca am uitat cum se simte un sentiment;
 • activarea ADN-ului, schimbarea genelor;
 • curatari energetice (inclusiv curatari de entitati);
 • curatari de materii anorganice: case, obiecte, etc;
 • divort energetic;
 • eliberare de kilograme;
 • relatii: suflete pereche sau partenerul cel mai portivit pentru tine;
 • manifestari de dorinte;
 • relaxare profunda;

Poti apela la sedinte de  ThetaHealing® in urmatoarele cazuri:

 • relaxare profunda.
 • vindecari: fizice, emotionale, etc.
 • identificarea blocajelor create de convingerile din subconstient.
 • schimbarea convingerilor care nu te mai sustin.
 • sa inveti cum se simte si ce inseamna… bucuria, fericirea, usurinta, gratia, iubirea, prosperitatea etc.(in cazul in care ai uitat).
 • vindecarea copilului interior (curatarea memoriei celulare de programele preluate pe genetic).
 • gasirea unui partener.
 • manifestari de dorinte.
 • activarea cromozomilor tineretii si vitalitatii.
 • curatari energetice.
 • activarea centrilor energetici (chakre), etc.

 

Cum decurge o sedinta:

 • incepem sedinta cu cateva explicatii despre ce inseamna terapia ThetaHealing® si cum functioneaza.
 • discutam despre “problema” ta si ce-ti doresti sa rezolvi cu ajutorul acestei terapii.
 • identificam impreuna programele si credintele care te blocheaza si iti explic cea mai buna varianata pentru tine. De comun acord, facem impreuna un plan de terapie pentru fiecare sedinta in parte.
 • te conduc printr-o meditatie ghidata ( meditatie de accesare a starii theta – frecventa undelor cerebrale se reduce la 4-7 ciclii). In aceasta stare de constiinta extinsa lucam tehnici de vindecare fizica, emotionala, spiritual, etc.
 • sedinta se va incheia cu o discutie despre ce ai simtit, cum a fost pentru tine si ce urmeaza sa faci pana la urmatoarea sedinta.

  Din experianta mea, pot spune ca rezultatele apar imediat dupa prima sedinta, insa schimbari durabile si profunde am observat ca apar in toate cazurile dupa minim 3 sedinte facute la o distanta de maxim 7 zile. In cazuri grave, cum este cancerul, etc sunt necesare mai multe sedinte cu o frecventa crescuta.

  Te invit cu iubire sa-ti transformi viata pentru binele tau cel mai inalt apeland la terapia ThetaHealing®cu incredere deplina in Creator si ascultandu-ti vocea sufletului tau! Te invit sa-ti faci o programare acum:

 

 

Unde se desfasoara:

 • La telefon, daca locuiesti in Romania – sun eu de fiecare data;
 • Pe Skype, daca locuiesti in strainatate;
 • Fata in fata, daca locuiesti in Bucuresti.

Important: fiind o terapie energetica functioneaza si la distanta!

 

Investitie si durata: 

SEDINTA   ThetaHealing® – 60 minute (cere pret in e-mail)

SEDINTA   ThetaHealing® – 90 minute (cere pret in e-mail) 

SEDINTA   ThetaHealing® – 120 minute (cere pret in e-mail)

 

Important: PROGRAMAREA se considera definitiva numai dupa ce a fost achitata contravaloarea ei. 

Oferta: la fiecare 4 sedinte platite in avans, a 5-a sedinta este gratuita!

 

Alege cu sufletul si da-ti voie sa faci cele mai bune alegeri pentru tine!

Cu recunostinta iti multumesc!

PROGRAMARI  la 0772038539 sau prin e-mail la

 ulmeanulavinia@gmail.com

ID SKYPE: calatoriasufletuluimeu

P.S. Daca vrei sa afli mai mult despre mine te invit la sectiunea Despre Lavinia. Gasesti acolo toate informatiile despre cursurile pe care le-am urmat.

Opt In Image

Ti-a placut acest articol? Daca da, alatura-te abonatilor care primesc saptamanal informatii si experiente de viata care te vor ajuta si pe tine. In plus vei primi un ghid despre Manifestarea dorintelor astfel incat ele sa aiba energie creatoare, sa se indeplineasca pentru binele tau cel mai inalt si sa-ti dea puterea sa crezi.

Cand iti asculti dorintele sufletului tau toate caile ti se deschid! La Vie